+1 oy
188 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,230 puan) tarafından

Kızlar pirantech buhar makinam geldi valla insanlar öyle bir reklam yapıyor ki aldım ama geldiği gün denedim uzun zamandir orda duruyor tamamen abartı tamamen reklam ürünü bence  ses çıkarıyor makinanın borusunu işte elinle kullanırken kısa sürede bilegin ağrıyor öyle çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum eşime de gerçek yorumumu demedim alana kadar başının etini yemistim

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Geçmiş olsun arkadaşım artık almışsın takma nasıl aparatları var bilmiyorum ama büyük temizliklerde falan kullanırsın

(1,230 puan) tarafından

Sağol canım ben de öyle yaparım artık kullanılmayacak bişey değil ama hep elimin altında olsun diyeceğimiz bişey değil pazarlama kurbanı oldum 

tarafından

Canım biz çok isteyerek düşünerek aldığımız için öyle sürekli kullanabilelim istiyoruz. Yoksa buhar makinesi yani sürekli kullanılacak bir şey değil. Belki sen beklentini yüksek tuttuğun için şu an hayal kırıklığı olmuştur işine yaradıkça geçer. 

Bak ben de bir yıldır koltuk yıkama makinesi alamadım sürekli kullanır mıyım emin olmadığımdan. En sonu koltuk kumaşı değişmeye karar verdim silinebilir olur bazen de yıkatırım diye. Yıkanma vakti gelene kadar karar veririm belkiahshah

(1,230 puan) tarafından

Haklısın canım 5 bine içim yandı eşime de diyemiyorum pişman oldum gibi ama biraz kullanayım belki alisirim

-Reklam-
+1 oy
(4,218 puan) tarafından

Kiralama uygulamaları var onlarla kiralayabilirsiniz

(3,833 puan) tarafından

Aa ilk kez duydum bakıyım nasıl hangi uygulama:)

(4,218 puan) tarafından

Benim bildiğim varsapp var başka da vardır belki 

(1,230 puan) tarafından

Öyle bir yerdeyim ki kiralama falan imkanı yok

0 oy
(165 puan) tarafından

Nasıl kullanışlı değil nasıl abartılı reklam Allah aşkına iyiçe kulak ondan sonra de ilk bileği agrir çünkü yeni sonra zaten yumuşuyor  ve otomatik düğmesi var benim en ama en iyi yardımcım yeri duvarı camı fırını herşeyi onunla siliyorum üretenden Allah razı olsun hayatımın en pıratık en güzel şeui

(1,230 puan) tarafından

Hayrını gör canim belki ben alışamadım henüz alışınca elbet faydasını görürüm ama bana göre çok şart değilmiş gibi geldi 

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Kayınvalidem yıllar önce almış buhar makinesini kullanırım diye. Bana al kullan dedi. Çünkü o da pek kullanmamış🤣 Evet gerçekten normalde çıkartamadığım lekeleri çıkardım ama öyle sürekli kullanılacak bir makine değil. Arkadaşımın koltuklarının rengi bozuldu buharla temizledikten sonra. Koydum kenarda duruyor. Depoya göndericem lazım oldukça alır kullanırım diye. Evde boşa yer kaplıyor.

(1,230 puan) tarafından

Haklısın canım yer kaplıyor her gordugimizi almamak laizm bu da bana ders oldu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 183 göst.
0 oy
2 cevap 255 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emellllsdkkk (359 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
2 cevap 528 göst.