+1 oy
328 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,762 puan) tarafından

image

Kahvemi aldım geldim ♥️ Aksama ne yapacaksınız hanımlar?

Bende düşündüm düşündüm taze fasulye aklıma geldi buzluktan çıkardım onu yaparim. Yanınada çorba yeter iki gündür pilav yedik zaten biraz ağır yemekler vardı. Bugün sebzeden devam 🥰 

3 yaşındaki kızım bile hergün soruyor Anne aksama ne pişirelim diye 😀 yavrum bu yaşta kendine dert edindi 😑

14 Cevaplar

0 oy
(1,206 puan) tarafından

Pırasa yemeği yapmayı düşünüyorum gerisini hiç bilmiyorum 

(5,762 puan) tarafından

Sende corba yap yanina baska ne gider ki

(1,206 puan) tarafından

Benim koca sebze sevmiyoda umugunu Sıkıveresim geliyor 

(1,256 puan) tarafından

Makarna yap salata yoğurt yeter

(4,356 puan) tarafından

Pırasa yanına ya makarna ya erişte yapoyom başka bişey gitmiyor genelde. Benim ki bayılır pırasaya. Pırasa yaptığım gün sanki baklava açmışım kebab pişirmişim gibi mutlu olur 😂

(1,206 puan) tarafından

Öyle yapicam kızlar büyük ihtimalle sağolun ne güzel canım benimki yiyor mecburi oflaya oflaya bende çok severim sebze 

-Reklam-
0 oy
(3,375 puan) tarafından

Dünden birer tabak tavuk sote ve erişte kalmıştı bugün kuru fasulye yaptım 

(5,762 puan) tarafından

Afiyet olsun şimdiden 🥰

0 oy
(577 puan) tarafından

Bugün rahatım yemek konusunda kaynanama geldim bacım ne pişirirse onu yeriz 😂 ama aklım evde eşim akşam üstü gidiyor işe o bir işi varken evden çıkmışken bizide atsın dedim mutfagı zar zor toplayıp yatakları kapattım sadece şimdi eve gidince bir sürü iş ev kalk gidelim diyor 😂

(5,762 puan) tarafından

Boşver evi düşünme keyfine bak 😀

0 oy
tarafından

Bende taze fasülye cıkardım corba pilav. Kızım makarna istedi ona da az makarna yaparım. Ayran yaparız allah bereket versin. 

Afiyet olsun kahven yemeklerin 🥰

(5,762 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(2,617 puan) tarafından

Hamsi atmıştım buzluğa çıkardım. Hamsili pilav yapıcam. Eşimle bayılıyoruz 🩷

(5,762 puan) tarafından

Hiç denemedim ama size afiyet olsun 

(2,617 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(18,167 puan) tarafından

Karnabahar ve patates atacam fırına. 

(5,762 puan) tarafından

Güzel olur bende yaparim bazen

0 oy
(4,074 puan) tarafından

Şuan aklımda dolma sarma var başka ne yapsam bilmiyorum 

(5,762 puan) tarafından

Corba yap yeter 

0 oy
(11,111 puan) tarafından

Yemin ederim soğuktan kaç gündür yemek yapmıyorum mutfağa giremiyorum buz gibi ev sobalı dün akşamda kahvaltılik yedik bugün kalktım et çıkardım türlü pilav yapacam dedim

(5,762 puan) tarafından

Ayy Allah kolaylık versin zordur bilirim 

0 oy
(644 puan) tarafından

Beşamel soslu fırında patates oturtma 

Pilav 

Cacık 

Mercimek çorbası 

Yapmayı düşünüyorum 🥰🤤

(5,762 puan) tarafından

Ohh mis gibi menü eline sağlık 🥰 

0 oy
(3,695 puan) tarafından

Ahahah minik kusum kiyamam ben ramazan temizligine niyetlendim daha baslayamadim ama olsun biraz rahatsizim cunku o yuzden kendimi yormadan basit menu cikardim esim makarna istedi cocuk tarhana corbasi istedi bende brokoli salatasi hasladim soslar yeriz elhamdülillah aksam esimi gonderip mutfak dolaplarini silcem 

(5,762 puan) tarafından

Kolay gelsin ben geçen hafta full temizlik yaptım c.tesiye kadar. Bugün bak sanki yine ayni ev en azından camlar temiz diye motive ediyorum kendimi 😀

(3,695 puan) tarafından

Ay camlara da hic cesaretim yok hava buz gibi bi de hasta olursak aman camlar kalsin ramazan sonu yine hayiz olcam zaten o zaman silerim havada yumusar hem 

0 oy
(4,749 puan) tarafından

Sebze çorbası tavuk suyuna pilav salata turşu falan 

0 oy
(4,356 puan) tarafından

Kıyma çıkardım ne yapsam die düşünüyorum. Gecen köfte patates yaptım busfer yemek olsun dedim bakalım ne çıkacak

0 oy
(1,104 puan) tarafından

Hahaha hiç güleceğim yoktu canım ya şimdiden öğrenmiş yavrum harbiden 😅😅 afiyet olsun bu arada ❤️ bizim menü hamsi salata çorba böyle olunca çok seviniyorum en basit menü😅

(5,762 puan) tarafından

Hamsi hiç yemedik kış bitti 🥰 bu hafta bende yapayim

(1,104 puan) tarafından

Aaa canım havalar ısındıkça tadı kaçıyor bence de yap ☺️ hamsi de esas kar yağdığında iyi oluyor zaten şimdide malum havalar öyle gitti 

0 oy
(163,197 puan) tarafından

pilav bezelye corba yaptim ben

(5,762 puan) tarafından

Afiyet olsun 🥰 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 369 göst.
7 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,351 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,287 soru

23,895,465 cevap

322,018 kullanıcı

...