0 oy
803 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından

Iki gün annemde kalmıştım.kızlar kaynanam sorun yapmıştı.Kendi kızı bir haftadır onda kalıyor sebepsizce. hiç kızına kızmıyor

26 Cevaplar

+10 oy
(576 puan) tarafından

Bir hafta anne evine giderdim bir şey derse kızına özendim derdim 😀

(2,117 puan) tarafından

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

-Reklam-
+7 oy
tarafından

Anamın lafı vardır o kendi kızı sen el kızısın bacı

+5 oy
(163,362 puan) tarafından

ne hakla sorun yapiyo ona o sorunu yapma luksunu sen vermissindir problem cikartiyosa ama

+4 oy
(1,964 puan) tarafından

gerektiğinde carlayacaksın canım

+4 oy
(5,738 puan) tarafından

Kaynanan ne karisir ki annendd kac gun kalacagina. Size tepki verdiginde usulunce demeniz lazim esimden isin aldim diye.

+3 oy
(2,764 puan) tarafından

Ona ne dicem her şeye karışmayı severler . Kendi kızı olunca sorun olmaz gelin olunca sorun olur herşey 

+2 oy
(3,502 puan) tarafından

Bu kaynanalar hep aynı kendi kızlarına gelince laf etmezler. Biz de geçen yazlığa tatile gidelim dedik. Ben de hamileydim 6 aylık. Eşim dışarıdan yeriz demiş. Kaynana beni köşeye çekip çekip "sakın paranızı harcamayın, yemeği evde hazırlayın" diyip duruyor. Sonra kendi kızı bungalovda her şey dahil tatile 20.000 vermiş eşiyle. "Oh çok iyi uygunmuş fiyatı iyi yapmışsınız" dedi. 

(2,650 puan) tarafından
+1

Post sahibi değilim ama yorumu okuyup sinir oldum ya. Benimki de hamilesin tatile gitmeyin dedi kızı tatile gitti tatil dönüsu de doğum yaptı. Neyse ki görüşmüyorum artık 

(3,502 puan) tarafından

Valla canım inadına hergün dışarıdan yedik ben oraya tatile gittim kusura bakmasın 😁 aynen en güzeli görüşmemek ben de mesafe koydum ama yüzsüz olduğu için anlamazdan geliyor 😞 

+2 oy
(9,082 puan) tarafından

soyle yeri gelince araniz iyiyse suanda  kaynananla bir haftadir iyi annende kalabiliyorsin ben iki gun icin birton laf yedim de kaynanan da duysun lafida gider illaki

+2 oy
(8,876 puan) tarafından

1 haftadir annende kalıyorsun kaynanan sorun etmiyor mu hiç de. 

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

Neden ister 2 gün ister 2 ay kalırsın o seni büyüten anne baba evlendin diye de anne evine gitmeyecekmiymişsin 

Yazın kuzenin düğünü vardı 1 hafta erken gittim rahat 20 gün teyze evinde kaldım kına günü kayınbaba arıyor bağırıp çağırdı neymiş niye gitmişim o an cevap veremedim insan dolu her yer diye ertesi gün ağzının payını vermiştim ne zaman memlekete gitsem ne gerek var gidiyorsun diyor bende senin kızların ne diye geliyor hani el evine gidince anne baba evine gitmek ayıptı dedim bakalım bu sene memlekete gidersem arayacak mı😂

Gerekirse laflarını ver sussunlar 

+1 oy
(3,454 puan) tarafından

Annemde kalma konusunda laf yapabilecek son kişidir kayınvalidem. Yazın ablamda 1 ay 10 gün kaldım. Kimseden çıt çıkmadı çıkamazda. Kendi kızı yapınca hayırlı evlat olur gelin yapınca oğlum aç kaldı 🤣 bu işler böyledir yani.

0 oy
(2,650 puan) tarafından

Ben de ailemin yanina gittim eşimle kayınpederim küstü çocuğumun ilk yaş doğum gününü bize zehir etmişti. Ama Allah'ın işi işte tayinimiz ailemin olduğu ile çıktı kuduruyorlar 😎 kimse karışamaz canım senin kaldığın yere lafını ver aradiginda

0 oy
(1,596 puan) tarafından

Söyleseydin gorumcenin ismi ne bilmiyorum oda kalmıştı ama diye saygısızlık değil bu hakkınızı savunmasını bilin

0 oy
(53,896 puan) tarafından

sok.lafini sende bana laf ediyosun onun kaynanasi laf etmiyor mu diye

0 oy
(826 puan) tarafından

Oglun bisey demiyor sana noluyor derim.   Gerçekten şunları bu kadar poh pohlamayin. 

0 oy
(490 puan) tarafından

Benim kaynanaya ne demeli bende ayda Bir annelere giderim 1 saat yol mesafesi 2 çocuklarım küçük diye bı yere gidemem kolay kolay ben gezince masraf oluyor yeni gitmişim bilmem ne ama kendi kızı gezmeye gidince olsun git kafa dağıtırsin diyo artık umrumda değil ne yaparsanız yapın koca tarafına yaranilmaz

0 oy
(23,441 puan) tarafından

Dediği lafı imalı bir şekilde derdim her ne dediyse ama onu takmam bilir ve karışmaz 

0 oy
(1,966 puan) tarafından

Üveye etme özde bulursun, geline etme kızda bulursun❗ diye bir söz var, Allah kaynana hakkaniyetli olmayı nasip etsin inşallah 🤲 

0 oy
(4,888 puan) tarafından

Kendi kızı tabisi kalıcak sıkıysa kalmasın damadın burnundan getirir 🤣 sende laf kondursana maşallah 1 haftadır burda keşke bende kalabilsemm ne güzel doya doya de

0 oy
tarafından

Benim kaynanam da gidince kalmıyorum diye kızardı yakınında otururken o süreçte oğlu da orada kaldığı için 😂 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 781 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 556 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,395 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nagihannnnn (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,171 cevap

330,883 kullanıcı

...