Kaynanam hep kocam yokken bana laflar söylüyor aslında önceden aramız çok iyiydi çocuk doğana kadar
çocuk doğduğunda 3 günlükken limon ,5 günlükken zeytinyağ 10 günlükken gözüne damla sıkmaya kalktı bende tartıştım,
Ondan sonra ip söküğü çok gibi devamı geldi
Eşim kaza geçirdi babası hastanede lafladı beni bende böyle çok sinirlenince atak geçiriyorum nefes alamıyorum falan ona rol dedi yok bizi hep tersliyorsun soğutuyorsun kendinde de öylede böylede (soğuttuğum mesele kızıma istediklerini yaptırmamam daha 4 aylıkken kulak deldirmdye goturcem elisa'yı falan dedi ondan yani ağlattı durdu
Ondan sonra hep sözü "bizde çocuk büyüttük,ben 3 tane büyüttüm öylede böylede konuşuyor hep bende baya soğudum zaten hastanedeki muhabbetten sonra
Eşim kardeşine zile adını yaz hep yukarıya basıyorlar diyor diye annesi yine atladı bende çocuk büyüttüm zili kapat diye tartıştı gittiler yılbaşında yemeğe çağırmıştık
İlk kez cagirdiniz ondada burnumuzdan getirdiniz dedi eşime bişi demiyor eşim yokken bana söyleniyor(hep yemekteler bu arada bizde)
Ben tek gittiğimde önüme bişi çıkardığı yok olan şeyi bile al ye demez ben yukarı çıkınca sofraya otururlar eşim gelse herşey önüne serilir sonra Eslem neden yemiyon der😀 geçen markete gittik kaynanam eşim ben görümcem dışarda bitane çocuk kaçırıyorlardı ay çocuğu kaçırıyorlar dedim sonra demez mi "Merak etme baban senden daha iyi bakar elisaya" eşimde bir kızdı kimse annesinden iyi bakamaz boş yapma diye
Biryere gidilcek olur benim başka eşime söyler bana bişi yok planım olur kendi soylemis başkasına eşime o zaman sen gel Eslem gitsin falan demeler, eve benden habersiz eşimi arayarak misafir davet etmeler...
Bezdirdi artık beni çünkü
Dünde kar yağıyordu kızı dışarı çıkarayım fotoğraf çekerim dedim çıkardım onlarda markete gitmiş ben çıkarken merdivende çamur vardı bişi yapmadım çıktım 10 dk durduk eve geldik kızımla yemeğe oturduk beni aradı bağırarak diyor ki "o- Kim var sende
Ben -Kimse yok anne dedim
O -Çamurlu merdiven
Ben-Bilmiyorum anne ben yapmadm elisa'yı koydum ama onun ayaklaei da çamurlu değildi vardı önceden dedim
O-Şeytanlar bastı o zaman koca ayaklı dedi
Bakarsın merdivene diyip kapattı yüzüme ama aramada bağırarak konuştu hep
burnumdan getirdi yemeği yiyemedik bile ne güzel yediriyordum kızıma salaklık yapıp indim aşağı temizlemeye çıktım yukarı ağlıyordum eşim aradı noldu dedi bende anlattım
Sonra eşim onları arada baya söylenmiş her yaptıklarını anlatmış
Sonra görümcem beni arıyor çok yanlış yaptın Eslem kadının kalbi sıkışıyor diye dedim hiç birşeyi yanlış yapmadım arkadan da kaynnm şey diyor ben seni yetim bildim annesiz bildim kaynanalik yapmadım annelik yaptım kaynanalik yaptircan bana diyor
Bumu annelik... Kaynmda eşimi aramış küçücük olayı neden büyütüyor Eslem diye bu küçük olabilir ama birikmiş artık eşime de ben ara demedim kendi aramış
Kaynanamda diyor anne evlat arasına giriyorsun inşallah sende öyle olursun... Kızı emzirirken yerdeydim duydum bütün konuştuklarını aşağıda alsınlar başlarını gitsinlerde çıksınlar evden falan diye ben uzun zamandır muhattap olmuyordum kendi aradı Ne yapayım ben hiç bilmiyorum artık herşeyden soğumaya başladım... Daha bircok şey var yaptığı da roman olur yazılsa Evde iş bile yapasim gelmiyor
Haftaya 1 yaş doğum günü var kızımın iptal mi etsem
Çokta uzun olmuş hakkınızı helal edin🥺