+2 oy
3,665 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (164 puan) tarafından

Mamamızı değiştirmek istiyorum bir çok marka denedik gaz problemi yaşıyoruz maalesef ne kullandıysak... geceleri öyle bir ağlayarak uyanıyor ki sanki hiç beslememişim gibi içim gidiyor böyle olunca, önerebileceğiniz gerçekten doyurucu ve gaz yapmayan mama önerisi var mı ?

35 Cevaplar

+3 oy
(2,104 puan) tarafından

Biz 10. Aydan beridir sma optipro kullanıyoruz . Bebekken de ihtiyaç halinde aynısını kullanıyordum . 

(164 puan) tarafından

Hero baby aldım baya iyi geldi bize teşekkürler özellikle içerik konusunda yukarıda da yazdım çok dikkatli olmaları beni çok etkiledi

(2,104 puan) tarafından

Ben mama deyince devam sütü olarak algıladım galiba bende hero baby kullandım bir süre 

-Reklam-
+3 oy
(673 puan) tarafından

Tahılllı ve doğal olması gerekiyor hem gaz yapmasın hemde o doyumsuzluk hissi geçsin diye gece maması olarak biz Hero babynin sütlü rezeneli 8 tahıllı mamasını kullanıyoruz.

(164 puan) tarafından

Hero baby denememiştim hiç siz diyince araştırdım şimdi zaten iyi duyduğum bir markaydı hep

(197 puan) tarafından
+1

Kaşık mamalarından memnun musunuz peki bende burada yerimi alayım mamamızı değiştirmeyi düşünüyoruz çünkü :)

(411 puan) tarafından

Bizde gün içerisinde kavanoz mamalarını kullanıyoruz özellikle dışarı çıkacaksak büyük kurtarıcı oluyor bize

(197 puan) tarafından

Kavanoz mamayı genellikle ben evde kendim pürelerle hazırlıyordum ama bazen yetişemiyorum ev işleri akşam yemeği derken onun için bende bakayım hero babye o zaman

(164 puan) tarafından

Kavanoz mama olarak da mı Hero baby kullanıyorsunuz öyle önerdiler de onu da mı denesek diye düşünüyordum

(411 puan) tarafından

Evet zaten her yerde rahatça bulunan ve içeriği böyle temiz doyurucu olan başka mama yok

(673 puan) tarafından

Aynı şekilde bende o yüzden geçtim hero babye içerik konusu aşırı önemli

(151 puan) tarafından

Bizde oğluşuma sütsüz pirinçli muzlu hero baby mama kullanıyoruz geceleri bu kadar ağlamalı kalkmalar yaşamıyoruz

(164 puan) tarafından

Herkes memnunmuş vallahi bizde denicez hemen bugün yarın :)

(673 puan) tarafından

Hiç gözün arkada kalmasın ilk gecede farkedeceksin daha rahat ettirdiğini bizde aynı yolları geçtik çünkü 🤭

(197 puan) tarafından

Çok güven verdiniz bana bende denicem bugün 😅

(673 puan) tarafından

Her gün her gün evde püre hazırlamaya hiç birimizin gücü enerjisi yetmiyor bu kaşık mamalar aşırı kurtarıcı onun için direkt dene

(164 puan) tarafından

Konuyu açtığım çok iyi oldu bi mama açıklığımız varmış herkeste bi kararsızlık 😂

(673 puan) tarafından

Çok okuyorum forumda dolanırken mamaların gaz yaptığı bizde o süreci yaşarken neler çektiğimi bir ben bir Allah biliyor vallahi onun için soru görünce böyle dayanamıyorum

(197 puan) tarafından

Harika yaptınız benim de içime su serpildi kullanan başka anneleri görünce

(411 puan) tarafından

kaşık mama konusuna yeni başlığa falan da gerek yok zaten en iyisi hero baby o konu kesin 👌

(151 puan) tarafından

Kavanoz mamayı kullanıyoruz da kaşık mama denememiştik kaç aydan sonra kullanabiliriz onu da

(673 puan) tarafından

4 aydan sonra kullanabilirsiniz gündüzler için ayrı kaşık mama kullanıyorduk biz geceler için de ayrı yapıyorduk

(411 puan) tarafından

Kavanoz mama olarak bu arada bizim ki plus+muzlu yoğurtlu olana bayılıyor aklınızda bulunsun kızlar

(164 puan) tarafından

Peki kaşık mamalardan hangisini önerirsiniz

(411 puan) tarafından

Gündüz için ben sütlü peynirli pekmezli kullanıyorum ama hepsi çok güzel aslında bir kaç çeşit denedik çünkü

(164 puan) tarafından

Gece için de o zaman bir tane seçip deniyorum bakalım vallahi teşekkür ederim kızlar

(411 puan) tarafından

Yukarıda gece için de önermişlerdi hepsi güzel gerçi  umarım gazı da tamamen geçer

(673 puan) tarafından

Afiyet bal şeker olsun şimdiden iyi ki değiştirdim mamasını diyeceğinize eminim 🥰

tarafından

Sakın hero baby vermeyin çok zararlı içeriği kötü palm yağı da var içinde 

+3 oy
(1,131 puan) tarafından

Ben BİM'in mamasını kullanıyordum çok memnundum ne gaz yapıyordum ne rahatsız ediyordu

(7,457 puan) tarafından

Bebivita bimin hep stokunu biz alıyorduk nerdeyse😄

(1,131 puan) tarafından

Çok memnun kalmıştım o mamadan sindirimi rahat doyurucuydu

+2 oy
tarafından

Hipp yada sma

(466 puan) tarafından

Ben de hipp verdim 2 3 kez gaz yapmadı ve yorumlarda hiç gaz kabızlık şikayeti yoktu öyle aldım ve de içinde palm yagı yok en önemlisi bu benim için. Çok içmiyor ama içerse de bitiriyor şişesini

