+1 oy
735 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Daha çok erken ama böyle düşündüğümde doğumda öğrenmek daha güzel olmaz mı? Odayı ortak renkle yapmak düzenlemek kiyafetlerde ortak renk olsa illa hepsi mavi pembe olucak değil ya. 2tanede isim bul doğumda öğren🙃

9ay nasıl sabredicem bilmiyorum ama cinsiyet partisinden bu hoş geldi bana

22 Cevaplar

+1 oy
(1,961 puan) tarafından

Çatlarim herhalde o meraktan erken bile doğurabilirim😁

tarafından

Yok sen öğren zamanında doğsun bebeğin fazla romantik olmayalım ya

(1,961 puan) tarafından

Yok bende ikizler var bacım, isteyen başka biri doğursun  🙈

tarafından

Allah bağışlasın ya ben doğururum ama tek kese bende

(1,961 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍

tarafından

Amin teşekkür ederim🤍

-Reklam-
0 oy
(5,046 puan) tarafından

Benlik değil merak ederdim dayanamazdim 9 ay 🤣  

tarafından

Uzaktan davul sesi hoş gelir😂

(5,046 puan) tarafından

Tabi ki öyle canım 🤣 valla 9 ay dayanirsan tebrik ederim 🤣 sağlıkla kucağına al bebisini ❤️

tarafından

Çok teşekkür ederim🤍

0 oy
(128 puan) tarafından

Bn sabredenezdim

0 oy
(14,721 puan) tarafından

Ben zaten sinir oluyorum direk kız mı erkek mi diyip ürünleri tek o renk gostermelerine.  Çok şükür artık unisex tercihler çoğalıyor ama gene de istemezdim doğumda ogrenmeyi 😁

tarafından

Pembe balon mavi balonda varda şimdi fazla yargılamayım 3ay sonra kendimi onlarında arasında görürüm

(14,721 puan) tarafından

Ben 2015 senesini hatırlıyorum yeğenim için bisiler almaya çıkardık annemle kız diyince her şey mi pembe gösterilir. Bide eskiden böyle İnternet yaygın değil memleket küçük ne gosterirlerse beğenirsen al. Mecbur pembe pembe alırdım.

Kendi kızıma yapmadım ama çok şükür tabi annemin ve kaynanamin aldıkları hep pembeydi 😁

tarafından

Mavi elbise alsan suç

(14,721 puan) tarafından

Farklı renk bulamiyorduk ki 

0 oy
(2,514 puan) tarafından

Ben çok aşırı meraklı bir insanım asla 9 ay bekleyemem ki kızım da kendini çok geç gösterdi 17-19 haftalar arasında göstermişti 🤣

(11,261 puan) tarafından

@Dp

Canım sen doğum yaptın mı merak.ettim :)

(2,514 puan) tarafından

Allah inşallah kalbindekini sana nasip etsin canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde ❤️

@nisan cicegi yok canım daha gelmedi 🤭 dün akşam yatış yaptılar sabah 7 ye kadar hastanedeydim düzensiz sancı çıkıyor suni vereceklerdi kabul etmedim eve geldim geri 😁

(11,261 puan) tarafından

Ay okurken kalibime korku girdi benimde 19 haftalık çok korkagim ben ya ilk cocukta değil Rabbim hepimize bir avazda dogurmayi nasip etsin inşaAllah 

(211 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah bide devlet Hastanesi'nde tahminler yanlış çıkabiliyor diyolar ozeldeki doktorum şehir diisnda gidemedim sizinki ozelmi devletmi

(2,514 puan) tarafından

Gülüm valla banada korku çoktan sardı 🤣😅

Nursa canım ben özele gidiyorum 

0 oy
(11,261 puan) tarafından

Hiç benlik değil meraktan catlarim. Doğuma kadar sormayana helal olsun. 

Ama doğuma kadar erkek diyip kız olan 

Kız diyip erkek olan duydum ne kdr doğruysa oda bana çok tuhaf geliyor sonuçta ozellerde hemen biliyolar nasıl doğuma kadar yanılma oluyo hayret ediyorum 

Mesela şuan 19 haftalık hamileyim 9 haftadan beri bebeğim ters cinsiyetini yinede biliy

