Kızlar kızım 3 yaşına girecek. 2 ay önce sol göğsüm alındı. Hep eşim evdeyken banyo yapıyordm veya kızım uyuyunca. Bugün o yatak odasında oynadı bende hemen Bi duşa girdim çıktım. Ameliyat yerimi tam görmedi ama iyice baktı. Görse nasl tepki verir bilmiyorum. Saçımı kazıtncada tepki verir sanıyordum ama sadece güldü Saçımı sevdi. Bi yere kadar saklayabilirm ama eninde sonunda görecek. Görse çok etkilenir mi acaba?
Eger silikon falan yaptirmayi dusunmuyosan simdiden goster alissin derim simdi anlamaz bilmezken ilerde illaki ogrenecek cok zorlanir
Geçmiş olsun çok üzüldüm hastalığınız mi var acaba
Meme kanseriym canim
Çok qecmis olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın canm benim
3 yaşına girecek çocuk etkilenir bence amcamın eşinin de alınmıştı 2 göğsü kızı o zamanlar baya büyüktü ona rağmen çok içerlerdi bence dikkat edin yanında aklında hep kalır aklı erince öğrenir zaten
Çok dikkat ediyorm görmemesi için
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım, bencw görmemesi daha iyi. bilemedim yaşı küçük sanki daha. elbet bir gün görecek farkedecek ama biraz daha büyüse anlayacak yaşa gelse daha iyi. hastalık fikri onu korkutabilir. kimbilir belki slikon yaptırırsın hiç farketmez
Belkide yaptirirm canım bilmiyorum ki.
zaman ne gösterir bilinmez, yengem yaptırmıştı kaç yaşında torun sahibi kadın. görüntüsünden memnun değildi yaptırdı.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Çocuklar annesi için endişe duyabiliyo göstermemeye gayret et. Benim çocuğum 5 yaşında hasta olsam çok üzülüyo sürekli sarılıyo endişeleniyo
Amin canım Allah razı olsun 9
Annemde yaşadık bizde bence küçük ama görürse eğer düzgünce anlatmalisiniz psikiyatriye gittik hatta saklamayın ilerde daha zor olur anlaması demişti genede en iyi siz bilirsiniz rabbim şu günlerin hürmetine şifa nasip etsin sizede dilerim
Amin Allah razı olsun canım. Siz kimden saklamak zorunda kaldinz
Bizimki tam tersi babamın hastalığını annemden sakladık bir sure ama en baştan güzelce anlatsaniz sizde daha doğru bence oda kız çocuğu ister istemez dikkat eder kavram kargaşası olmaz en azından bu dönem erken ama gene siz bilirsiniz sevgi her hastalığa kalkandir ama buna inan babama dk 1 yıl anca yaşar dedi babam9 yıl yaşadı gozlerinde hep sevgimiz vardı yani dk bile şaşırıyordu
Allah acil şifalar versin Etkilenirmi evet etkilenir Gostermemeye çalış Ya anlarmi bilmiyorum ama Anlamaz sanırım eğer birgün yarın görse Takılırsa Güzel şeylere söyle yoksa Üzülmesin sonra da 🥺🥺🥺❤️
Göstermiyorum canm ama bi yere kadr eninde sonunda gorecek
Oncelikle cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin insallah sana bisey danismak istiyorum esimin kuzenin kuzeni de meme kanseri gecen sene gogusunun ustunden kitle aldilar ama bu sene tekrarlamis galiba ve aldigi ilaclar cigerlerine vuruyormus cigerinden du aliyolar surekli sence durumu cok mu kotu de sakliyolar
Ayyy çok üzüldüm canim 😔 bu illet maalesef tekrar da edebiliyor. Durumu kötü mü o kadr bilemem . RABBIM kalıcı şifa versin inşallah ona bana bütün hastalara🤲
Amin insallah canim insallah valla cok zor allahim kimseye dermansiz dertler vermesin
1,457,589 soru
23,910,698 cevap
322,965 kullanıcı