0 oy
872 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (891 puan) tarafından

Iki gün annemde kalmıştım.kızlar kaynanam sorun yapmıştı.Kendi kızı bir haftadır onda kalıyor sebepsizce. hiç kızına kızmıyor

26 Cevaplar

0 oy
(7,096 puan) tarafından

Ne hakkı var ki konuşmaya karışmaya? Ben eşimden annemden babamdan başkasına bana karışma hakkı tanımıyorum. Herkes yerini haddini bilirse güzel bilmezse sorun başlar 

-Reklam-
0 oy
(1,049 puan) tarafından

O kız sen gelinsin empati mi yapacaktı çok beklersin

0 oy
(2 puan) tarafından

Kendi kizilar geldim sorun olmaz gelin gelince annesinin evde bir hafta kaldım sorun oluyor 

0 oy
(24,201 puan) tarafından

Haftalarca kalanlar var de geç ayrıca ona neymiş bu sadece seni ilgilendiren bir durum eşinde fikir verebilir tabiki ama kaynana mandal ( dış kapının dış mandalı) ona söz hakkı düşmez 

Valla yeri geldiğinde adı ile de kızın anne ..... O gelip kalınca ona da böyle diyor musun yoksa annesinin evi n'olacak mı diyorsun diye 

0 oy
(287 puan) tarafından

Eşim zamanında annesini ağzını kapatmasa aynısını yapardi kaynanam eminim. Annem yanimda kaliyor ben gidip kalıyorum diye oğlumu ele geçirdiler kandırıyorlar parasını yiyorlar diyordu benimki de. Kocam bir gün iyi bir kavga etti. Beni aramasını yasakladı eşimi ararsan çok kötü şeyler olur dedi annesine. Ondan beri hiç bir işimize karışmaz 

0 oy
(1,535 puan) tarafından

O hakkı ona tanımayın, yumuşak görünmeyin kesinlikle 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 790 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 578 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,444 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 373 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,228 soru

24,151,141 cevap

334,914 kullanıcı

...