+1 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından

Babasına söyledi babasıda abisine falan söylemiş işte kaynanam falan herkes öğrendi. Eşimi aramş ama zaten bir faydaları bir yararları olmayacak bugüne kadar olmadı da her şeyimizi kendimiz kurduk ettik düğünde dahil. İttire ittire devam ettik. Başa sardık yine ama olsun. Eltim vs yine mutlu storylerine devam etti ne oldu şimdi öğrendiler bize ne faydası var olmak zorunda da değil de söylemeye de gerek yoktu. Yillardir hep geçinemeyen, azla yetinen borç harçla anılmaktan ezilmekten sıkıldım. Her ortamda alışverişlerini, aldıklarını ettiklerini duymaktan sıkıldm. Ben bir şey almak için on kere düşünüyorum. Allah herkese çok versin kimsenin malında gözüm yokta düşük gözükmekten de sıkıldım. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum tüm gün ağladım. Görümcemle de görüşmüyoruz bize çok yaptı etti. Keşke artık kimseyi sevindirmesek…

8 Cevaplar

+1 oy
(1,710 puan) tarafından

Bu durumda ne denir bilmiyorum ama eşin onlardan hayır gelmeyeceğini bile bile niye anlatıyor ki yani eşinle konuşup artık anlatma rahatsız oluyorum diyebilirsin rabbim eşinin de işlerini rast getirsin umarım bir an önce toparlayabilirsiniz 

(978 puan) tarafından

Yani kuru laf işte çok üzüldüm bilmem ne, bunları duymak ne işe yarıyor ki. Anlatamıyorum. Amin hepimizin inşallah 

(1,710 puan) tarafından

Yani bilmeleri bişey değiştirmiyorsa bilmemeleri daha iyi gerçekten bilmedikleri şey hakkında bir gösteriş de yapamazlar sonuçta 

-Reklam-
+1 oy
(84 puan) tarafından

Bende benzer durumdayım canım 4 banka tarafından icra kurumu gönderdiler evin resmini çekip gittiler eltim babası yardım ediyor benim babam kirada yardım edemiyor 3 senedir kabanim yok botum yok kışın dışarı cikamiuorim kar yağdı eşim dedi ki hadi dışarı çıkalım çocuklar ile oyanualkm dedi inan diyemedim cebinde 38 TL gördüm kartlar zaten patlak benim karnım ağrıyor ben yatacağım dedim diyemedim ki montum botum yok alalım 3 snedir dışarı cikamiuorim soğuklarda 

(978 puan) tarafından

Allah herkese yardım etsin kimseden bir şey beklemiyorum da kimsenin sevinmesini de istemiyorum

(84 puan) tarafından

O çok ağır oluyor işte 

+1 oy
tarafından

İmtihan dünyasındayız canım , şükür , dua . Ağzından hiç bir zaman düşmemesi gereken şeyler bunlar. Sağlıklı mısın? Hamd olsun. Rabb'im kimini parayla kimini fakirlikle kimini sağlıkla kimini evladiyla sınar. Sınarda sınar kulum bana şükür edecek mi diye. Allah'ım sana inşirah ferahlığı ve çıkış kapısı çıkarsın tez zamanda inşallah ❤️ 🥰 

(3,550 puan) tarafından

Allah razi olsn icten samimi duaniz icin Amin insAllah Rabbim merhamtiyle muamele etsn yani buda benjm gercegm kabullenmekte zorluk cekiyorm amasi ortada kabak gibi gercek var yani

+1 oy
(2,283 puan) tarafından

Duygularını öyle içtenn hissettim ki :( rabbim dardan kurtarsın bolluğu nasip etsin canım. Kaç çocuğunuz var kaç yaşlarındalar kendin çalışamıyo musun biraz durumu toparlasanız. Senin ailen ne durumda bu konuda

(3,550 puan) tarafından

Konum maneviyat tamamen tabj her insan gibi maddi zorlygum da olsa bu parayla oalcak bi sey degil paraylq satin alinabilcek sey olsaydi keske 

Yalnzca bi oglm var brnim ailem cok iyiydi fakat postumu dikkatli okumadinz sanirim ikisini de kaybettm

+1 oy
(4,166 puan) tarafından

Bu borç neden var. Sen çalışıyor musun ? Kaç çocuğun var. Başından beri böyle diyorsun. Kimse senin borcun var diye yaşam kalitesini düşürecek değil ha senin gözüne gözüne sokularak yapılmaması lazım ama bu da karakter meselesi. Yardımı dokunmayan kişilere de evet söylenmemeli ama bu da kocanın suçu akrabaların değil. 

0 oy
(2,088 puan) tarafından

Allah hayırlı kapılar açsın. Borcunu ödemeye imkan versin size. Gonlunden geçenleri nasip etsin.

0 oy
(23,248 puan) tarafından

Borcun kaynağı ve nasıl ödeneceği önemli olan kim ne demiş ne yapmış bunları düşünürsek mutlu olamayız insanlar sen onları önemsedikçe bir anlam ifade ediyorlar 

0 oy
(8,665 puan) tarafından

İnsan böyle günlerde zaten kimin iyi kimin kötü olduğunu anlıyor. Demek ki neymiş bundan sonra kim ne ederse ona göre kıymet vermek gerekiyormuş. Sen çalışıyor musun kaç çocuğun var? Eşine destek olabilirsin çalışmıyorsan. Tek başına geçinmekte zor. Erkeklerde strest yapıyor bu şekilde. 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 454 göst.
0 oy
4 cevap 151 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler