+1 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (3,353 puan) tarafından

Günaydın arkadaşlar 🤗

Ya kızlar ben hep kuzenlerimi ararım sorarım ama onlar aramıyor hiç.

Hatta birini aramıştım geçen ay görüldü yaptı aramadı bir daha,ya kendimi çok değersiz ve sevilmedigimi hissettiriyor bunlar böyle yapınca😒

Bu bana dönmeyenin ablasıyla konuşurken oda oradaydı biliyorum paylaşım yapmıştı, hiç sesini bile çıkarmadı hele ver bende konuşayım diye😤

Siz olsanız ne yapardınız ben asla aramayı düşünmüyorum artık kimseyi🤐

Kızlar bu konuda moralim çok bozuk onlara değer veriyorum hal hatır soruyorum ama onlar haketmiyor.

13 Cevaplar

+1 oy
(1,099 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Senelerce aramasada aradım insanları , gelmeselerde gittim sonuç elde sıfır . Hiiiiç takma sende seni arayanı ara , soranı sor . Ben artık öyle yapıyorum, benjmde var 15 tane kuzenjm hemde çoğuyla aynı şehirde yaşıyoruz ama hiç biri ne arar ne sorar, eskiden ben yaklaşırdım akrabalık bağımız kopmasın diye ama yaşım geçtikçe anladım , hersey karşılıklı olunca güzelve anlamlı diğer türlüsü karşımızdakinjn egosunu tatmin etmek oluyor. 

(3,353 puan) tarafından

Bende bağlarımız kopmasın diye ama onlar bağlar kopsun diye uğraşıyorlar sanki,biz kardeş gibiyiz ama demekki fazla anlam yüklemisim😔

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Aman taktığın seylere insanlar mı belirleyecek senin değerini sen kendin belirle ve arama 

(3,353 puan) tarafından

Öyle yapcam artık👍🏻insan sevilmedigini düşünüyor valla

(7,783 puan) tarafından
+1

sonucta adi kuzen se en az benim kuzenim kadar pis ve fesat kallpli oldugu a eminim. befret otesi nefret ediyorum kendisinden . malesefki akrabalik bagi var iste

(3,353 puan) tarafından

@Casperiye valla biz kardeş gibiyiz ama onlar demekki benim gibi değiller,herkesi kendim gibi sanıyorum.

+2 oy
(2,945 puan) tarafından

Neden deger veriyorsun? Çevren arkadaslarin yok mu?

Aramayani aramam babam bile olsa kaldiki kuzen yani umrumda olmaz

(3,353 puan) tarafından

Çevrem yok arkadaşım yok.

Bende aramicam artık onlar kim ki kendimi üzmeye değmez👍🏻

(2,945 puan) tarafından
+1

Valla benim annem babam bosandilar 8 yildir ne babami gordum ne kuzen ne hala amca kimseyle iletisimim yok çokta rahatim iyikide yoklar kimse kendini bi halt sanmamali 

Kesinlikle aramayin bazen tanimadiginiz insanlar kendi akrabalarinizdan samimi oluyor

(3,353 puan) tarafından

Benim annem babam da boşandı biz küçükken bende babamı asla aramam aramızda o bağ yok maalesef.

O kadar haklısın ki yabancı insanlar bile akrabalardan daha iyi ve samimi.

Kuzen dediğim anne tarafı.Aslında biz çok samimiyiz kuzenlerle kardeş gibi ama artık öyle hissetmiyorum aramicam,annem de öyle söylüyor seni aramayanı sende arama diyor.

+1 oy
(2,161 puan) tarafından

Kendini yıpratma böyle şeyler için sana nasıl davranıyorlarsa sende öyle davran 

(3,353 puan) tarafından

Annem de öyle söylüyor öyle yapacam artık.

Kendilerini bir şey sanıyorlar sonra👍🏻

(2,161 puan) tarafından
+1

Aynen öyle yap 

+1 oy
(21,768 puan) tarafından

Kardeşim beni aramasa onu aramam kuzenin hiç şansı yok . Kocaman insanlarız artık yaş ilerledikçe herkesle samimi olmamak gerektiğini değer vermeyenden uzak durmayı öğreniyoruz 

(3,353 puan) tarafından

Biz kardeş gibiyiz,ama bende anladım geçte olsa maalesef.

Karşılık yok, hastalıkta geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum ama onlar öyle yapmıyor.

Bende artık umursamicam.

