+1 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından

Dişlerime kaplama yaptırasım var tel taktıramadım bari o olsun. Yaşım genç biliyorum ama işte.. 

5 veya 6 diş yaptırsam yeter o da üst dişlerde. Alt tarafım zaten görülmüyor. Dişlerim biraz ayrık. Üst dişler kötü durumda. Sadece ön dişim birleşik. 100 bini bulur mu? Bir de elime 100 bin geçicek. Zaten şu an emziriyorum yaptıramam. Seneye anca olur gibi. Altın alıp kenara koysam veya bilezik alsam mantıklı olur mu? Fiyatlarını bilen var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

10 sene önce 9 dis 2000 tl yaptırdım

. Gorumcem bu yıl 4 disti galiba 70 bin yaptirmis

(861 puan) tarafından

Heyy yavrum heyyy kız bir sürü para. Acaba devlette yapıyorlar mı 

tarafından

Devlet yapmaz .devlet anca dis çeker dolgu yapar

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

iki tane yaotirdim 12 bin. uc ay once. arkalardan biri zaten kaplamaydi o dustu . kayboldu . yeniledim . bi de once yamu.k disim vardi yamugu gitsin diye yaptirdim.  

(9,080 puan) tarafından

gulus tasarimi sordum lamine kaplama komple on alt 20 dis gozuken gulunce gozuken 200 kusur tutuyordu . saglam disleri kesip de zirkonyum yaptirmam da lamine uygun olsa yaptirirfi. . yaprak lamine. takma tirnak gibi tik tik yerlestiriyorlar

(861 puan) tarafından

uyguna gelmiş seninki ya. İnşallah ben de öyle bir fiyata bulurum. Peki emzirirken yapılıyor mu acaba? 

(9,080 puan) tarafından

yapilir bence . cunku disi kesiyor inceltiyor kalip aliyor kalip labaratuara giriyor bir hafta sonra dis prova edilio. iyiyse dis cilaya tekrar labaratuara gidiyir. iki gune geliyor. yani tiplamda 8 9 gun falan . suruyor bi dis

0 oy
(1,852 puan) tarafından

Emzirirken diş yapılıyor sadece 4 saat emzirme sütünü sağ dök diyorlar ama bu kaplama içinde geçerli mi bilmiyorum onu sorarsın ramazandan sonra bende yaptırmayı düşünüyorum fiyat aldım ama tek kaplama değil 4 tane implant 2 dolgu var kaplama kaç tane olacak hatırlamıyorum 85 dedi 

0 oy
(128 puan) tarafından

Canim sigortakiysa. Devlet yapıyor  gecen komşum üst dişlerini 1800e yaptirdi 6 tane flndi sanırım 

(861 puan) tarafından

Ay ben eşimle konuşmamıştım. O hayat sigortası mı ne yaptırmış orda demişler. Diş tedavisinde falan faydası oluyor diye. Eşim tel için oluyor da diğerlerini bilmiyorum öğrenirim diyordum. İnşallah uyguna yaparlar ya 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
4 cevap 408 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 563 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ö.B❤️A.C.A (580 puan) tarafından soruldu

Kategoriler