+2 oy
341 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,198 puan) tarafından

Ne gibi artı ve eksileri gözlemlediniz?

Kaç yaşında gitti ya da gidiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(13,439 puan) tarafından

Şuan gidiyor 4.5 yaşında 4 yaşından beri gidiyor. Bizimki evdede yapıyor hareketleri zaten aşırı hareketli enerjiyi boşaltamadığımız için yazdırdık. Memnunum yani severek gidiyo. 3 yaş olanlarda var grubunda ama çok yapamıyorlar yanı

(2,198 puan) tarafından

Peki seanslar kaç saat

(13,439 puan) tarafından

2 gün gidiyor 1er saat

-Reklam-
0 oy
(2,490 puan) tarafından

Oglum 6 yasinda gondereyim dedim ama okulda jimnastik dersleri var diye göndermedim  ingilizce kursuna gönderecektim istemedi seneye insallah yoksa tekvandoya gitmesini  falan istiyorum

(2,198 puan) tarafından

Kolejde mi okuyo 

(2,490 puan) tarafından

Özel anaokulu canım 

(6,426 puan) tarafından

Cnm özel anaokulunda ingilizce derside oluyor sizinkindemi yok acaba . Benim kızımda özel anaokula  gidiyor jimnastik bale ingilizce var 

(2,490 puan) tarafından

Var canım ingilizcede  ben yinede pekiştirsin diye göndermek istedim oglum istemedi

(6,426 puan) tarafından

Anladım canm ben yok sandımda o yüzden şaşırdım . Kaç yaşındaydı oğlun benm kızım 1 ay önce 4 yaşına girdi sana birşey sormak istiyorumda 

(2,490 puan) tarafından

2 ay sonra 6 yasina girecek insallah 2 senedir gidiyor anaokuluna

(6,426 puan) tarafından

Ben ağustosta yazdırdım canm kızımı . Yaz tatillerindede yolluyormusun ? Ben haziranda okullar kapanınca kaydını dondurucam eylülde tekrar başlatıcam sence mantıklımı 

(2,490 puan) tarafından

Ilk zaten yaz tatilinde basladi oglum bu senede arada gondericem  burdaki okul yaz okullarinda ücreti haftalik aliyor zaten gönderdiğim hafta kadar odeme yapacam ocak ayında sömestr  tatil oldu mesela oglumun okulu tatil yapmadı hani okullar haziranda kapanıyor ya devlet okulu bizim gönderdiğimiz  1 ay sonra kapaniyor temmuzda ondan sonra isteyen zaten yaz okulu

(6,426 puan) tarafından

Bende yazın yazdırdım canm ağustostu yazdırdığımdq bizde ödeme normal dönemindede yaz dönemindede gideceğinin parası aylık olarak veriliyor . Mesela şubatn 10 unda ödeme yaptm martun 10 una kadar gtsede gtmesede parasını aldılar . Bizde ara tatiller tatil olmuyor sadece resmi tatiller ve kar tatilleri tatil oluyor . Benim annemlerin yazlığı var 2 ay kadar yazlıkta kalıyor yazın biz . Bende haziranda okullar kapandığında kızımın kaydını dondurmayı düşündüm okullada konuştum olur dondururuz sonuçta gelmeyecek dedi inşallah eylülde başladığında yabancılık çekmez 🤲 tek çekincem alışma süresindeki başa sarması öyle olurmu bilemedim 

(2,490 puan) tarafından

Çekmez yabancılık alıştı sonuçta 

(6,426 puan) tarafından

İnşallah canm . Teşekkür ediyorum çok cevapların için iyi akşamlar 🌸

(2,490 puan) tarafından

Rica ederim iyi aksamlar

0 oy
(12,986 puan) tarafından

Tekvando ya gidiyor haftada 2 gün 1 er saat. Henüz artı eksi bişey göremedik 

(2,198 puan) tarafından

Kaç yaşında 

(12,986 puan) tarafından

8 yaşında 

0 oy
(1,880 puan) tarafından

2 yaşından beri gidiyor. İleride ne spor yapacak olursa olsun spora giriş branşı yüzme ya da jimnastik olması çok çok faydalı. Jimnastikten sonra asıl istediği branşa geçtiğinde çok daha hızlı ilerleme kaydediyor. 

(239 puan) tarafından

2 yaşında kabul ediyorlar mı benim kızım da 26 aylık erken diyorlar 

(1,880 puan) tarafından

Benim götürdüğüm yerde 2-3 yaş grubu açmışlardı yeni. Ona dahil olduk. 

(1,831 puan) tarafından

Benmkide gtmek istiyor ama nirmalde pek halı olmayan bir çocuk aşırı koşumaz çok yürümez evde sadece pek de yemiyor yapabilirmi bilmiyorum

0 oy
(3,667 puan) tarafından

Benim kızım gidiyor 6 yaşında jimnastikten çıkıyor sonra havuz dersine giriyor hafta sonu çok güzel bişey hem öğreniyor hem eğleniyor tavsiye ederim 

0 oy
(11,551 puan) tarafından

Kaynım açmış jimnastik hocası 3 yaştan 12 yaşa kadar öğrenci aliyo 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Oglum 32 aylik cimnastik ve yuzme  icin deneme dersine gittik. Oyun alani zannetti bireysel hareket etmeye calisti. 3/4 ay beklemye karar verdikm yuzne icin  ise 2 hafta gitti simdi gitmicem diyor. Bence 4 yasindan sonra rahat  uyuk sagliyorlar bence

0 oy
(2,721 puan) tarafından

İki ay gönderdim bu ay param yoktu gonderemedim bir saat sürüyor hareket falan yaptırıyor hocaları çabucak bitiyor yaşıtlarını görsün değişiklik olsun diye vermiştim 

Üç buçuk yaşında oglum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 333 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Boncuk22 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 922 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 466 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy