Dün gece de belimden ağrı girdi yalancı sancıdır dedim uyudum geçti. Bu gece kasıklarım ağrımaya başladı ve karnım sürekli sertleşti geçer dedim uyumaya çalıştım ağrı sürekli uykudan uyandırdı ne sağa ne sola dönebildim küçük çocuğumu bırakıcak kimse olmadığı için acile gidemedik. Zaten randevum var 3 gibi. Şimdi eşim işe gitti biraz hafifledi ama halâ ağrım var karnım kasılıyo taş gibi oluyo bu kadar sık olması normalmi saatte belki 10 defa karnım sertleşiyo ve kasık bel ağrısıda var. Doğum sancsını bilmiyorum diğerlerinde suyum gelmişti bide 36 haftalık hamileyim ve bebeğim makat geliş sizin sancınız nasıl gelmişti nolur yardım edin yalancı sancı bu kadar uzun sürermi uykusuzluktan ve ağrıdan ölüyorum
Canim karnin sertlesip aciliyorsa dogum.sancisi o. Birde yerinde duramiyor insan ilk biraz hafif oluyor gittikce artik cok zorluyor oturamitorsun uzanamiyorsun. Sen acile git ne olur ne olmaz
Evet dogum sancisina benziyor. Esin neden bu kadar rahat seninki ikinci dogum birde acilma cabuk ilerler . Yani korkutmak degil amacim asla ama dogum bu beklemek dogru degil. Hastaneye gitmeniz gerek en azindan rahatlarsin.
Aslında rahat değil hamileliğim sürekli ağrılarla geçtiği için alıştı artık her ağrıyı normal sanıyor bide izin sıkıntısı var o yüzden mecbur gitti :( ben biraz daha bekliyim bakalım şuan hafifledi 2 gündür özellikle geceleri yatınca başlıyor yine sıklaşırsa ararım gelir götürür ne yapim
Tamam canım. Kasilmalarin siklasirsa mutlaka cagir esini gelsin . Doktorunu arayıp aoyleme gibi bir imkanin varmi ?
Tamam mutlaka aricam çok sağol yardımcı olduğun için . Yok canım devlete gidiyorum malesef
Anladim canim. Saglikla gelsin bebis inşallah ❤️
1,492,889 soru
24,392,766 cevap
349,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın