0 oy
352 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,476 puan) tarafından

Benim eşim hiç sevmez mesela gittiğimiZ yeri  falan paylaşmamı ( çünkü ya annesi ya ablaları nereye gittiniz ne yaptınız diye sorguya çekerler her zaman) ben genelde kahve icersem atarım çocuklarımı atarım nadir( nazardan korkuyorum) şimdi de bir iki hafta sonra doğum yapacam inşallah bebiş için hazırlık yaptım hastane odasını süslemek yerine evde yapacam video alacam hatıra kalsın diye ama paylaşmak da kararsızım siz olsanız ne yapardınız

19 Cevaplar

+2 oy
(9,589 puan) tarafından

Ben paylasıyorum ya nadiren de olsa hoşuma giden mutlulugum vs bazı kazmalar var arkamdan konusan daha cok sinir olsunlar takmasamda içime dert oluyor

-Reklam-
+1 oy
(163,183 puan) tarafından

ayda 1 kez falan bazen hic bazen ayda 1 kez 

+1 oy
(3,353 puan) tarafından

Ben duruma hiç bir şey atmam sevmiyorum😂

0 oy
(2,467 puan) tarafından

Ben WhatsApptan hiçbir şey paylaşmıyorum. Instagram da çok nadir.

0 oy
(2,696 puan) tarafından

İçinizden geliyorsa paylaşın tabiki. Görmesini istemediğinize de durum engellemesi yapın. Ben kendim çook nadir paylaşırım. Zaten grup var, oraya atıyorum bir şey olursa. 

0 oy
(2,780 puan) tarafından

Vatsapta hiç durum atmam senelerdir . Ama Instagram da aktif kullanırım. Ben paylaşırdm yaaa 

0 oy
(2,579 puan) tarafından

Mutlumusun sus

İşlerin yolunda mı su 

O videodan sonra atmıyorum bende siz bilirsiniz 

(2,476 puan) tarafından

Aynen bende katılıyorum 

0 oy
(1,737 puan) tarafından

Hiç ama hiç durum yapmam instagram,Twitter felanda kullanmıyoruö

0 oy
(3,616 puan) tarafından

Benim wpdd kimse yok zaten olanda yakinlarim durum atinca 20 kisi falan goruyo o yuzden ben atardim

0 oy
(14,137 puan) tarafından

Herkesın tercihi saygı duyarım 

Ben atıyorum mesela bi yere gittim , güzel kare yakaladım yada çoçuklar olsun 

Vatsapta 20 kişi yoktur çevrem az ve öz

(2,476 puan) tarafından

Benımde öyle ama çoğunluk akraba ondan çekiniyorum gözleri değer diye2😂

0 oy
(3,260 puan) tarafından

Eskiden yani bu durum paylaşma yeni çıktığında heves edip atardım ama baktım beni millet sona alıyor falan. Hayata küstüm ve sadece kaynanama çok sinirlendiğim zaman yalnız onun göreceği durumlar paylaşmaya başladım. Ve gördü de. Sonra buna bile değmeyeceğini anladım. Artık onu da yapmıyorum. Şimdi de o bana durumlarıyla laf sokmaya çalışıyor. Kale almıyorum. Toksiklere tahammülüm kalmamış da.. 

0 oy
(6,285 puan) tarafından

Tersine sırf onlara haber gitsin diye içtiğim duyu bile paylaşıyorum elimden geldikçe 😂😂🤣🤣🤣   

O ne der bu ne der diye yaşamayın 

(2,476 puan) tarafından

YYa yadırgamaları umrunda değil ama kıskanma durumu olabilor gözleri kalıyor falan 

0 oy
(4,820 puan) tarafından

Nikah davetiyesi hariç paylaşım yapmadım yapmam, çok komik geliyor bana. WhatsApp iletişim için bana göre, sosyal paylaşımlar için başka platformlar var. 

0 oy
(3,771 puan) tarafından

Ben WhatsApp ta paylaşım yapmayı da grupları bile sevmiyorum stres oluyor 😂😂

0 oy
(3,337 puan) tarafından

En son 32 ay önce kızımın ilk doğduğu gün paylaşmıştım o kadar. Ben de sevmem hiç. 

0 oy
(8,984 puan) tarafından

Arada atarım bu ara durumlarda kahve makinesi görmekten çok sıkıldım ama 😑

0 oy
(6,446 puan) tarafından

Durum yapmayı çok seven ben 😁💜❄️🩷

0 oy
(3,873 puan) tarafından

Atmayalım yıl olmuştur herhalde ama ben Instagram durumu kullanıyorum o yüzden wp de bişey paylaşmıyorum 😃

0 oy
(21,859 puan) tarafından

Canım istemişse paylaşırım oğlum doğduğunda kapı süsünü paylaşmıştım çok küçük bebekse fotoğrafını paylaşmayı tercih etmem ama onu hevesle bekleyişimi paylaşmak isterim

Beğenmeyen çekemeyen sona alsın :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 296 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 618 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,656 soru

23,886,986 cevap

321,614 kullanıcı

...