+2 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (2,087 puan) tarafından

Uzaklaştırma kararı bekliyoruz pazartesi sonuçlanabilir. Şunu merak ediyorum nasıl tebliğ ediliyor. Evden ayrilana kadar polis bekliyor mu? 

5 Cevaplar

+2 oy
(8,861 puan) tarafından

Onu bilemiyorum ama tek bildiğim şey uzaklaştırma kararının bir işe yaramadığı. Ne için istiyorsun sen seni tehdit mi ediyor birisi 

(2,087 puan) tarafından

Eşime boşanma davası açıyorum. Oğluma fiziksel şiddet uyguladı video çektim ekledim başvuru yaptık haftasonuna denk geldi. Neler bekliyor bizi bilmiyorum evden nasıl ayrılacak?

(2,777 puan) tarafından

Oğlun kaç yaşında ve hala evdemi eşin 

(2,087 puan) tarafından

Oğlum 11 yaşında evet eve gelip gidiyor ben belli etmiyorum şimdilik 

-Reklam-
+1 oy
(68 puan) tarafından

Uzaklastirma cikinca esinizi arayip karakola cagiracaklar . Sizi de aile burosuna cagiracaklar 

(2,087 puan) tarafından

Öyle mi oluyor eve gelmiyorlar değil mi? 

(68 puan) tarafından

Eve gelmiyorlar ama size karar cikana kadar uzaklastirma verilebilirdi , karar 1 haftaya anca cikar , bende uzaklasitma aldim , polise gittigim gibi 2,3 gun verdiler karar cikana diye sonra karar cikti zaten eski esimi aramislar konusmuslar bni de aile burosundan cagirdiler vs kola gelsin isiiz rast gitsin 

0 oy
(549 puan) tarafından

Karakolda Eşini arıyorlar İfadesini Alcaklar sanırım öyle diye biliyorum sonra Aile bürosuna Cagiricaklar sizi Bu arada Oğlunuz kaç yaşında?

(2,087 puan) tarafından

Oğlum 11 yaşında. Kızlar işin kötü yanı baba polis ondan endişe ettim. Ama rezil ettim diye delirecek

(549 puan) tarafından

Eşin mi polis Abla ben mi yanlış anladım 🤔

(2,087 puan) tarafından

Evet eşim kelimesini bile kullanmak istemiyorum artık 

(549 puan) tarafından

Valla eğer çocuğa şiddet vs varsa Şikayeti bulunursan Polisden isden çıkartılır Hem ceza alırmi bilmiyorum ama uzaklaştırmadan sonra aile bürosu dan çağırıyorlar sizi

(2,087 puan) tarafından
+1

Pazartesi süreç başlıyor bakalım Allah yardımcım olsun. 

0 oy
(2,087 puan) tarafından

Başka bilgisi olan var mı?

0 oy
(7,120 puan) tarafından

Şimdi bu şekil oluyor sen suç duyurusunda bulunduğunn zaman zaten eşini direk arayıp çağırıyorlar   senide çağırırlar oğluna bir kaç şey sorarlar ailenizden bir kaf kisiyede ondan sonra delilere bakıp uzaklaştırma  kararı veririler eşinde polis elinde delil olması lazım yoksa bu işten kendini  kurtarir

(2,087 puan) tarafından

Video çektim ben 

(2,087 puan) tarafından

Hakim pazartesi bakacak dosyama ne kadar sürer acaba aynı gün uzaklaştırma gelir mi hiç bilgim yok 

(7,120 puan) tarafından

Aynı gün gelmez cnm delilere ve kişinin  kendi savunmasına göre uzaklaştırma gelir  1 harftaya kadar bakılır dosyaya

(2,087 puan) tarafından

Anladım kesinleşmesi ifadelerden sonra oluyor öyleyse 

(7,120 puan) tarafından

Evet cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde nilaryaa (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.
0 oy
4 cevap 224 göst.