+1 oy
779 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Eşim bana diyor ki annemi çok sevmiyorum seni çok seviyorum benim ailem sensin 

Benim hayatım sensin ve bizi ancak ölüm ayirir 

Kayınvalide çok tehlikeli. 

Böyle kurnaz çocuklarımın doğum gününde 

Benimle küstü ve beni. Çok üzdü anneme babama itttt dedi  

Benimde zoruma gitti . çocuklarım eşim için sstum çocuklar çok mutluydu kıyamadım 

Annem kötü bir insan değildir ama bu içime oturdu eşimle bu konuyu konuştuk arkandayim dedi tamam dedi annesine kızmis el gibisin falan diye

Kibirli kaynanam 

Ama ben dedjmki bunun hesabını soracağım dün akşam ve bana sürekli aynı şeyleri konuşuyorsun dedi annesinin yanına gitmiş elini opmeyi unutmuş onu söyledi 

Bende dedimki aen tepki koymayı bilmiyorsun 6 yıldır sana ve annene tahammül etmekte.  Çok sıkıldım ayrılalım dedim .ve süs dedi gitti ben ciddiyim dedim anlaşmalı bosanalim sende sevgili annenle yaşa daha öncede böyle sorunlar yaşandı yaşlı kadın alttan al şöyle böyle sizce benim düşüğügum gibimi yoksa yoksa eşim beni seviyor mu Allah rızası için okuyun

Ben ne desem alır bir dediğimi iki etmez ama bu konu her kim olursa olsun ailesinden bana karşı yapılan haksızlığa seslenmiyo 

Aldatma v.s yok yalan kesinlikle yoo tek sorun bu 

Savunuyorum seni seviyorum diyor madem öyle niye bu kadın böyle 

16 Cevaplar

+1 oy
(1,742 puan) tarafından

Tatlım benim eşin niye seni savunuyor ki, sen kendini savunamiyor musun? Sustugunuz için böyle oluyor. Zamanında içine atmayıp, susmasaydin şimdi de bu kavgaları eşinle etmezdin. Ha bu arada ben ortada bosanilacak bir konu göremedim. Sırf bu yüzden bir evlilik biter mi? 

(2 puan) tarafından

Biter canım benim kayınbaba yok ben sürekli bu kadınla çelişki içindeyim eşim gidiyor akşam geliyor yuzune bakmıyorum bakamıyorum çünkü ben dersem kırılır zaten eşi yok sen dersen orta yol bulunur dedim hem baba hem evlat hem koca ama eşim kaldım aranızda diyor uyarsa sorun kalkacak 

(1,413 puan) tarafından

@Yummyumm

Gece olanları okudunmu sen 

(1,742 puan) tarafından

Ay okudum okudum sorma , bence o kişi fantezi sever bir sapik. Başka açıklaması yok. Kesinlikle erkek. Engellendi mi acaba? 

(3,902 puan) tarafından

Ne oldu gece ayol. Herkes gece diyor.

(1,742 puan) tarafından
-Reklam-
+1 oy
(938 puan) tarafından

Kaynanaka olan sorunu kendin çözmelisin. O onun annesi sen sevsende sevmesende gerçek olan bu. Sen anlaşamıyosun diye annesini silecek değil. Binbır zorlukla buyutuyo insan sende karşılık olarak annesine gidip kızmasını bekliyorsun. Bide eşini boşanmakla tehdit etmişsin. Biliyosunki eşin boşanacak asla boşanacam da demezsın

+1 oy
(1,620 puan) tarafından

Kusura bakma ama sendeki şımarıklık. Öyle veya böyle kaynananla tartışmışsın. Kaynanaa tavır al kocanı nıye dolduruyorsun? Deli misin bı de rest çekıyorsun boşanalım diye Allah akıl fikir versin 

0 oy
(1,865 puan) tarafından

Anama babama ** diyenin yüzüne bakmam kimse kusura bakmasın. Sınır koyamıyor gibisin

(1,413 puan) tarafından

Bilemiyorum artık taze üyesin burda gece cok şeyler döndü sende pek inandırıcı gelmedin yuh insan uye olur olmaz direk böyle seyler sormaz 

(2 puan) tarafından

Ne saçmalıyorsun kız gece ne oldu bilmiyorum  ben daha önce kullanıyordum burayı hatta ismim sonbahar mevsimi idi şifremi unuttum yebiden giriş yaptım 

(1,413 puan) tarafından

Haaa o zaman dicek bişey yok şüphelendiğim biri var postuna bak

(2 puan) tarafından

Lütfen anlayıp dinlemeden böyle yapmayın ne oldu bilmiyorum zaten çok üzgünüm 

(199 puan) tarafından

Noldu kız gece ne kacırdım

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Her konuda saygım sonsuz ama  anama.babama ** desin onu itten beter ederim.