(11,261 puan) tarafından

Anlamadım canım vala

tarafından

Ama benim çok yakın arkadaşımın başına geldi. Muş'ta doktora gitti erkek dediler 7 ay boyunca. Sonra İstanbul'a taşındı kaç kere doktora gitti üstelik özele de sürekli giderdi hepsi erkek dedi. Hatta doğuma 2 hafta kala kız gitti bütün alışverişini yaptı her şeyi mavi aldı. Doğum yaptı aradım eee prens nasıl keyfi yerinde mi doye sordum, prens değil prenses dedi başta inanmadım şaka yapıyor sandım ama kızı olmuştu. Hatta kız dedi her şeyi mavi aldım boşa gitti o kadar masraf, kendi kızımın küçülen kıyafetlerini aldım götürdüm ona 😂

(11,261 puan) tarafından

Acok değişik bir durum gittiğim özel kime ne demisse o çıkmış daha adamın yanildigini duymadım adamın 3 mü 4 mü boyutlua  usgsi var ters olmasına rağmen biliyor benim hep.ters daha önce gittiğim özel yüzde 99 erkek demişti buna gittim yüzde yüz kiz dedi 

tarafından

Onun gittiği özel hastanedeki doktora da bende gittim bütün kontrollerim özelde oldu doğuma yakın beklenmedik maddi sıkıntılar nedeni ile devlet hastanesinde doğum yaptım. Kızı da ben o doktora yönlendirdim 3-4 kere gidiyor doktor erkek diyor l. Doğumdan sonra doktora soruyor erkek demiştiniz ama diye, doktor da kordonu hep bacak arasındaydı olabiliyor böyle durumlar felan demişti 

(11,261 puan) tarafından

Büyük bir şok ama birde hayal kırıklığı çünkü o cinsiyeti söylediği için öyle sanıp ona göre isim bulup hazirlaniyorsun. Nasip işte ne varsa o oluyo sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterli 

0 oy
(3,147 puan) tarafından

Ben çok istemiştim öğrenmeyelim diye ama eşim çok sabırsızdı. Gerizekalı doktorda hemen hiç söyle demeden söylemişti. Bir daha da o doktora gitmedim, saygı olmalı insanlarda

0 oy
(2,435 puan) tarafından

Doğumda ogrenecem diyen ben merakımdan yerimden durmayıp hep gidip sordum en son özele gittim öğrendim😂😂

Asla sabredemedim çok merakliyimdir😁😁

tarafından

Burda büyük büyük konuşuyorum ben

0 oy
(1,814 puan) tarafından

Çağın teknolojisinden yararlanmak çok güzel bence 50 sene önce kimse bilmiyormuş doğumda öğrenmişler bence su an ogrenebiliyorsak bu bizim şansımız 

tarafından

Tabikide öyle ama bana öyle öğrenmek daha hoş geliyor tabii bekleye bilsem

(1,814 puan) tarafından

Bekleyebilirsiniz ama önceden kızım oğlum diye beklemekte sanki bir bağ oluşturur bu benim fikrim tabi 

0 oy
(22,609 puan) tarafından

Ben öğrenmek isterim sırf isim veya oda kıyafet için de değil hem ileriye dönük hayal kurmak için hemde oğlum veya kızım diye sevmek isterim ben uyuyamam meraktan 

0 oy
(3,415 puan) tarafından

Güzel olur valla ben zaten cinsiyet ne olursa olsun hep ortak giydirilen renkler almaya çalıştım hepsinde. 

0 oy
(3,278 puan) tarafından

Ben dayanamazdim kız 

0 oy
(596 puan) tarafından

11.haftada kemik yapısınsan cinsiyet tahmini yapması için doktoru zorlayan ben bu fikre olumlu bakmam tabi 😂😂

0 oy
(1,533 puan) tarafından

Ben 4 çocuğum da da bekledim belki kız olur ümidi vardı çünkü 

0 oy
(1,603 puan) tarafından

Ben haftasında bile çok merak ediyordum ikinci olunca bide olmayan olsa diyor insan illa ama 2 erkek anasiyim çok şükür 😁😂:)

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Ben ikinci doğum da kızımın cinsiyetini öğrendim doğuma bıraktım ve doğum da öğrendim 

0 oy
(2,242 puan) tarafından

benim annem beni doğumda öğrenmiş ama ben çatlarım :D 

0 oy
(6,516 puan) tarafından

Ben sabredemem ama arkadaşım aynı şekilde yaptı 9 ay bekledi doğumda öğrendi 

0 oy
(5,114 puan) tarafından

Ben böyle istiyordum ama oğlum 11. haftada ayan beyan gösterdi neyi varsa :(

0 oy
(50 puan) tarafından

Teknoloji böyleyken sabretmesi çok zor bence ben olsam asla sabredemezdim