Oglm devlet okuluna gidiyor aykik 475 lira aidati vardi
Biz birinci donem ful odedik ikinci donemde siniftinda iki veli hic odemediklerini soylediler
Biz bosa mi oded8k o parayi
Bende bu ay odemedm ama yiene de icim rahat degil
Ödemeyen çok ilk dönem için 1250 ikinci dönem için 1000 lira yatırdık anasınıfı ama yaptıranların hakkına girmemek için yatırılması gerektiğini dusunuyorum
Bencede icim rht degil
Rabbim yardımcınız olsun Allah çok çocuğu olana yardım etsin
odememek olurmu soke soke alirlar zirt birt yazarlar zaten . millet cirkefse sende virkef mi olacan . okula kayitta imzalanan evraklarda aidat zaten yazar . soke soke alirlar millet enayi degilya odeyen odesin odemeyen odemesin diye birsey olmaz .:) 450 tlnin nesi kar olabilirki iki kutu peynir parasi alt tarafi odesen ne odemesen ne . kendimi aidat odemeyen veli durumuna dusurmem sahsen odemeyenler var diye
Belli oranda durumunun olmadığını ispat ederse veya belediyeden yardım falan alıyorsa bazı öğrencilerden aidat alınmaz. Ama parası olupta vermiyorsa asla helal değil bu durum. Sonuçta o paralarla okulun siniflarin falan ihtiyaçları alınıyor
Maddi dirumlarini blmiyorm ne desem yalan olur giyimleri gorunurde duzgun ama tabi icini bilemem bu ay yatirmadm bende ses eden olmadi ama icime de sinmedi
ben okudugum donemde babam babam hic aksatmaz hep oderdi
gecen yil kizimin ilk donem hemen odedik
ikinci donem ben kendim yatirmadim
anaokulu bir sürü gereksiz seyler aldirdilar 23 nisanda trampetine eldivenine sapkasina kadar biseyler aldirdilar kizdim yatirmadim
Bende ilk donem hepsini odedim ama blmiyorm
Kızım anasınıfında 2150 tl aylık. Eşim işsiz kaldı ama yıne de yatırdık çocuguma yansımasını istemem.
Sizinki cok yuksekmis hakka girmiym en iyisi yatraym nefsime uydum Allah affetsn
Bide servise vermek zorundayım zorluyor gercekten ama mecbur bulundugumuz bu yerde tum devlet okullarında mıktar böyle ayarlanmış. Vermeyen kendı girdiği hakkı düşünsün bence biz vebali atalım üzerimizden.
Haklsiniz cok haklsnz
Bazen unutuyoruz 2 aylık 3 aylık birde. Veriyoruz sabah grubundayiz 250 aidat
Bizim okul senelik aldı tek çocuk 800 TL iki çocuk 16003 cocuk 2000 olarak aldılar
Benimde kızım 1. Sınıfa gidiyor 2. Dönem temizlikçi okulda bir. Tane olduğu için isteyen sınıflar kendilerine haftalık bir temizlik görevlisi tutup temizletiyordu Bizim bir veli karşılamisti o ücreti her hafta bu dönem herhalde görevli tutmuş okul o ücreti yine bizlerden istiyorlar eşimde vermem diyor devlete o kadar vergi ödüyoruz güneşin bile vergisini alıyorlar artık bir zahmet okulun temizlik görevlisi ihtiyacınida karsilasinlar.
Şeyi merak ediyorum böyle aidat istenen okullarda malzeme listesi istemiyorlar mı
2 bin lira masraf yaptik 1.donem tuvalet kagidina pecetesine kadar
Bizim adrese dayalı olmadı gittiğimiz okul. O yüzden yazdırmak için ücret istediler. Ki işyerimiz vardı o okul yakındı. O yüzden aidatı ödemiyoruz. Ama yıl sonu isterlerse toplu öderiz.
Eger ana sinifiysa canm bunu odemek zorundasin milli egitim buna bisi diyemiyor.ama ilkokuldaysa bu yasak sikayet edebilirsn.yada mudurun yaninda milliegitime baglanip bunu sorup muduru bilgilendirebilirsn.
1,488,917 soru
24,337,047 cevap
345,897 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın