Emiş ile dün akşamki üstü tartıştık. Kendisi açık saçık film izlemiş. Önce kabul etti izledim o filmi 3-4 ay önce dedi. Sonra izlemedim diye kem küm etti.
Annesi ve görümcem geldi kızımı sevmek için. Onların yanında tartışma büyümesin diye hiçbir şey söylemedim ama beni çok kırdı.
******** , kafam boşmuş, umursamaz, laftan anlamaz gibi şeyler söyledi. Annesine Kürtçe boşanıcam falan ğibi şeyler söyledi. ( Kürtçe biraz anlıyorum ama belli etmiyorum)
Tüm suçu bana yıkıyor. İzlediğinden adım kadar eminim. Ayaklı yalan makinası benim eşim. Benim yanımda telefon ile biri ile konuşurken bile hep yalan söylüyor.
Artık ipler koptu. Yapamıyorum onunla. Çok severek evlendim ama sevgi herşey değilmiş. Şimdiki aklım olsa asla ona bakmazdım. Bana bu yüzünü göstermedi hiç. 2 sene olacak evleneli neredeyse ama yüzünü daha yeni gösterdi bana.
Sevgilinken geceleri ağlayarak uyurdum bazı geceler onun yüzünden. Arkadaşım kaç defa dil döktü ayrıl ondan diye ama ben çok seviyordum. Gözüm kördü. Şimdi anlıyorum artık birçok şeyi.
Biz hiç birbirimize uygun değiliz. Sabah ona mesaj attım. Senden nefret ediyorum en büyük pişmanlığımsın diye gördü cevap yazmadı.
Ne yapacağım bilmiyorum artık. O hakaretlerden sonra bizden olmayacağını düşünüyorum. Ben yapamam artık onunla. 4 aylık bir kızım var.
Bana fikir verin lütfen