Napıyorsunuz kızlar ? Ben bugün hiç oturmadım desem yeridir temizlik yaptım dip köşeye başladım çocuk odası yatak odası kaldı dip köşe olarak perdelerim temiz yakın zamanda yıkamıştım bir tek yatak odasını yıkıycam kapılar ve mutfak dolabım var halıları kaldırıcam yıkamaya gidecek yeni halılar cumartesi yada pazar teslim edilecek ne nankör hayat sil baştan hep aynı işleri yap dur siz neler yaptınız neler yapıyorsunuz 😊
kocam arkadasina gtti mac izleyecekler 4 sap 😂 cocuklar biri cocuk odada digeri yatak odada takiliyor .bende kizil goncalain ozeti izliyorum suan:)
İyi seyirler bizimkiler de izliyor
Hep dısardayfım cocugu okula götürdüm geldim kahvaltı yaptım evi topluyodum öğretmen aradı rahatszlandıdedi geri okula gittim aldım geldim çocukları kaynanama bıraktım market alış verişine gittim geldim şimdi ödevi bitirdik oturuyox
Yoğun geçmiş günün
Sorma hemde nasıl buyuk cocuk cok uyudu uykusu yok küçük uyudu buyugude yatırabilirsem biraz dinlencem
Saatin 10 olmasini bekliyom bir kac dakika kaldi. Kizimi uyutucam çünkü 😁.
Ondan sonra anne keyif saati degme keyfime
Ama saatlerin sabit olduğu için eğitim zamanı zorlanmayacaksın uyku eğitiminde saat çok önemli
Aaa tamamdir o zaman . 10 ayliktan sonra baslarim. Evet uykuya cok cabuk geciyor ama sallanarak uyuyor bunu degistiririm 10 aylikta
aynen hem kendi kendine desteksiz uyumasi yani hizim gibi yatagina yatip gozunu kapatip uyuyacak 😂 hemde saatleri duzenli olacak uyku egitimi bu. sansli annelerin ccklarina isliyor bu egitim . ve annenin de sabri olmasi lazim . ben mesela memeyi braktiktan sinra cocuk kendi ekndine uyuyor saatleri de duzenli . ama ben biran once uyusun diye salliyorum oglenleri. ki bende sporuma gidebileyim . oglanin keyfi beklersek kendi kendine sizacagi zaman cok ters zamana denk geliyor.ha bole salliyorum
Ahah buda güzel sallama fikri. Biz anneler herseye care buluruz yeterki keyif yapalim😂
Şuan sallanmaktan bişey anlamıyor ama 1 yaş öncesi mutlaka bıraktırman gerekiyor alışırsa sallanmaya sonra 4 5 yaşına kadar sallamak zorunda kalırsın sırf uyusun diye uyku eğitimi candır 1 yıl olcak uyku eğitimi vereli böyle bi rahatlık yok 10 aylık en ideal zaman ama diş dönemleri 1 2 gün uyku eğitimi şaşabilir o arada sakın alıştırma tekrar sallamaya buda öbemli bi kriter
Bugün öyle yoğun geçtiği bende anlamadım pufff
Oğlanı uyuttum iş yapiyom
Kolay gelsinnnnn
Kızım uyudu eşimde daha gelmedi tek basıma oturuyorum. Hafiften acıktım kalkıp tost yapacam sanırım canım istedi
Tosttttt bayılırım afiyetle ye
Teşekkür ederim yedim valla 🥰
Keyif saatim başladı kumanda elimde zaplıyorum
Bende bugün sabah 9 da başladım akşam 6 ya kadar temizlik yaptım dahada işim çok şimdi dinlenme zamanı eşimde derbi maç var ona bakıyor çok sıkıcı
Temizlik bitmiyorrrrrrrr
Bugün pek bir iş yapamadım su yoktu. Akşam yemeği de yemedim. Kendime haşlanmış yumurtalı bir salata yaptım onu yiyorum.
Afiyet olsunnnnn
Oh mis mis bende temizlige basladim da gec basladim 2 sebebi var birincisi dun buzluga calistim baya biseyler yaptim yap hazirla paketle topla cocuk evin diger taraflarini toplu tut derken kendimi zorlamisim bi de aksam basim agriyinca fark ettimki 2 cikolatayla gunu gecirmisim ve hic su icmemisim sekerim tansiyonum dustu buyuk ihtimalle sabaha kadar bas agrisi aksama kadarda bas donmesiyle gecti ikinci sebepde esim geceye gidecekti ses yapamadim o kalkti cocugun uyku saati feldi derken ne zaman esim cikti ondan sonra islere basladim sagolsun ben mutfaga girisince o da salonu toplamis bende odalarin kapisini kapattim oglana korudora battaniye serdim sirtina bi minder yere bi yastik tablet biraz kraker meyve suyu birazda oyuncak verdim derken hicyuk olmadi MasaAllah oglusum makinayi bosalttim bulasiklari doldurdum kalan yemeklerin tencereleri tezgahi bosalttim dolaplarin ust tarafini sildim aspirator cok kotuydu sonra annem aradi cocuk acikti onu yedirdim konusurken simdide yatirdim yaninda yatiyorum kalkinca nasipse dolaplarin altlarini silerim tezhagi ara fayansi halleder cikarim agir is bitmis olur yarina kolaylik olur bakalim camlari bi tarafim sil baslamisken bitir diyo bi tarafim su sogukta delirme hasta olursun cocuga falan gecer ramazan sonu bi daha yapacan o zaman silersin diyo
Bu soğukta doğrusu bende çok severim kışın yemeyi
Ben aslında kışın sevmem de oğlum tutturdu dondurma diye güzel oluyormuş kışında :) ve hastayız hadi yiyelim zaten hastayız dedim 😅
Benim içim hiç rahat değildi bunalmıştim aile sorunlarda kaynaklı eşim işe gitti bende biraz ferahlayım diye kuran okudum şimdide biraz çay yapıp uzak şehir izleyeceğim kızçemde artık 11 de yatağa girer
Allah kabul etsin
Derbi izliyoruuuz kayınvalidem gildeyiz 🥰
Oğlanı uyutmaya kaçtım, dalsın devam edeceğim
İyi seyirler maçı hiç sevmeyen ben kendimi başka odaya attım 😄
Bende sevmem de derbiler heycanlı oluyor ya 😂 ama golsüz bittiii
Elimdeki bu güzellik bitsin ne başlasam diye düşünüyorum 😅
Çok güzel olmuş emeğine sağlık satıyor musun .
Çok teşekkür ederim 😊 evet satıyorum
Valla bu temizlik aşkı benim de aklımda ama havalar kutup gibi o yüzden gelip gelip gidiyor 😁
Evet soğuk ama mecbur temizlik yaz kış demiyor
Ben halıları kendim yıkıyorum canım onun dışında dip koselik bisi yok onu her hafta yapiyorum dolap ici alti yatak alti vs. 😊
Kooollay gelsin efendim bende dün dipköşe girdim eve bugünde süpürgeleri temizledim yıkadım yemek çamaşır serme derken bebeleri yeni uyuttum bi kahve içicem
1,473,974 soru
24,132,345 cevap
334,111 kullanıcı