Oh maşallah benim bacıma ❤️
Sağol canım.
Benim gelinliğim hep taşliydi çok ağırdı ve kabarık gelindi yine onu goyerdim
Ben de ilk denedigimi aldım çok beğenmiştim bir tane daha deneyeyim dedim de aşırı ağırdı geri çıkarmıştım
Hayatim bisey diyim mi hic gelinlik hevesim olmadi biliyo musun bekarken hic elinligim soyle olsun demedim nisanliyken kina icin organizasyon tuttuk ordan bindalli vereceklerdi 36 bedenleri bi giydim dokuldu ustumden oturdum bi agladim bi agladim esim bana kizdi ben sana ye biraz kilo al demiyomuyum al napcaz simdi dedi kaynanam sofra kuruyo kayinbabam Allah razı olsun esime bi kizdi kalkin dedi dusurdu yola bizi gelinlikci gezdik kendi secti bu olur dedi giydim tam oldu kollarindan tadilat gerekti belinede pens atariz hallederiz dedi gelinlikci oylelikle giydim ciktim oyle zevkime gore bisey secmedim ama herkes cok begenmisti
İlk denediğimi aldım. İçimde kalmadı, maşallah eminim çok güzel olmuştur ❤️
Resim atmaya korkuyorum 😂
Resimdekine bayildim bende tercih ederdim
Ben de çok beğendim bacım ❤️ ekledim kendi gelindiğimi de
Çok çok güzel de en rahatsız gelinlik modeli kabarık olduğundan ❤️
Kendi gelinliğimi giyerdim, ekledigin fotoğrafa benziyor askılıydi, ve öndeki gögus arasında dekolte asaği doğruydu kumaş felan çok güzeldi tek sorun baya ağirdir ama benim çok hoşuma gitmişti istediğim gibi diktirmiştim.
Benim de bu hafifti diye seçmiştim, güzel bacım eminim çok güzel olmuştur ❤️
Mutluluk hep seninle olsun bacım ❤️
Sagolasin canım
Allah razı olsun ;))
Eşimin maddi durumundan dolayı nikah kıyafeti aldım uyguna onu giydim. Gelinlik istesem alırdı ama borca sokmak istemedim.
Canım benim, huzurun yuvanda daim olsun ❤️ çok güzelsin
Teşekkür ederim
Gelinliğimi kendim diktirerek aldım. Çokta güzel bence 12 sene geçmesine rağmen. Tesettürlüyüm ama hâlâ içimde transparan gelinliklere karşı bir heves var. 🤫🥺😊
Canım benim, eminim çok güzeldir ❤️ hem sana özel
Aslında boşa masrafda şu içimizdeki hevesler. En azından kiralık olsa,yer kaplamazdı ☺️
Sağol cnm ❤️💐
Kendi gelinliğimi giyerdim yine halada çok beğeniyorum 10 yıli doldurduk evliliğin
Maşallah canım benim ❤️
Çok güzel ikisi de ❤️🧿
Gelinligimin önü göğüs dekolteli diye kaynanam laf söz etmiş arkamdan. Yine evlensem onun inadına gider daha beter dekolteli bı gelinlik giyerdim heralde 😁
Hahahaha kaynanalar kapatılsın (dermişim)😄
Yapmadım yapmazdım yine
Doğrudur canım benim ❤️😊
bu modelden dantelli bir gelinlikti tam hayalimdeki gelinliği bulmuştum yine olsa giyerdim
Maşallah çok güzelmiş gelinlik 😊❤️
Evet çocuklukken derdim ben evlenince kocaman prensesler gibi kuyruklu bı gelinliğim olacak 😆😄
Benim gelinlik aceleye geldi de böyle hem şık hem de tesettüre uygun bi gelinlik isterdim..
Çok güzel, zarif ve tam tesettür 🧿❤️
N yazık ki sünnete uygun yapmadım.nefsime yenik düştüm. Transparan değil tabii ki ama onun dışında Ehli sünnete uygun da değil di
Pişman olmakta bişey sonuçta. Karışık mıydı düğünün
Yok. Haremlik selamlıktı
İyi bak bu yönden için rahattır ama
Çok şükür cnm ❤️
Severek giyinmiştim ama şimdiki aklım olsa başımı düzgün kapatırdım☺️tabi o fiziğim kalmadı 😂
Bu sen misin bacım. Maşallah ❤️🧿
Benim canım teşekkür ederim 🩷
1,467,337 soru
24,043,178 cevap
329,245 kullanıcı