0 oy
100 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (257 puan) tarafından

Merhaba size bir sorum olucak mutfak havalandırması var ya ordan aşırı derecede soğuk geliyor nasıl soğuk gelmesini önleyebiliriz bant yapıştırdık bez falan örttük üstüne bantla ama gene aynı buz gibi ya ve mutfağın da kapısı yok alçı kapı olsa kapatırım evi çok soğutuyor bebeğim 42 günlük hasta olur diye kapıları açamıyorum ama zilimiz bozuk kapı zili gelen olursa duyamıyorum kapı kapalı olunca kapıları hep kapalı tutuyoruz napalım yoksa buz gibi soğuk geliyor 

2 Cevaplar

0 oy
(6,292 puan) tarafından

Dogalgaz icin olan kapagimi soyluyosunuz. Yoksa soba borusu takicak kadar bi delik var aspirator icin onu mu soyluyosunuz

(257 puan) tarafından

Her iki side

-Reklam-
0 oy
(1,855 puan) tarafından

image

Çevirince kapanan kapaklar var onlardan al ben onlardan kullanmaya başlayınca durdu soğuk gelmesi. Karton filan yapistirmistim fayda etmedi fotoğraf bulursam yükleyeyim
(257 puan) tarafından

Ya anladım nerde bulabilirim ucuzluk yerine var mı bide aspiratör yerinden de geliyor olabilir bizde aspiratör yok yeri boş oraya napabilirim 

(1,855 puan) tarafından

Her ucuzluk yerinde olur mu bilemiyorum. Araştırmanız lazım yoksa internetten bulabilirsiniz. Aspiratörde dolapta ve duvarda mı delik var borusu var mınasıl bilmiyorum benim dolaptan boru geçiyor borunun ucuna karton kapattım. Pastaların altına koyuyorlar ya hani sarı yuvarlak birşey onlardan.

(257 puan) tarafından

Evet dolapta delik var benden önceki kiracılar poşet kapamış ama acaba ordan gelmiyo mu bilemiyorum ki bakmam lazım olmadı bende ondan alıp koyiyim geçiriyor mu bari soğuğu ve nerden bulabilirim

(1,855 puan) tarafından

Gelir oradan da benim geliyordu kapadım. Ucuzlukcu mağazalara bak bulamazsan internetten al.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
8 cevap 380 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu