+1 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,337 puan) tarafından

Kızlar 2 aylık kızım var normalde yastıksız yatırıyorum ama son günlerde tükrüğü gece yatarken boğazına kaçıyo ve öksürüyo buda beni tedirgin etti acaba başını göğüs kısmından ince bi yastıkla yükseltsem mi bişey olur mu? 

15 Cevaplar

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Yan çevirerek sırtını yastıkla destekleyebilirsin 

(1,337 puan) tarafından

Kafasını çok çeviriyo bide yan yatırınca yüz üstü dönmesinden korkuyorum o riski alamam ya :(

(14,950 puan) tarafından

Acılı şekilde yatir canım öyle 90 derece yan değil 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

yastık kullanma omurga sağlığı için. 

yan çevir öyle yatsın

0 oy
(163,481 puan) tarafından

2 yasa kadar kullanmadim simdi yastiksiz yatiyolar

0 oy
(3,874 puan) tarafından

Yatağının baş kısmını, yatak altına bir şey koyarak yükseltebilirsiniz. 

0 oy
(2,165 puan) tarafından

Bebeklerde omurga sağlığı açısından 2 yaşına kadar yastık önermiyor doktorlar 

0 oy
(456 puan) tarafından

Bebeklerde kullanılmaması gerekiyo 2 kızımdada yastık kullanmadım hafif yüksek olsun diye yatakları inceydi altına küçük ince battaniye koyup hafif yükselttim yastık kullanmadım,ama oğlumda deli gibi yastık kullandım dümdüz kulakları kepçe yaptım sürekli katlandı ondan sonra ne yaptıysam düzeltemedim 11 aylık olduk kepçe kaldi kulaklar sizde sakın kullanmayın olan kulaklarada oluyor kusması için en azından sizde yatağın altına birşey koyup destek verebilirsiniz

0 oy
tarafından

Daha 2 aylık ama sen bilirsin

Dogdugundan beri 9 aydır yastık hiç kullanmadım

3 aydır yastıkla yatırıyorum bu sefer yastıkta uyumuyor düz yatmaları icin herhangi sorun yok ama yan yatıyosa boyunda eyrilme olabilir dedi doktor onun için bence kullan derim 

0 oy
(429 puan) tarafından

Reflü yatağı al onda yatır.

0 oy
(1,467 puan) tarafından

Canım bizde kullanıyoruzya yastık gerçekten zararı varmiki ya 2 aylık olmasına 2 hafta kaldı bizimde :) 

0 oy
(8,821 puan) tarafından

Ben hep ince yastıkla yatırdım bel boşluğuna kadar olan yastıklarla bizde de reflü vardı 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Benim oğlum da 2 aylık ve ben yastık da yatırıyorum ona göre özel doldurdum diktim ve ben o yastık sayesinde oğlumunu kurtardım 1 aylıktı virüse yakalandi oyle bir fışkırarak kustu ki beşikten dışarı çıktı ve yastıkta olduğu için ve hay yattığı için kusmuk ciğerlere gitmedi nefessiz kaldi oda virüs ten kaynaklıydi hastanede bile doktor yastığını getirin yastıkta yatır dedi 

0 oy
(446 puan) tarafından

Çok endiselniyorsaniz reflü yatağı alabilirsiniz ya da yatağının altını destekleyerek eğimli yapabilirsiniz. Yastık pek önerilmiyor. Oğlum 1bucuk yaşında kullanmaya başladı o da ince yastık olarak kullanıyor 

0 oy
tarafından

Kızım martta 2 yaşına giriyor daha yastığa geçmedik. Dedigini bende yaşadım o dönemde yatağının baş kısmını eğimli yaptım altına bisey koydum hafif yüksekti. Sürekli sağ sol şekilde ve kafası yana dönük şekilde yatırdım yeni doğan dönemi geçene kadar.

0 oy
(6,852 puan) tarafından

Reflü yastıkları var onlar çok işe yarıyor istersen bir araştır

0 oy
(2,641 puan) tarafından

2 yaşına kadar yastık kullanmadım ben. 

Şuan yaşında ve yeni yeni incecik bir yastık koyuyorum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.