+2 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından

Yoksa beni gibi kimsesi olmayanlardan mısınız? 

5 gündür domuz gribinden çoluk çocuk perişan olduk kimseyi ne arayabilirdim nede çağırabildim annem babam kardeşim kimsem yok kısacası hasta olmaktan çok buna üzüldüm insan bi hal hatır sorulmasını bile bekliyor bilmiyorum çok üzüldüm anne olunca sürüne sürüne bişeyler yapmaya mecbur kalıyorsun iki gün yatsan 3. Gün kalkmak zorundasın çok ağır geçirdik bide yeri geldi ağlaya ağlaya sofra hazırladım belkide dolmuşum o da bahane oldu bilmiyorum öyle dertleşmek istedim biraz :'(

31 Cevaplar

0 oy
(2,476 puan) tarafından

Gecen sene biz de çok kötü hasta olmustuk. Sağ olsun kızımın bakıcısı yemek göndermişti.

-Reklam-
0 oy
(4,322 puan) tarafından

Sana Allah'tan kolaylık ve akista herseyin kendi kendine yoluna girdiği sakin ve dinlenmeli günler dilerim ki bu süreci kolay atlatabilin geçmiş olsun.

Boş ver birileri var yok ne fark eder hersey olması gerektiği gibi yaşanıyor bundan sonra gelenin güzellikle ve kolaylıkla gelmesini dileyelim bakalım önümüzdeki  raundlara degil mi...

0 oy
(11,110 puan) tarafından

Hayır yok kaynanam kapi komşum hamileyim mide bulantısı kusma yüzünden yemek yapamadım. Bir tabak yemek istedim 2 çocuğum için vermedi 

0 oy
(6,738 puan) tarafından

Çok şükür ailem ve eşim var hasta olunca eşim bakar ama ikimiz aynı anda hasta olsak annem  gelip bakıyor 

0 oy
(21,943 puan) tarafından

Eşim sağolsun kimseye ihtiyacım olmuyor o hasta değilse o yapar o da hasta ise dışardan hazır alırız tırnağın varsa başını kaşı mantığı ile yaşıyorum 

0 oy
(21 puan) tarafından

Bizde aynı şekilde hasta olduk insan yardım isteyeceği birilerini arıyor gerçekten çok zor bir durum seni anlayabiliyorum

0 oy
(3,989 puan) tarafından

Ben şükür şanslılardanım. Sen cok güçlü bir annesin. Önüne çıkan tüm sınavlar kolaylıkla geçsin güçlü bacım ❤️ He ben de yurt dışına taşındım. 3 yakın arkadaşım el atıyor maalesef benim de ailem çok iyi ama uzaktayım kilometrelerce

0 oy
(1,325 puan) tarafından

Zatürre olduğum da bir gün geldi annem temizlik yaptı yemek yaptı bir daha da gelmedi zaten o bir gün yaptığı yemeği de bana hiç yapmasa iyiydi onun dışında ben yattım eşim baktı bana kaynanam da bir kere çorba yaptı ikinci güne istemedim çünkü yemek yapmasını bilmiyor bu yüzden yiyemiyoruz ben toparlanamadan kızım hasta oldu hastaneye yatırdılar o hasta halimle 10 gün tek baktım kızıma biri de gelip yardım edelim demediler devlet hastanesi olduğu için erkek refakatçi kabul etmediler 

0 oy
(673 puan) tarafından

İnsanın bakacak birisi olmaması çok zor cidden

0 oy
(14,557 puan) tarafından

Gecen sene öyle bir hata oldum ki temizliği bırak kalkıp yemek hazirlayamadim. Bi gün iyi kötü kalktım makarna hasladim o tencereyi alıp da makarnayı suzemedim o kadar zoruma gitti ki oturdum ağladım. Rabbim gücümüzü alıp başkasının eline bırakmasın  çok zor bisi

0 oy
(978 puan) tarafından

Benim çocuğumda iki gündür domuz gribi geçiriyo.yıllar sonra ilk defa biri bize hastayken bişey yapıp getirdi. Ben hasta değilim ama o kadar sevindim ki. Doğru kişiyle arkadaş olmuşum dedim. 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 658 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 323 göst.
3 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 270 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
18 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,267 soru

23,895,167 cevap

321,993 kullanıcı

...