İyi geceler kızlar kafayı yemek üzereyim size danışmak istedim. Akşam üzeri kendi çocuklarımı yatırırken komşumun bebeği ağlıyordu ama öyle normal bir ağlama değil hani yeni doğan bir bebeğlk ağladı mı boğazı yırtılana kadar ağlar sen onu kucağına almayana kadar da susmaz ya öyle şiddetli bir ağlamaydı, bebek dakikalarca ağlıyordu, eşim şehir dışında çalışıyor hemen onu aradım konuyu anlattım oda görevliyi aramış demiş şikayet etmek anlamında değil ama bir bebek ağlıyor dakikalarca acaba evde bir sıkıntı mı var bir bakın diye ama kimse bakmadı komşularında hiç birinden ses çıkmadı, sonra ben ablam gülle konuşuyordum tam yatacaktım yine şiddetli bir ağlama sesi geldi, o bebek ağlayınca içim cız ediyor kapılarını çalmayı çok istedim hani belki bir yardımcı olurum diye yada bebek güvendemi diye ama eşim izin vermedi bende açıkçası korktum sonuçta bende tek evdeyim iki tane de bebeğim var ama bebek aklımdan çıkmıyor. Kendi kendime düşünüyorum diyorum belki hastadır gaz sancısıdır belki bebek koliktir ama kötüsünü de düşünmüyor değilim ya bebek güvende değilse lütfen o bebek için bol bol dua edelim.