(2 puan) tarafından

İşte burda ipler koptu yaniba gittiğimde hesap soracağım diyorum yaşlı kadın senin ondan ne farkın kalacak diyor benim ondan farkım kalmayacak da ozaman benim yanında annene haddini bildirecek sin dediğimde sinirleniyor öldürmeyimi diyor öldür demiyorum kuselim demiyorum gelinine saygı duy oda aeni sever saygı duysun de diyorum sert dille konuşalım arkamda olduğumu bilsin sesini kessin susuyor sürekli susuyor 

0 oy
(2,970 puan) tarafından

Yani hemen ayrılmaya karar verme bu konuda bastır onu kabullendr bazı şeyleri 

(2 puan) tarafından

Çok üzülüyorum çocuklarım küçücük anlaşmalı ayrılalım dedim ben daha 27 yaşındayım ama herşeyden soğudum 

0 oy
(1,192 puan) tarafından

Anne eş kıyaslaması saçma anne ayrı eş ayrı iyice insanlar cılkından çıktı:⁠-⁠( 

Sen kendını savun niye eşin savunacak onu anlayamadım 

(2 puan) tarafından

Ben dediğimde kadın ağlıyor çünkü eşimde niye ağlattın kadını güzelce uyar diyor bende artık dedimki sen derse. Ağlamaz hani erkrk ya tepkini koy dedim 

0 oy
(1,706 puan) tarafından

Kimi insanlar uyarsan da anlamıyor kendi bildiğini okuyor benim kaynanamda öyle ne dersen tersini yapar eşim uyarır ama yine de kendi bildiğini okur belki kaynanan öyledir eşin uyarıyordur dinlemiyordur 

0 oy
(22,844 puan) tarafından

Seni ailesi ile görüşmeye onlara itaat etmeye mı zorluyor bunu yapmıyorsa aslında sessiz kalmış sayılmaz sen görüşmezsin gitmez gelmezsin ama annesini de silecek değildir bence. Ayrıca kimsenin savunmasına ihtiyacımız yok ağzımız var dilimiz var kendimizi savunabiliriz ha başta dediğim gibi ise o zaman haklısın 

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Tamam da eşin niye seni savunsun ki. Sen kendini savun içine atma yüzüne vur cizgini sen koru. Senin annen ve eşin tartissa eşine aşık da olsan anneni atarmisin çok yanlış eşin haklı biri annesi biri eşi. Haa bugün annesini silen değer vermeyen yarın eşini siler. Kusura bakma ama iş sende biter. Çözümü boşanmak değil empati kurmak. 

0 oy
(1,108 puan) tarafından

Anne babama ** diyeni itten beter ederim eşin niye seni savunsun sen kendini savun ver ağzının payını ezdirme kendini 

0 oy
(1,346 puan) tarafından

Anne babana ** diyene ite davranır gibi davran sende niye bosanacaksin ki .kendin köy tavrını kendin yap savunmani .ağlarsa ağlasın kaynana .bazılarının gözünde yaşı hazır olur silah olarak kullanır çocuklarına karşı .

0 oy
tarafından

Annesinin yaşına başıma bakmadam hakaret etmesi doğru değil. Tam olarak anlamadım eşinle annesini savunduğu içinmi boşanmak istiyorsun? 

0 oy
(1,541 puan) tarafından

Senle kayınvaliden anlaşamaz anlarım ama bir insanın çocuğunun böyle bir şey söylemesine şaşırdım açıkçası ortada bir haksızlık durumu varsa eşin annesiyle konusabilirdi ona göre durumu değerlendirirsiniz eşiniz tavir koyuyor diye sizde on yargılı görüyor olabilir misiniz çünkü hiçbir çocuk annesini yok saymaz bence 

0 oy
(2,110 puan) tarafından

Anama babama i't diyeni i'tin gotune sokup çıkarırım. Sen nasıl sustun hayret ettim

0 oy
(576 puan) tarafından

Eşinin ne suçu var burada anlamadım arkandayım demiş. Annesine de kızmış daha ne yapabilir ki sonuçta o da onun annesi arada da kalıyordur o da. Onun için de çok zor bir durum niye boşanma lafı açiyorsun ki. Kendi sonunu kendin hallet ve bu konuda eşinin üstüne gitme

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 1,038 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 728 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ts (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 892 göst.
30 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,222 göst.

Kategoriler

1,465,449 soru

24,016,977 cevap

328,063 kullanıcı

...