(164 puan) tarafından

Teşekkürler cevap için hero baby aldım memnun kaldık geçti gaz problemimiz

+2 oy
(2,087 puan) tarafından

Evolvia kullanıyoruz en iyi gelen mama o oldu bize. Kızım da hassastir 

(164 puan) tarafından

Hasas bebek ne zormuş ya biz de hero baby aldık iyi geldi ama şükür

+2 oy
tarafından

Biz SMA OPTIPRO kullandık

(164 puan) tarafından

Hero baby aldım bende iyi geldi valla

+2 oy
(28,709 puan) tarafından

Doğduğu zamandan 7 8 aya kadar aptamil alıyorduk gaz yapıyordu sonra bebelac a geçtik o zamandan beri daha rahat çocuk 

(164 puan) tarafından
+1

Biz de işte burdan gördüm hero baby'e geçtik iyi geldi o

+2 oy
(7,220 puan) tarafından

Bildirim geldi öneri istiyormussun😁😁🤣 ben BİM'in markasini kullanıyordum iyi geliyo gazda yapmiyordu

(26,044 puan) tarafından

Aa banada geldi yaa. Ne garip😁😁😁

Admine sesleniyorum benim postumun bildirimide millete gitsin bana ne bana ne😌

(2,213 puan) tarafından

Banada geldi ama bende anne sütü mama kullanmadım hiç . Nasi yaptı acaba 

(164 puan) tarafından

Bildirim nasıl geldi bende bilmiyorum mamayı da aldım aslında hahaha hero baby aldım iyi geldi 💯

+2 oy
(3,676 puan) tarafından

Bildirim geldi bana da canım ama ben mama kullanmıyorum canım anne sütü sadece 🧚❤️

+2 oy
(369 puan) tarafından

Aptamil kullanıyordum çok gaz yaptı öneri ile bebelac gold a geçtik çok rahatladı hiç gaz problemi yaşamadık tavsiye ederim

(164 puan) tarafından

Hero baby'e geçtik bizde işte bir kaç gün önce gaz sıkıntısı bitti cidden

+2 oy
(3,460 puan) tarafından

Türkiye'de pek yaygın değil ama kızımda hiçbir mama çare olmayınca similac kullandım. Tek iyi gelen mama o olmuştu 

+2 oy
(1,696 puan) tarafından

Ben oğlum da hipp kullanmışdm sonra sma ya gectik

+2 oy
tarafından

Sadece ilk doğum yaptığımda kızım emzirmeme rağmen çişini yapmadı doktorun önerisiyle aptamil alıp kullandık hastanede eve geçince vermedim zaten

Bu arada bana bildirim gelmiş diye yazdim 😂

+2 oy
(7,039 puan) tarafından

Kızıma hep Aptamil kullandım kızımın hiç gaz sorunu olmadı iki ay gaz sorunu uğraştım  sonra  mama verince dik tutuyordum gaz sorunu ortadan kalkıyordu 

(164 puan) tarafından

Dik tutmak falan kar etmiyordu bizde ya buradan öneri ile hero baby aldım o iyi şimdi ama bitti sıkıntısı biraz içeriğinde temizliği ile ilgisi olduğunu düşünüyorum şuan şahsen doğal tarım ürünleri kullanıyorlarmış içeriğinde onu öğrenince özellikle direkt aldım yani

+2 oy
(179 puan) tarafından

Gazli bebekler icin ozel serileri denediniz mi?

(164 puan) tarafından

Burada başka bir annenin önerisi ile hero baby aldım o iyi geldi cidden

+2 oy
(899 puan) tarafından

Banada bildirim gelince hemen oğluma kullandığım mamayı onereyim oğlum şuan 9 aylık ilk doğduğunda Bebelac kullanyrdk hastanede 1 hafta boyunca gaz kabızlık vs yapmadı eve gelince gaz kabız olunca sma kullandık oda aynı oldu Bebelac Gold denedik ondanda ishal oldu ondan sonra hipp combiotic organik mama aldık o gün bugündür hipp combiotic organik mama hem kilo alımı iyi hemde kabız kmgaz vs olmadı çok şükür cnm 🤭🙈

(164 puan) tarafından

Bizde yeni hero baby başladık burdan aldığım öneri ile bakalım şuanlık hiç sıkıntımız yok

+2 oy
(957 puan) tarafından

Uygulama algoritma olarak mı değişti bildirim çok şaşırttı beni.

Anne sütü+ mama ise golden goat tavsiye ederim ama biraz ağır ve kokusu olan bir mama. İçerik keçi sütü ama anne sütü almayan bir bebek için takviyesi yeterli değil

Sadece mama ise sma optipro tavsiye ederim 

(164 puan) tarafından

Herkes nasıl yaptın demiş ama bildrimi ben yapmadım bilmiyorum 🤷‍♀️ Sadece mama veriyoruz şuan hero baby başladık gaz olmuyor kaç gecedir uyuyor kuzum şükür

+2 oy
(2,256 puan) tarafından

Gaz sorunu varsa Aptamil conformil kullanın 

+2 oy
(2,937 puan) tarafından

Hipp ve sma optipro eş değerler zaten

+2 oy
(277 puan) tarafından

Bildirimi yeni gordum canim ama ben anne sutunu tek kullandim mamalar hakkinda cok bilgim yok 

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 3,680 göst.
17 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde kdr_annesi (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 156 göst.
+1 oy
2 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,473,915 soru

24,131,561 cevap

334,067 kullanıcı

...