+1 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (255 puan) tarafından

Başlarda azdi arada oluyordu ama zaman geçtikçe ilerleme başladı. Kekeledigi için bazen konuşmak istemiyor. Nereye hangi doktora götürmem lazim 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

Dil terapistine goturmen gerek canım 

(255 puan) tarafından

Devlet hastanesinde oluyor mu peki

(1,965 puan) tarafından

Var sanırım canım tam olarak bilmiyorum araştırmak lazım 

-Reklam-
+1 oy
(690 puan) tarafından

Dil terapisiyle kekemeden konusamayan kuzenimin oglu simdi rahatca konusuyor zamaninda tedavi yapilirsa gecer insallah merak etme

(255 puan) tarafından

Geniz eti de var acaba ondan da olur mu bilemedim inşallah bizde sonuç alırız teşekkür ederim 

(5,437 puan) tarafından

Bir postta ayrıntılı yazdım bakın 

+1 oy
(2,364 puan) tarafından

Benm kızımda 3 yasında kekelemeye başladı çocuk doktoruna götürdüm kan değelerine  baktılar bısey çıkmadı. 

Çocuk psikiatri sıne yönlendrdı. Ama ben kızımın odasınu ayrımıstım . Ve küçük kardesı olmuştu

Benm kızım korkmuş muhtemelen gece ondan keke me olmustu. 

Son zamanlarında hayatında değişen bı durum var mı ona bakıp bagırıp cagrmayın asla vurmayın korkutmayın fazlasıyla sarılıp öpün gereğinden fazla ılgı gösterin demişti doktor

Ben yatak odasına aldım yatağında 10 gün sonra düzeldi

Psikiatri ye götürmeye gerek kalmadj

(255 puan) tarafından

Bende hamileyim gurbetteyim eve çocuğa kendime yetemiyorum zaman zaman bağırıyorum acaba ondan mı oldu ki. Öfkemi kontrol edemediğim zamanalr oluyor vurmuyorum ama bağırıyorum haliyle korkuyor sonra dan vicdan azabı çekiyorum ama o anlık patlama yaşıyorum hormonlardan mi bilmiyorum. Birde nazardan diyorlar her gören nasıl konuşuyor bicur bicur diyordu çocuk konuşamaz oldu . 

0 oy
(277 puan) tarafından

Benim kzıımdada var 2.5 yaşında başladı şu an 4 yaşında ara ara bazen çoğalıyor bazen azalıyor dil terapistine götürdük biraz fayda etti gibi ama tam geçmedi 6 7 yaşa kadar sürer dedi terapist. Kekelediğinn farkına varmasın dedi yavaş yavaş konuşun dedi inşallah geçer artık diyorum çünkü zor yani bunu yaşayan bilir 

(255 puan) tarafından

Dil terapisti ne yapıyor peki nasıl bir yol izliyor . Sürekli düzenli mi gitmemiz gerekli 

(5,437 puan) tarafından

Kızlar bir postta ayrıntılı yazdım bakın

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
26 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annembanadoymaz (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
+1 oy
5 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,455,183 soru

23,879,698 cevap

321,280 kullanıcı

...