+1 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (1,320 puan) tarafından

Ben bugün çok mutsuzum içimde fırtınalar kopuyor yani dedim buraya geleyim iki sohbet kafam dağılsın … Evet bende Ulaş’o uyuttum şimdi bir kahve yapıp teyzemle içeceğiz inşallah sizde neler var anlatın kız … 

9 Cevaplar

0 oy
(2,592 puan) tarafından

Kızım uyudu bende yanında yatıyorum uyumak istiyorum ama bi yandan telefonda bakmak istiyorum vs. Öyle canım dinleniyorum..

Hayırdır inşallah nedeni ne o içindeki fırtınaların ? 😏

(1,320 puan) tarafından

Bende öyle oluyorum teyzem olmadığı zaman mesela telefona mı baksam yoksa uyusam mı uyursam kalkabilir miyim ikilemleri 😂.. 

Aman işte ne olsun burada anlatamam 

(2,592 puan) tarafından

Tüm annelerin yaşadığı durum 😊

Tamam canım benim Allah sıkıldığın yerden ferahlatsın inşallah 🤍

(1,320 puan) tarafından

Gerçekten öyle 🌺

Amin canım çok sağol ❤️

-Reklam-
0 oy
(5,460 puan) tarafından

Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah neden mutsuzsun bende eşime kahve yaptım kendime gazoz açtım oğlumu uyuttum şimdi birazdan akşam yemeği yapacağım

(1,320 puan) tarafından

Amin abla amin …

Şimdiden ellerine sağlık yapmışsındır 😊

0 oy
(18,124 puan) tarafından

Sular dondu bizim de. Öğlen gibi soğuk su biraz geldi sıcak su hala donuk. Öğlen gibi bulaşırlari olan suyla yıkadım. İçeriyi süpürdüm vs. Az önce namaz kılıp Kur'an okudum. Şimdi de biseyler atistiriyorum acıktım. Sonra yemeğimi yapacam.

(1,320 puan) tarafından

Köyde mi yaşıyordun sen ? Bizim köyde de soğuktan sular donar ondan sordum 🥴…

Eline sağlık canım Allah ağız tadıyla yedirsin 

(18,124 puan) tarafından

Evet canım köyde yaşıyorum.

(1,320 puan) tarafından

Bayburt’a da utanmasa sular donacak yeminle -21 de geceleri valla ölüyoruz neyseki ev sıcak oluyor ama bir sobanın yerini tutmuyor tabi annemle babam çalıştığı için 3 ay köyde kalırdık anneannemle teyzemle büyüdük sen öyle deyince şimdi anılarım depreşti insan özlüyor eskileri 🥰

0 oy
(2,923 puan) tarafından

Ev benimde üstüme üstüme geliyor dışarı çıkmak istiyorum bi yanım hiç istemiyo :/

(1,320 puan) tarafından

Bende dışarı çıktım teyzem dedi gel çıkalım öyle bir çıktık gezdik gratiste indirim varmış 

(2,923 puan) tarafından

İndirim en sevdiğim ama çarşı çıkmam lazım sjsjs bu soğukta kiz ile cebellesemem yarın çıkayim kafa dağıtayım sks

0 oy
(4,670 puan) tarafından

Eşim uyuyor bende evi temizledim yemeğim var biraz tavuk kizartacam tek başım ağrıyor biraz dün gecede gorumcemdeydik yorulmusuz baya hayla yorgunum atamadım üstümden yorgunluğumu uzanacam bende biraz hazır eşim uyurken 

(1,320 puan) tarafından

İnşallah dinlenmişsindir 🥰

(4,670 puan) tarafından

Dinlendim canım 

0 oy
(500 puan) tarafından

Bende oturuyorum canm cok sıkılıyo hava soğuk dışarıda çıkamıyoruz.

Sen neden mutsuzsun hayırdır inşallah 

(1,320 puan) tarafından

Bizde de hava çok soğuk ve kar yağıyor ama bizde bir cesaret çıktık kafam dağılsın diye .

Burada anlatabileceğim bir şey değil canım 

(500 puan) tarafından

Anladım cnm sıkıntı değil bizimde soğuk valla evde sıkıntıdan patliyoruz

0 oy
(1,229 puan) tarafından

Tursu yiyorum canim😂sen napiyosun

(1,320 puan) tarafından

Hahhha afiyet olsun dün hamilelerin aşerdiği videoları izledim canım benim de turşuyla çikolata çekti ama salatalık turşum yok 😂

0 oy
(6,196 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Rabbim ferahlık versin inşallah canim 🤲

Benimde hiç keyfim yok bugün 61 gün oldu doğum yapalı ve ben 61 gündür adetim artık midem bulanıyor 🤢

Oğluma islak kek yaptım şimdi sosunu yapıyorum 🤗

Bizim için kabak rendeledim mücver yapicam 🫣

Bugün hiç yemek yapasim Yok 🤔

Oğluma az patates yemeği yaparım Allah bereket versin 🤩🫶

image

(1,320 puan) tarafından

Amin canım amin oooo afiyet olsun şimdiden ellerine sağlık bende bugün yalancı mozaik yapacağım inşallah 

0 oy
(433 puan) tarafından

Bugün hava güneşliydi eşim çocukları alıp bahçeye çıktılar bende o arada bulaşıkları hallettim,bı kısır yaptım çay demledim oturduk yedik içtik bı güzel sohbet ettik şimdi artık akşam yemeğini düşünüyorum. 

(1,320 puan) tarafından

Yaa ne güzel maşallah .

Biz de kuru fasülye pilav var 😊

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,789 soru

23,861,925 cevap

320,447 kullanıcı

...