6 yasinda oglum 2 gündür geçmeyen atesi var acile gittik calpol 6 plus verdi atesi dusmuyo ama hangi ilac iyi gelir
Dolven daha etkili
Sabah alicam hemen ozaman sağolun
Geçmiş olsun ama yinede eczaneye bi danışın en etkili hangisi diye
Tamam cok sagolun
Evde dolven var veriyrm iyi geliyo 6 yasnda çocuğum
Ateşini düşürüyor
Cok sagolun
Dolven dirençli ateşte verilir, 2 gündür istikrarlı ateş varsa dolven verebilirsiniz. Acilde influenza testi yapmazlar normal çocuk doktoruna götürün çok yaygın şuan. En büyük belirtilerden biri de düşmeyen ates
Bendede ates var biraz öksüruk var oğlumla bende hatta 8 aylik bebeğimide atesi var calpol verdim iyi geldi acilde antibiyotik verdiler bide calpol işte
Öksürükte bir diğer belirti. Antibiyotiği önlem amaçlı veriyorlar fakat soğuk algınlığı veya grip gibi viral enfeksiyonlarda antibiyotikler etkisizdir. Bu tür enfeksiyonlarda antibiyotik kullanımı, gereksiz ilaç kullanımına ve antibiyotik direncine yol açabilir. Bir çocuk doktoruna danışın isterseniz önce.
Sagolun dedğiniz gibi çocuk doktoruna gotureyim yarın en iyisi
Öyle yapın. Ateş 39 u geçtiyse evde beklemeyin çok çok tehlikeli. Hastaneye götürün acilden. Bize de ateş düşürücü iğne yapıldı öyle düştü. Çocuk sıvısız kalır serum yapıyorlar daha kolay düşüyor ateşi ve toparliyolar. 40.5 yazmissiniz çocuk havale geçiriyor olabilir beklemeyin böyle olursa tekrar
Dolven calpol 6 aylıktan küçük bebeklere genelde verilir
Doktor yazdi bunu ne yapicam simdi ben oglumun atesi dusmuyo dus alirdik bez koyuyoruz surekli dusmuyo
Eğer onca işleme rağmen düşmüyorsa ateşi bir acile gidin, şuan ateşi kaç derece
Suan 38.5 koltuk alti alni 37.8
Koltuk altı hem sıcak olur genelde ama sizi soğuk uygulamaya devam edin Allah'ın izniyle tez vakitte geçer
Çorabına limon sıkıp giydirebilirsin
Parolda etkili deneyebilirsin
38 buçuğun ustundeyse limonlu çorap yapılması sakıncalı diye biliyorum . Ateşi birden düşürdüğü için vücudu şoka sokabiliyomus
39 hatta üstünde atesi dun 40.6 oldu bir kac kez ama normal bu 2 3 gun surer bu ates dedi doktor nasil dayansin evladim titriyo
39 40 olduysa ben tekrar götürürdüm arkadaşım. Bence müdahale edilmesi gereken bı ateş farklı hastane varsa yakınında götür direk Allah korusun
Sabah goturucem tekrar acilde doktor 2 3 gun surer bu ates dedi ondan götürmedim
Dolven ver canım
Sende sağol canım geçmiş olsun acil şifalar
Calpol ve dolven i dönüşümlü veriyorum ben daha etkili oluyo
Cok sagolun kac saat arayla veriyosunuz peki
Hiç dusmuyosa 4/5 saatte bı veriyorum .
Tamam cok sagolun yine
Canım benim okuluna parol'un Ateş düşürücüsünü yazdı doktor çok iyi geldi calpol düşürmemişti aslında içeriği aynı diyorlar ama demek ki fark ediyor tek seferde düşürdü çünkü ateşi
Cok sagolun sabah eczacıya sorayım bende dolven mi parol mu daha etkili diye ona gore alalim inşalalh atesi düşer bu gece guzel allahim ya
İnşallah canım salgına yakalandıysa çok zor benim iki çocuk da aynı öyle oldu öyle bir zorlandım ki 6.5 aylık hamileyim bir de biri 8,5 aylık diğeri 4 yaşında canım çıktı İnan ki
Allah butun çocuklarımıza sifa versin acisini göstermesin inşallah sizede güç kuvvet versin inşalalh
Amin canım benim inşallah
ggeçen günlerde düşmeyen ateşle mücadele ettik Dr bunları verdi yarım saat içerisinde ateşi düştü aşırı iyi geldi.
Kızım içmiyordu meyve suyuna kattım verdim direk etki etti
Cok sagolun sabah doktora goturcem bende sıra aldim inşllah sabaha kadar atesi cikmaz iyice
Pedifen kesinlikle canim
Dolven daha çok etkili Ayağına limon sürüp Çorabı giydirin direk geçmiş Olsun şimdiden ❤️🙏
Cokk sagolun
1,487,145 soru
24,311,763 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın