+2 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

Kızlar çocuklarım 1 aydan fazla oldu sürekli bir kısır döngü içerinde biri hasta oluyorum tam iyileşmeden diğeri de hasta oluyor nasıl oluyor bu anlamıyorum kaç defa gittik doktorlara oraya buraya ama ilaç ver gönder yapıyorlar çok yıprandık bende çocuklarda nasıl bir salgindir bitmek bilmedi. Ne önerirsiniz birçok şeyi deniyorum bitkisel olsun ilaç olsun ama yok yani işe yaramıyor. Siz ek takviye kullanıyor musunuz bağışıklığı güçlensin diye . Kullanıyorsaniz hangisi ve memnun musunuz bizim doktorlarımız imunol u önermiş 

11 Cevaplar

+1 oy
(14,785 puan) tarafından

Meyve yedirmeye calis canım. Limon, portakal, mandalina hatta turşu bile...

Okula gidiyorlardı hastalık kaçınılmaz oluyor genelde kızım henüz 3 yaşında çok şükür bi kac kere dışında sorun yaşamadık 

(259 puan) tarafından

Turşu hayatta yemezler ama meyve veriyorum . Bizimkileri artık başka bir boyut kazandı sanki 

(14,785 puan) tarafından
+1

Virüsler eskisi gibi masum değil artık canım maalesef. Ülkeye dünya yabancı doldu her giren bi mikrop getiriyor normal yani. Artık virüsler değil biz misafir olduk memlekette

(259 puan) tarafından

Çok haklısın canım yaa nasıl bir devire denk heldik bilmiyorum Allah sonumuzu hayr etsin artık 

(376 puan) tarafından

Bende sürekli veriyorum. Özellikle turşu suyu çok iyi geliyor. Bitkisel de ne versem yerler. Yemeklere bol sarımsak soğan ekliyorum. Hasta olurlar ama çabuk atlatirlar 

(14,785 puan) tarafından

Kızım şuan 3 yaşında maşallah diyim sadece 2 kere hastaneye gittik boğaz enfeksiyonundan o da dış dönemi olduğu için. Yemeklere bile sarımsak ekliyorum ben turşu yemiyor ama limon portakal vermeye çalışıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,847 puan) tarafından

Bağışıklıklarını güçlü tutman lazım beslenmelerine özen göstermen lazım 

(259 puan) tarafından

Valla inan sürekli evdeyim hergun taze yemek yapmaya çalışıyorum beslenmeleri olsun temizlikleri bakımları hep dört dörtlük herşeyimi onlara göre ayarlamışim daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bazen diyorum bu kadar üstlerine düşünüyorum diye mi acaba 

(1,847 puan) tarafından

C vitamini almaları gerekiyor kan değerleri normal olması gerekiyor sebze meyve +vitamin işte doktor gerek görürse artık 

(259 puan) tarafından

Doktorum eskiden gerek medikce vermeyelim diyordu ama o da baktı olmuyor ek takviyeye başlayalım dedi 

+1 oy
(13,438 puan) tarafından

Maşallah diyim bu sene hiç hasta olmadık. Sarımsak kürü veriyorum. Udi hindi yağı Hindistan cevizi yağı çörekotu yağı. Bol salata yeşillik. Sarımsaklı çorbalar. Yoğurt evde mayalıyorum. Tarhana çorbası. Et ve kemik sulu. Soğan falan. Turşu bol bol yerler. Meyve kuruyemiş havuç

(259 puan) tarafından

Bu söylediklerinin çoğunu bende yapıyorum turşu yağlar hariç sarımsak kürünü ne kadar denediyesem nafile zorla bile veremedik 

(327 puan) tarafından

Sarımsak kürü dediğiniz nedir

(259 puan) tarafından

Sarımsak bal ve limon çok güzel birebir bir antibiyotik ama işte benim çocuklarım ağızlarını sürmedi zorla koyduk Atılar

(13,438 puan) tarafından

Aynen canım sarımsakları incecik doğruyorum yemek kaşığına alıp üstüne bal koyuyorum hemen limon bazen sıkıyorum. Hemen yutturup üstüne su içiriyorum bol bol. Bazen karadut özü veriyorum arkasında ağızlarının tadı değişsin diye. 😂 biri 2 yaşında diğeri 4.5 

0 oy
(9,374 puan) tarafından

Dr bunları tavsiye etti atıyorum ama  sende sormadan kullanma canım 

image

image

(259 puan) tarafından

Bu imunol u bızede önerdiler alacam yarın inşallah ama ise yarıyor mu yani memnun musun 

(9,374 puan) tarafından

Evet maşallah faydası oldu üstteki resimdekine 4 gün oldu başlayalı ama immunol ve balık yağının 2. Şişelerini kullanıyorum 

(259 puan) tarafından

Ayy hadi inşallah darısı bize yaa 

0 oy
(1,694 puan) tarafından

Aynıyız vala bugün acilden geldik yine okusurk ateş yoruldjm vala öncesinde küçük faransit oldu

0 oy
(278 puan) tarafından

Benim kızlarmda öyle canım biri 4 yaşında biri 1 yaşında. Biri hasta olur tam iyileşti derken diğeri şifayı kapar sonra oda tam geçti gitti derken bu sefer büyük olan hasta olur bize geçer falan bu kısır döngü oldu resmen ayy ilaç hava görmek istemiyorum artık. Yinede her halimize bin şükür dermansız dert değil. Öyle böyle büyüyecekler işte 

0 oy
(4,832 puan) tarafından

O kisir dongu her evde oluyo canim illaki cocuklari birbirinden uzak tut dicem ama onu da naisl yapcan biz kolay kolay hasta olmayiz mesela bu sene ben bi bogazimi agrittim benden cocuga gecti sonra cocugun bezi tasmis bi kac gece ordan usuttu sonra ondan da bana gecti malesef bulasiyo yani esim Allahtan uzak durdu da ona gecmedi 

0 oy
(388 puan) tarafından

Ravla diye takviye var canım 4 yasinda kizima onu kullaniyoruz biz bagisikligina baya iyi geliyor. Gecen sene kresten surekli hasta oluyordu cogunda gitmemistir bile, bu sene onu kullAniyoruz cok şükür hasta olmadi

(388 puan) tarafından

Fotoğraf ekledim bu mor meyveli olan

image

0 oy
(2,772 puan) tarafından

D vitamini seviyeleri düşük olursa bağışıklık düşük oluyor. Bir de antibiyotik kullandiysaniz hemen arkasına probiyotik kullanın ki bağırsaklardaki faydalı bakteriler artsın.

0 oy
(13,671 puan) tarafından

Bağışıklığı güçlendiren tek şey soğuk ve temiz hava çocukları kat kat giydirmemek bence canım

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Sadece çocuklar değil biz de aynıyız canım maalesef.. Allah yardımcımız olsun.. Bol su içmeye özen gösteriyoruz. Bol c vitamini mandalina portakal. Ayran yapıyorum seviyorlar tuzlu. Canları ne çekerse onu yapıp yedirmeye çalışıyorum.. Allah şifa versin💕🤲

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 202 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 373 göst.
8 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 354 göst.
+2 oy
6 cevap 383 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,198 soru

24,055,030 cevap

329,867 kullanıcı

...