+1 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından

İyi geceler kızlar kafayı yemek üzereyim size danışmak istedim. Akşam üzeri kendi çocuklarımı yatırırken komşumun bebeği ağlıyordu ama öyle normal bir ağlama değil hani yeni doğan bir bebeğlk ağladı mı boğazı yırtılana kadar ağlar sen onu kucağına almayana kadar da susmaz ya öyle şiddetli bir ağlamaydı, bebek dakikalarca ağlıyordu, eşim şehir dışında çalışıyor hemen onu aradım konuyu anlattım oda görevliyi aramış demiş şikayet etmek anlamında değil ama bir bebek ağlıyor dakikalarca acaba evde bir sıkıntı mı var bir bakın diye ama kimse bakmadı komşularında hiç birinden ses çıkmadı, sonra ben ablam gülle konuşuyordum tam yatacaktım yine şiddetli bir ağlama sesi geldi, o bebek ağlayınca içim cız ediyor kapılarını çalmayı çok istedim hani belki bir yardımcı olurum diye yada bebek güvendemi diye ama eşim izin vermedi bende açıkçası korktum sonuçta bende tek evdeyim iki tane de bebeğim var ama bebek aklımdan çıkmıyor. Kendi kendime düşünüyorum diyorum belki hastadır gaz sancısıdır belki bebek koliktir ama kötüsünü de düşünmüyor değilim ya bebek güvende değilse lütfen o bebek için bol bol dua edelim.

6 Cevaplar

+2 oy
(2,831 puan) tarafından

Ya Allah aşkına böyle şeylerin sıkıntısını bize de aktarmayın, kız çıksana iki dk dünyanın sonu mu. Ablacım kardeşim var mı birşeye ihtiyacınız Yenidoğan zordur bak şöyle yap böyle yap soylersin en kotu. Bebek güvende değilse zaten açmazlar kapıyı emin ol ya da seni göndermeye çalışırlar. Belki anası bayıldı oldu kaldı Allah korusun bir bakmakta fayda var. Ayy içime öküz oturttun gece gece iki dk bakacağın şey için 

(2,831 puan) tarafından

Evet ya dert oldu içime çok bı baksa ne olacak ben böyle şeylerde cebime bıçak makas koyar çıkarım hiç korkmam 

(680 puan) tarafından

Çıkıp gitmek istedim ama eşim izin vermedi zaten görevliyi arayıp söyledi ben şimdi çıkarsam eşime söylerler oda bana çok kızar, bende evde tekim çocuklar uyuyor çocukları bırakıp üst kata nasıl tek giderim, oturduğum yer normal bir apartman da değil rezidanstır kimse kimseyi tanımıyor kimdir necidir nasıl biri ben nerden bilim de gecenin bu saatinde tek başıma yukarı gideyim.

(2,831 puan) tarafından

Karşı blok değil ki canısı üst katta. Bende bırakıp mutfağa bile gitmem de saatlerdir ağlıyorsa bir baksrim polisi ararım yaparım biseyler. Duayla olacak iş mi eşim gorevliyi gonderdiyse gelip bakarlar zaten de sen sesi takip et yine

(680 puan) tarafından

Üst katta olsa gidemiyorum işte gündüz çocuklar uyuyordu bende 1 dakikalığına aşağı indim elektrik süpürgesini alt kattan getirdim iki çocuğum da hemen uyandı bina da ağlıyorlar anne diye, belki görevli gidip bakmıştır da bilemem ben zaten sesi kontrol ediyorum eğer bir kaç kere daha ses gelirse polisi arayacam ben o bebek için uyuyamıyorum zaten 

(1,993 puan) tarafından

Rezidansta oturunca bakılmıyor mu 😂 Ya da siz ne tür bir rezidansta oturuyorsunuz tabi bu da önemli inşallah bebişin sadece yenidoğan sorunu vardır 🤲🏻

-Reklam-
+2 oy
(219 puan) tarafından

Kolik bebekler öyle ağlarlar ve gaz sancısı çekerler ve onun haricinde başka bişeyde varsa bilemeyiz tabiki ama lütfen gidip bakmayın eğer bir sıkıntı varsa sizinde çocuğunuz var gitmemeyi tercih edin haklısınız insan dayanamıyor ama girmeyin 

(680 puan) tarafından

Aynen bende önce gaz sancısı veya kolik diye düşündüm mutlaka bir rahatsızlığı vardır. Yukarıdaki yorumlarda da gitmiyorum diye duyarsız gibi konuşuluyorum ama hiç alakası yok, benim de iki tane bebeğim var uyuyorlar gecenin bu saatinde 2 dakikalıkta olsa nasıl bırakırım yanlız. Komşularla birbirimizi tanımıyoruz nasıl insanlar bilmiyorum eşim de şehir dışında tek başıma milletin kapısına nasıl gidim zaten eşim görevliyi arayıp haber verdiğini söyledi beni de özellikle uyardı gitme diye çünkü huyumu biliyor aşka bebeklerin ağlamasına dayanamam ben o bebek için uyuyamıyorum. Allah o bebeğin yardımcısı olsun inşallah bir sıkıntısı da varsa Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.

(219 puan) tarafından

Amin inşallah 

0 oy
(2,968 puan) tarafından

Ayy bak şimdi benimde aklıma taktın cız etti içim keşke saat erken olsaydı da kapılarını çalabilseydin halâ ağlıyor mu 😔

(680 puan) tarafından

Aynen dediğin gibi saat biraz daha erken olsaydı ben gitmeseydim bile başka komşuyu yönlendirirdim, Bebek şuan susmuş acaba hasta mıdır diye düşünüyorum.

(2,968 puan) tarafından

İnşallah gazdan falandır önemli birşey yoktur yaa

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Bir süre devam ederse polisi arayıp ses yüzünden şikayet edersen onlar gelir bakarlar canım böylece durumu öğrenmiş olursun benimde içime kurt düştü ya 

(680 puan) tarafından

Şuan ses yok eğer bir kaç kere daha ses geliyorsa mutlaka birilerini arayacam.

0 oy
(1,362 puan) tarafından

Acaba benim bebeğim içinde komşular böyle mi dusunuyordur yaa bizimkide 2 yaş olacak bazı geceler sebepsizce ağlar kendini yırtar 2 saat ağlar dışarı çıkarız gecenin bir vakti en son arabaya binip gezeriz ki sussun diye .gaz falan da yok öyle ağlar yani 

(1,089 puan) tarafından

Düşünen biri olsaydı sanırım bir polis gelirdi kapıya canım ama düşünmeleri emin ol güzel bir şey kötü bir şey değil yani Bu çevrende hala merhametli insanların olduğunu gösterir aynı zamanda güvenebileceğin insanlar

0 oy
tarafından

Ben eşime bile haber vermem bu durumda direk çıkarım ne olacak insanlık hali, gerçekten bazen insana destek olmak gerekiyor, çok üzüldüm bu duruma Allah yardımcısı olsun kadının 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 701 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde jeveuxin (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
0 oy
7 cevap 190 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.

Kategoriler