(21,768 puan) tarafından
+1

Kardeş gibi gören sadece sensin maalesef :(

(3,353 puan) tarafından

Maalesef öyle galiba😔

+1 oy
(277 puan) tarafından

Kimse beni de arayıp sormaz bi ortama girince hiç mesaj atmıyorsun hiç konuşmuyoruz derler. Bende siz atın madem diyorum sende beni arayıp sormuyorsun diyorum. Ben ablayım sen mesaj atcan diyor abla dediği de arada 1 yaş yok bile ay var sadece. Kendilerini büyük görüyorlar hepside öyle. Yanyana geldik mi can ciğer kuzu sarması olurlar sizde gelin falan derler ortamdan ayrılınca aylarca mesaj atıp konuşmazlar. Bende takmıyorum artık benden uzak Allah'a yakın olsunlar.

(3,353 puan) tarafından

Aynen canım dediğin gibi yanyana gelince can ciğer kuzu sarması ama daha sonra yabancılaşiyorlar.

+1 oy
(9,920 puan) tarafından

İyilik kendimize olan inancımız karşıdaki hak eder ya da etmez. Allah rızası için sev Allah rızası için yaşa. 

(3,353 puan) tarafından

Valla öyle yapıyorum canım ama karşılık göremeyince insan üzülüyor

(9,920 puan) tarafından
+1

Haklısın insan üzülür ama 

+1 oy
(1,305 puan) tarafından

Canım insanlar her dk bizimle konusmak yada her aramaya cevap vermek zorunda değil ki sen neden değersiz hissediyorsun bu kadar umursamaz sana kendini değersiz hissettirir boş ve rbiraz yaaa n

(3,353 puan) tarafından

Ben bağlarımız kopmasın diye hal hatır soruyorum, hastalıkta geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum,ama onlar yapmıyor😔ona kırıldım.

(1,305 puan) tarafından
+1

Bırak da biraz onlar düşünsün bağları 

(3,353 puan) tarafından

Aynen öyle 🙌🏻

+1 oy
(16,546 puan) tarafından

Ben kim olursa olsun karşılıklı olarak arıyorum. 1 kere aradığımda geri dönmezsen biri olursa asla bir adim atmam. Annem bile olsa bir kere ararım ikinciye aramam. Böyle daha mutluyum. Tek beklentisiz ve karşılıksız aradığım kişi eşim. Diğer insanlar beni aramazsa bende onları aramam. 

(3,353 puan) tarafından

Maalesef ben geçte olsa anladım,normalde kardeş gibiyiz yan yana gelince can ciğer kuzu sarmasıyiz.

Her hastalıkla arıyorum soruyorum geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum ama onlar yapmıyor😔

+1 oy
(690 puan) tarafından

Telefonumla esimden baska kimseyi aramayan ben:)

(3,353 puan) tarafından

Canım size çok garip gelebilir ama biz kardeş gibiyiz o yüzden kafama taktım bu kadar.

Ama karşılığı olmayan bir şeyi de kendime dert yapmicam artık aramicam.

(690 puan) tarafından

Yok anliyorum evet dediyin gibi ben kemseyle boyle samimi deyilim.ama bu yasimda insana kendinden daha yakin kimsenin ama hic kimsenin olmadigini oyrendim ben..

+1 oy
(2,594 puan) tarafından

Sen de arama boşver. Bende artık arayanı arıyorum benimle düzgünce konuşanla muhabbetli konuşuyorum samimiyetsizlikse samimiyetsizlik olsun umrumda değil herkes hak ettiğini görmeli 😊

(3,353 puan) tarafından

Bende aramicam artık, canım biz kardeş gibiyiz o yüzden kafama taktım bu kadar.

Çok haklısın🙌🏻

(2,594 puan) tarafından
+1

Kardeş gözüyle bakıyorsan tabii çok kırıcı senin açından. Ama ya onlar düşüncesiz,kaba. Ya da sana senin onlara baktığın gibi bakmıyorlar 🩷

(3,353 puan) tarafından

Çok haklısın öyle zaten🙏

+1 oy
(1,590 puan) tarafından

Hiç arayıp sormam bir tane kuzenim var hiç sevmiyorum sürekli arayıp birşeyler soruyor sildim numarasını instadanda takipten çıktım hâlâ ariyo yüzsüz gibi 

(3,353 puan) tarafından

Engelle 😂

(1,590 puan) tarafından
+1

Başka numaradan arıyor ablam küfür bile etmişti dayanamayıp yine aramıştı 

(3,353 puan) tarafından

Hahaha valla buda değişik bir kuzen

(1,590 puan) tarafından
+1

Sen sen ol uzak dur bacım en iyisi 😀👏

(3,353 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun bacım🙌🏻

+1 oy
(335 puan) tarafından

Dert etme ya böyle şeyleri kendileri bilir bende öyleyim atarsam konuşurz aramasam kimse aramaz takilmyrm böyle şeylere 

(3,353 puan) tarafından

Aynen öyle ya takmicam kendileri bilir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,455,068 soru

23,878,542 cevap

321,231 kullanıcı

...