+1 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

18gün önce doğum yaptım 3cü doğumum ilk doğumlarımda eşim yanımdaydı artık koptu bizden tek derdi para güc şöhret. 2kızım 1oğlumla aile oldum ben ama çok yalnızıım kızım kolik tüm gün ağlıyor yetemiyorum. Gece eşimde gelsin baksın çocuklara istiyorum ama çok geç geliyor. Kaç defa tehtid ettim boşanıcam dedim yalvardı yakardı ikna etti beni ama yinede pes etmedi. Haram parayla hediye alıyor bana çocuklarına hepsini yakmak istiyorum. Babası hakkımı helal etmem dedi onuda dinlemedi umrunda olmadı. Ailesi mahvetti ve düzeltmek için çalışmıyor bile. Koca evde yalnızım eskiden ona o kadar aşıktım ki şimdi hiç birşey hissetmiyorum

4 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından

Haram para derken 

Kumar mi

Yoksa sanal kumarmi

tarafından

Gerçek kumar

(9,081 puan) tarafından

burnu boktan kurtulmazki ne diye bu adamdan bir iki hatta 3. yu yaptin. harami marami gec bi kosede sıkarlar kafasina en sin olan sana olur allah esirgesinde. bu tarz isler ailesi olan adamin girecegi isler olmamali bence

tarafından

Oğlum daha küçük onu bulaştırmasın böyle işlere kendi pisliğinde boğulsun.Eski halini o kadar çok özlüyorum ki

-Reklam-
0 oy
(4,037 puan) tarafından

Zaten evliliğinizde sorunlar var ve şuanda da lohusa psikolojisi ile bu süreci zor atlatmanız çok olası. Bence mümkünse en kısa zamanda professyonel destek almalısınız. Diğer türlü depresyona da dönüşebilir. 

0 oy
(24,576 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Boşanılması gereken adamdan üçüncü çocuğu yapmışsın evle senle ilgilenmiyor kocalık babalık yapmıyor madem yokmuş gibi davran ama haramdan gelenle ne olacak ki hayır mı olur öyle paradan hediyeden 

(12,196 puan) tarafından
+1

*adamdan :)

(24,576 puan) tarafından

Kız yanlış yazmışım adam demişim de buna mı adam diyorsun diye düzeltmişsin sandim :) Her şeyi kendim yapsam o kişiyi hayatımdan çıkarttırdım sanırım. lohusa iken bunları yaşamak ah daha zordur :(

(12,196 puan) tarafından

:) aynen öyle. Ustelik böyle birine 3 çocuk 😖

0 oy
tarafından

Ne zamandan beri böyleydi

tarafından

İlk kızımız doğduktan ilk seneler sonra büyük kızım 11yaşında kaç defa konuştuk ben babası ailesi herkes 

İlgili sorular

+4 oy
34 cevap 1,274 göst.
0 oy
37 cevap 823 göst.
28 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,173 cevap

336,807 kullanıcı

...