+2 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (1,198 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kaynanam hep kocam yokken bana laflar söylüyor aslında önceden aramız çok iyiydi çocuk doğana kadar  

çocuk doğduğunda 3 günlükken limon ,5 günlükken zeytinyağ 10 günlükken gözüne damla sıkmaya kalktı bende tartıştım, 

Ondan sonra ip söküğü çok gibi devamı geldi

Eşim kaza geçirdi babası hastanede lafladı beni bende böyle çok sinirlenince atak geçiriyorum nefes alamıyorum falan ona rol dedi yok bizi hep tersliyorsun soğutuyorsun kendinde de öylede böylede (soğuttuğum mesele kızıma istediklerini yaptırmamam daha 4 aylıkken kulak deldirmdye goturcem elisa'yı falan dedi ondan yani ağlattı durdu

Ondan sonra hep sözü "bizde çocuk büyüttük,ben 3 tane büyüttüm öylede böylede konuşuyor hep bende baya soğudum zaten hastanedeki muhabbetten sonra

Eşim kardeşine zile adını yaz hep yukarıya basıyorlar diyor diye annesi yine atladı bende çocuk büyüttüm zili kapat diye tartıştı gittiler yılbaşında yemeğe çağırmıştık

İlk kez cagirdiniz ondada burnumuzdan getirdiniz dedi eşime bişi demiyor eşim yokken bana söyleniyor(hep yemekteler bu arada bizde)

Ben tek gittiğimde önüme bişi çıkardığı yok olan şeyi bile al ye demez ben yukarı çıkınca sofraya otururlar eşim gelse herşey önüne serilir sonra Eslem neden yemiyon der😀 geçen markete gittik kaynanam eşim ben görümcem dışarda bitane çocuk kaçırıyorlardı ay çocuğu kaçırıyorlar dedim sonra demez mi "Merak etme baban senden daha iyi bakar elisaya" eşimde bir kızdı kimse annesinden iyi bakamaz boş yapma diye

Biryere gidilcek olur benim başka eşime söyler bana bişi yok planım olur kendi soylemis başkasına eşime o zaman sen gel Eslem gitsin falan demeler, eve benden habersiz eşimi arayarak misafir davet etmeler...

Bezdirdi artık beni çünkü 

Dünde kar yağıyordu kızı dışarı çıkarayım fotoğraf çekerim dedim çıkardım onlarda markete gitmiş ben çıkarken merdivende çamur vardı bişi yapmadım çıktım 10 dk durduk eve geldik kızımla yemeğe oturduk beni aradı bağırarak diyor ki "o- Kim var sende  

Ben -Kimse yok anne dedim

O -Çamurlu merdiven 

Ben-Bilmiyorum anne ben yapmadm elisa'yı koydum ama onun ayaklaei da çamurlu değildi vardı önceden dedim

O-Şeytanlar bastı o zaman koca ayaklı dedi 

Bakarsın merdivene diyip kapattı yüzüme ama aramada bağırarak konuştu hep

burnumdan getirdi yemeği yiyemedik bile ne güzel yediriyordum kızıma salaklık yapıp indim aşağı temizlemeye çıktım yukarı ağlıyordum eşim aradı noldu dedi bende anlattım 

Sonra eşim onları arada baya söylenmiş her yaptıklarını anlatmış 

Sonra görümcem beni arıyor çok yanlış yaptın Eslem kadının kalbi sıkışıyor diye dedim hiç birşeyi yanlış yapmadım arkadan da kaynnm şey diyor ben seni yetim bildim annesiz bildim kaynanalik yapmadım annelik yaptım kaynanalik yaptircan bana diyor 

Bumu annelik... Kaynmda eşimi aramış küçücük olayı neden büyütüyor Eslem diye bu küçük olabilir ama birikmiş artık eşime de ben ara demedim kendi aramış 

Kaynanamda diyor anne evlat arasına giriyorsun inşallah sende öyle olursun... Kızı emzirirken yerdeydim duydum bütün konuştuklarını aşağıda alsınlar başlarını gitsinlerde çıksınlar evden falan diye ben uzun zamandır muhattap olmuyordum kendi aradı Ne yapayım ben hiç bilmiyorum artık herşeyden soğumaya başladım... Daha bircok şey var yaptığı da roman olur yazılsa Evde iş bile yapasim gelmiyor  

Haftaya 1 yaş doğum günü var kızımın iptal mi etsem 

Çokta uzun olmuş hakkınızı helal edin🥺

10 Cevaplar

+2 oy
(22,949 puan) tarafından

Hepsini okudum sen yap demiyrium ama böylesini bile isteye soğutmak lazım.

Sen baya baya Pembe Ünalla yaşıyorsun sanırım 

(1,198 puan) tarafından

Nasıl yapcam

(22,949 puan) tarafından

Koyabiliyorsan mesafe koy saygısız davranma ama her işine de karıştırma anladığım kadarıyla eşin çok anacı değil şükür açık açık kötüleme tabiki ama biraz uzak durmak gerekir soğuk davran yani naptın nereye gittiniz her detayı bilmelerine gerek  herkes her şeye neden bu kadar haberdar anlamadım zaten 

(1,198 puan) tarafından

Ya bişi istemiştim ondan marketteyiz dedi

-Reklam-
+2 oy
(2,951 puan) tarafından

Kaynanan tam bi şeytan bence ufaktan baska bi eve çikmaya hazirla kocani boylesi ömur çurutur

(1,198 puan) tarafından

Şeytan benim bacım aaa

(1,198 puan) tarafından

O melek .d

(1,198 puan) tarafından

Lütfennn

+2 oy
(4,743 puan) tarafından

Esin yokken gorusme derim brn oyle yapiyorum 

(1,198 puan) tarafından

Gorusmutorum arıyor daha acmicam

+2 oy
(1,970 puan) tarafından

Ne kadar cahilce hareketler herşeyiyle. Ben olsam mesafeyi acarim hiç oralı olmam

Ağlayıp istediğini yapacağına sen onu ağlat o senin istediğini yapsın.

