+1 oy
281 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (146 puan) tarafından

Ramazanda zayıflamak İcin yaptığınız bırsey var mı diyetteyim kılo mu alırsınız yoksa verırmısınız 

7 Cevaplar

0 oy
(7,842 puan) tarafından

ben genelde 1 iki kg alirim. bu sene sey dusunuyorum sadece et yicem z et tavuk kofte balik. baska gibir zivir yemicem i sallh . haftada bir de tatli yicem

(7,842 puan) tarafından

yarim kilo kofte mesela. yada yarim kilo tavuk. balik oyle

(13,437 puan) tarafından

Benim menü bu 😁 bol yeşil salata üstüne 

(7,842 puan) tarafından

aynen 😂sicak pideye tereyag surme olayini bu sene abartmicam haftada bir 😂

-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından

Bazıları aç kalmamak için sahura fazla yukleniyo ben sahur yapmadan uyuyorum havada kış zaten susuzluk falan aklıma qelmez diye düşünüyorum qecen senede öyle yapmıştım 

0 oy
(6,309 puan) tarafından

Saglikli mi bilmiyorum ama ben tek ogun yapiyorum. Calisiyorum mecbur gece kalkmak cok zor geliyo uykusuz kaliuorum ve zaten yiyemiyorum da. Sadece su icmeye uyaniyorum. 

İftari fa hafif gecirmeyi dusunuyorum. Mevsim sebzeli etli yemek ve salata gibi. Az bisey de pide veya pilav turu. Benim sorunum cayin yaninda atistirmalik yemeyi severim. Onun icinde saglikli biseyler aldim. İncir,kayisi,hurma,bugur patlagi gibi. 

Tatli vs cok aramam zaten kendimize yapmiyorumda ama her haftasonu ya misafir gelecek ya da biz gidecegiz illa ki yeniyo. Bi de misafir gelince hem ben yapiyorum hem de onlar getiriyo ertesi gune kaliyo evde olunca da haliyle yeniyo :(

0 oy
(22,202 puan) tarafından

Az yiceksin canım ben geçen hafta sıkıntılı bi hafta geçirdim sabah yemedim akşam 2 lokma aldım oruçtum hatta o zamanda 3 günde 1 kilo verdim su bile içmedim stres babacım stres fjfjjfj

0 oy
(157 puan) tarafından

Ekmek makarna pirinç tatlı ve tatlı olan herşeyi bırakdım normal yemeklerimi yedim  meyvemi yedim.. salatam yedim bol suyumu içdim.. sonucuda çok güzel oldu

0 oy
(976 puan) tarafından

Geçen yıl 3 kiloya yakın verdim bu sene daha çok gider kızımı okula götürüyorum. Bide ben gece yemiyorum canım ıstemıyo 

0 oy
(95 puan) tarafından

Normalde ramazanda kilo alanlardanım canım.. 7 aydır diyet yapıyorum 22 kilo verdim.. 63 kiloyum.. Ramazanda 55 e ulaşmayı hedefliyorum.. 3-4 gün oruç tuttum kendimi denemek için.. Şu şekilde yapıyorum sahurda sadece su içip yatıyorum en az 3 bardak.. Sabah 7 buçuk gibi 10 aylık oğlum var o uyanıyor 8 buçuk gibi tekrar uyutuyorum o uyurken hemen sporumu yapıyorum 50 dk Leslie yapıyorum (youtube da var).. Sonra 2 buçuk yaşında kızım var o uyanıyor sonra onların kahvaltısını hazırlıyorum normal ev işi rutini.. İftarda da 1 tane hurmayla orucumu açıyorum bol salata yapıyorum.. 2 kepçe çorba içiyorum.. Yemek yaptıysam 5 kaşık yemekten yiyorum ekmek hamur işi makarna vs yemiyorum.. Eğer salatamı tavuklu yada nohutlu vs yaptıysam yemekten yemiyorum sadece salata çorba yiyorum doyurucu oluyor zaten.. Mutlaka 1 kase yoğurt yiyorum.. Daha sonra şekersiz çay su sadece soda o şekilde iftardan maksimum 2 saat sonra yeme içme bitirmiş oluyorum.. Bir nevi aralıklı oruç gibi 2 saat beslenme 22 saat açlık.. Bu şekilde baya rahat geçirdim.. Ama dediğim gibi 7 aydır diyet yaptığım için bünye alıştı açlığı aramıyorum.. Şimdi hasta olduğum için tutamıyorum ama ramazan boyu bu şekilde tutacağım bakalım kaç kilo vereceğim.. 

(95 puan) tarafından

1.57 boyum canım 86 kiloydum.. Hatta oğluma doğuma girdiğimde 96 kiloydum doğumdan 1 hafta sonra 86 ya indim ama 3 ay gram kilo veremedim ara ara diyet yapayım dedim olmadı.. 3 aydan sonra tam anlamıyla başladım diyete de spora da.. 

(95 puan) tarafından

Hangi Leslie yapıyorsun o önemli canım bir kadın var o yaptırıyor onu yapıyorsan sıkılırsın ben onu bir gün bile yapmadım.. Classic 2 mile diye yaz youtube a.. Zenci bir adam var Jordan rose adı.  O yaptırıyor.. Valla vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyorum bile 7 aydır onu yapıyorum.. Hiç sıkılmadım hiç değiştirmedim.. Hala ona devam ediyorum.. 

(95 puan) tarafından

Oğlumu uyuttum başladım şimdi :) 

image

(929 puan) tarafından

Çok tşk ederim canım

(95 puan) tarafından

Rica ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
+1 oy
6 cevap 286 göst.