+1 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından

Şuan son haftalardayim artık nerdeyse doğum yapicam.hayatimda bazı aksilikler oldu ondan mı bilmiyorum bu aralar çok tedirgin ve duygusalım aniden öfkeleniyorum.kendimi ağlarken buluyorum bazen .bu normal bir şey mi hamileliğim 39 hafta oldu .doğuma az kaldı 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

7haftasındayım aynı şeyler var doktorun yanında bile ağladım 

(381 puan) tarafından

İlk haftalarda normal bildiğim kadarıyla ama benim doğuma az kaldı ve bu duygusallık çoğaldı bende 

tarafından

Belki sonlardada oluyormuş

-Reklam-
+1 oy
(11,447 puan) tarafından

Ya bende 19 haftalık hamileyim bebeğime karşı hiç birşey hissetmiyorum neden böyle. üzülüyorum vicdan yapıyorum sevmiyor musum gibi hissediyorum ama neden bilmiyorum diğer 2 çocuğuma karşıda böyleydim takı ikinci çocuğum için doğumda ölecek dedikleri ana kadar 

(381 puan) tarafından

İlk hamileliğime göre ben de bunda biraz hissizdim açıkçası.cunku ilk hamilelikte vaktim boldu sürekli elimi karnıma koyup bebeği hissetmeye çalışıyordum konuşuyordum ,ama bu sefer vakit bulamıyordum anca kendimi yatağa atıp uyuyordum.ben de bunu düşündüm bu sefer çok ilgisiz ve hissiz olduğumu ancak ilerleyen zamanlarda değişti artık elim karnımda ilerleyen zamanlarda bebeğin hareketleri çoğalınca senin de ilgin çoğalacak emin ol.bir de bebeğe az da olsa bir şeyler al onu hayatına kat

(11,447 puan) tarafından

Haklısın elime para geçsin zıbın toka alayım ciciler baktıkça sevinirim:)

+1 oy
(505 puan) tarafından

Kız çok normal, ben de yarın doğuracam nasipse inşallah. Aşırı gergin ve stresliyim bir de istemsiz sinirlerim bozuk

0 oy
(3,226 puan) tarafından

Çok çok normal. Zaten doğum heyecanı da olduğu için, en ufak duygu değişimleri daha yoğun hissediliyor. Hormonlar malum...

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 888 göst.
+1 oy
14 cevap 617 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,468,043 soru

24,052,838 cevap