(1,198 puan) tarafından

Ne yapcam

(1,970 puan) tarafından

Ben de büyüttüm sekiz tane dediği an da izin verde bunuda ben  buyutuyum de mesela. merdivenler pisti derse az inip çıkın mesela de arıyorsa asla açma geliyorsa evde yokum de söylendiği an da kocanı ara o da duymak ister bence de😂kaynanalik yapmadım derse yapamazsin zaten yaparsan kötü gelin nasıl olur göstermek zorunda kalırım ben de sana de altta kalma.

(1,198 puan) tarafından

Ben böyle bir insan görmedim ya 😀

(2,173 puan) tarafından
+1

Bence tam da olunması gereken kişi bu şekildedir:)) alttan aldıkta ne oldu ? Saf sanıp iyice tepemize bindiler. 

(1,970 puan) tarafından

Nasıl :))

(1,198 puan) tarafından

Kaynanam için dedim böyle insan görmedim diye canım olması gereken senin kişilik bundan sonra öyle zaten

+1 oy
(1,198 puan) tarafından

Aynn canm öyle 

+1 oy
tarafından

Daha doğar doğmaz limon zeytinyağı koymalar kıvırcık soğan domates de koyunda tam salata olsun  balik da cocuk herhalde fırında buğulama mi tavada mi  😀😃 

Dur ya o kadın bunada karışır aboooo. 

Harbi pembe Ünal olmuş:) 

Kız benim kaynanam varyaa ayni evin içinde 40 gün boyunca opemedi

Bu özgüvwn nerden geliyor.  Bide analık ettim demiş utanmadan gardiyan bu bildiğin.  Sinir koymazsan daha kötü olcak haberin olsun ben  sana diyim 

(1,198 puan) tarafından

Daha da ne yapar ki artık konusmucam ztn telefona bile cevap vermem 

tarafından

Değer,  ilgi , Sevgi rol çekene değil hakedene  verilir.  Ve bazı  durumlar vardır  ki kimsenin hatrina susulmaz, alttan alınmaz asla.  Doğumda yaptığı ettiği gibi mesela olacak iş değil akıl işi hiç değil.  Benim ki de tuzlayıp buzluyordu  bak 40 gün  yaklasamadi opemedii kucağına aldığı da bi 5 dk sonrasi hep bende.  8 aylık 9 aylık olmadan asla emanet etmedim oda 3 saat felan gidip geldik eşimle.  Yani aslında benim annem iyidir gerçekten annemdir kavga gürültü olur seviyeli bir şekilde sonra normale döneriz illaki . Bak çok severim amaaa bu tarz beni hiçe sayici hareket ve üslupta da asla altta kalmam susmam alttan hiç almam . Bak hasta olsun öteki gelinden önce ben koşarım uğraşırım ama bu tarz incitilirsem yok sayilirsam dellenirim.  Orası ayrı zaten . Sende koy mesafeli ol sevmiyorsan ve istemiyorsan saygısızlık etme de arkasından da konuşma anca bayramdan bayrama.  Merhaba merhaba . Oldu da ihtiyacı var sana orasda sana kalmış canım. 

Ama keşke bi gün kalktığında keşke bu huyları gitmiş yerine ağzından çıktığı gibi davranabilir bi kadın gelmiş olsa gerçekten annen olsa ne sevinirim. Ve dilerim böyle kaynanalar öyle yada böyle çok geç olmadan rabbim aklini yerine getirsin inşallah biseyler dank etsin. Gelmiyorsa da yerine uzak gitsin . Nediyim . 

(1,198 puan) tarafından

Sağ olasın canım bence saygı da pek önemli değil ne saygısızlıklar gördüm

+1 oy
(2,173 puan) tarafından

Ahh canm yazık sana yaa.   Aile apartmani depresyondur net!!  Kesinlikle ordan çıkmanızı tavsiye ediyorum sana.  Ne yap ne et uzağa götür evini. Böylesi hem zarar hem seni YORAR... Allah yardım etsin. İsterse melek olsunlar.. günü gelir huzur kalmaz evinde. Şartlar el veriyorsa taşın. 

(1,198 puan) tarafından

2 sene sabır yüklü miktarda para gelcek

+1 oy
(726 puan) tarafından

Canim hepsini okudum oncelike sakın cocugunun bir yaş kutlamasini atlama yap ilerde ani olur kimse icin kendini uzme yazdiklarim biraz fenaca seyler olucak ama bazilari bunlari hak ediyo ac ses kaydini esin yokken biriktir yeride gwlir acip dinletirsin esine arana mesafe koy bos ver ne yaparsa yapsinlar

(1,198 puan) tarafından

Öyle yapayım ama daha açmam kapımı kapısını telefonu

+1 oy
(6,396 puan) tarafından

Nie cocugunun doğum gününü iptal edecen ay eşinle çocuğunla dışarda kutla yada evinde cagirma

0 oy
(2,619 puan) tarafından

Benimki de bunun lacivertli canım :) konuşmuyorum ben. Evliliğimizi bitireceklerdi.. eşime annendir görüş ama ben muhatap olmak istemiyorum diyorum. Mesafe koy canım 

(1,198 puan) tarafından

Bundan sonra öyle zaten görüşmeyeceğim için ne telefon ne kapı ne kendi kapım ne onun kapısını açacağım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,600 soru

24,032,823 cevap

328,778 kullanıcı

...