Ne bu fiyat ya çok palı alıcaz artık kumandı kırıldı
Ben gidip çarşıdan alıyorum,kumandacılar var ordan en son 120 TL'ye almıştım
Bilmiyom en düşuk 1000 tl diyo bida burlara bakacam bakalım işallah uygun olur kumanda bundan olcek baska biset değil
akilli tv kumandasidir bizimkide kirildi cakmasini aldim ama zor goruyor gozu katil edio bizi😂😂200 tl aldik bizde ama yok orjinali gibi olmuo orjinalinde youtube reklami cikinca mutfakdan basiyodum tusa kapaniodu goruyordu tv sinyali. cakmada onunde tutsam bile zor algiliyor
Evet canım ondan orjinel istiyom almışken
Bu bizimkinden çok pahalılarn çocuklar yere vurdu beynide yanmış o tekerlek çalışmıyor 2.defa aldık çünkü hiç bir kumanda açmıyor bunları
aynen canım palı da yapacak bişey yok şuan telefondan kulanıyom alcez artık
Orijinalini almak zorunda değilsin ki canım. Uyumlu modeller oluyor onlardan al daha uygun fiyata.
Ya olmasa canım bu kumanda cok kasıyodu
Satan yerlere sor uyumlu modeli verirler. Olmazsa geri alıyorlar. Yani biz öyle yaptık. Çalıştırmazsa alırız dediler.
Tm canım soracam bakalım
Uydu satan bi yere git orijinal kumandalar 200 tl diye biliyorum
Kasarsa kumanda canım zaten bu kırılan kasıyodu
Bizim kumanda bundan bayisine bi sorabilirsiniz belki daha Uygun'a verebilirler çünkü pahalı baya kumandalar bizim arka kapak kırıldı kaynımın oğlu götürüp yenisini getirdi iş yerinden
Bayisi arasam bile kayıt actırmadım hic ozaman kurulum ucreti istediler vermek istemedim kendim kurdum genede verirler mi kumandayı
Onu bilmiyorım canım
Tm canım sagol
Bizim kumandadan aman aman Allah korusun skaksk
Askm akıllı kumandalar var artık muadili ama bu kumanda gibi olurmu bilmiyorum mauslu bu çok para ya
Bilmiyom burlara soracam bakalım nolacak
git çarşıdan al, orijinal olmak zorunda değil. 100 liraya aldık 2-3 ay önce
Calıştırmazsa canım orası sıkıntı
çalıştırıyor hepsi ya olmadı değiştirirsin
Tm canım sağol en önemlisi internete girmesi benim icin oğlan durmaz yoksa
Bazi tvler orijinal disi kumandayla calismiyor malesef ve gercekten cok pahalilar ama servisi aramanizj tavsiye ederim ordan daha ucuza alabikirsnz.
Soracam canım kendim kurdum servis gelmedi yine verirler mi kumandayı
Kendin kurmasaydin keske canm garanti falan baslamiyor bence hemen ara soyle insafli birine denk gelirsen enazndan baslatabilirler
1,453,681 soru
23,860,784 cevap
320,369 kullanıcı