0 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Kaynanamlarin dublexin üstü bize yapılacaktı para sıkıntısı var di neyse öyle böyle ayarlandı benim bileziklerim vs kayınpeder kendi adına borç ta etti başladılar yıktılar yukarıyı maalesef ki hiç sevmeme rağmen açık mutfak olcak yatak odası salon banyo vs ve çocuk odası cikiyo .aramızda 1 2 sokak var şimdi altlı üstlü olcaz zor mu olur kolay mi olur bilemiyorum.en azından kira derdimiz olmaz diye düşünüyorum sonra bizim terasta olcak yazın hiç çıkmazlarsa bizden .nasipse temmuzun başındada doğum sürekli iç içe olursak rahat edemem ki uff inşallah kaynım evlenir de onunla uğraşır beni unuturlar 

14 Cevaplar

0 oy
(1,345 puan) tarafından
Aynı yerde oturucaksan hep yanında olucaklar bu gerçek biraz mesafeli davran canım yoksa baş edemezsin 
(926 puan) tarafından
Uzun zamandır mesafeli davranıyorum.kaynanam hissediyo zaten istemediğimi onları ama ne bilim ua coxuk ta dogunca onunu alamazsam diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla bende altlı üstlü oturuyom bizim kaynana hergun bende girip cikiyo çenesi de çok masalla :)

tarafından
Benim cocukda doğacak ve ilk torunları senin gibiyim bende ama tecrubesizim yardımcı olurlar hem bana
(926 puan) tarafından
Yardım falan istemiyorum valla ya sadece ben eşim çocuğum. Zaten annem de yakın oturuyo bisey olursa annemden istemek bana daha cazip geliyo
tarafından
Him iyi o zmn annenler yeter sana canım benim ailem uzakta annemler Mersin'de doğuma gelirse gelir
(926 puan) tarafından
Allah kavuştursun canım uzulme kaynana iyise anneyi aratmaz
tarafından
Saol cnm annenin yeri ayrı tabi kaynana ayrı o ayri
0 oy
(1,064 puan) tarafından

Kesin sendem dısardı cıkmazlar teraa falan diyosun  

Ama şimdi huylarını bilemeyiz gelmeyebilirlerde   ben olsam bende böyle tedirgin  olurdum acaba diye  istemem kayınpederimin üstünde bir ev  yani tartışsan bagıramazsın   rahat rahat bişi alıp yiyemezsin  yani sürekli  yaptığını  bi fazla yapıp yollama ihtiyacı duyar insan yani ev ayrı  gibi olmaz die düşünüyorum 
Bizim burda komşu var  oğlu üst katında oturuyo  yani bişi alıp gelince  evine  ona yollamadılar die kaynanası cok çene yapar önümden  geçirdi gitti bi anasına necisin demedi  vermesi die  o yüzden  dedim  ben yoksa  yaparken bi fazla yapmak zor  bişi değil
(926 puan) tarafından
Ya huyları güzel etliye sütlüye pek karışmazlar aslında ama yinede insan rahat olmaz.suan 1 2 sokak var aramızda rahat gidip gezip.geliyoduk ama ya altlı üstlü olunca aynı rahatlık olmazsa.bide biz evler ayrı ama birligiz .babaannem olmasaydı ayni evde yasicaktim az kalsin
0 oy
tarafından
Alt üst oturmakta hemen hemen beraber oturmak gibi bisey.geleni gideni olunca inersin sana biri gelse oda gelir bı yere gitsen ne yapsan haberi olur ne bileyim keşke başka yerden alsaydın .ha anlasiyorsan o ayrı amazor 
(926 puan) tarafından
Anlasiyoruz ama biri gelse çağırmam.simdiki esimdede misafirim geliyodu kaynanamlara da biseyler yapıp götürüyodum hiçte cagirmiyodum. Ama işte ona misafir gelince beni çağırıyordu.cocuk konusundada beni sıkacağa benziyo çünkü ilk oğlunun çocuğu
tarafından
Ya eğer cagirmanla gelen bir kadinsa sıkıntı yok zaten .kendini bilen biridir o zaman.ama senin kapı tikirtini duyup davetsiz çıkıp gelirse o zaman sıkıntı . inşallah herşey gönlünce olur başta tavrını koy ki hep öyle gitsin inşallah
(926 puan) tarafından
Ayy amin inşallah ama ben son zamanlarda fazla belli ediyorum istemediğimi oda nabza göre şerbet veriyo .beni rahatsız etmesin başka bisey istemem :)
tarafından
Onemsemiycen bosvermeyi ogrencen hiç kafa yorma evinin tadını çıkar gitsin
(926 puan) tarafından
Öyle yapmaya calısıcam ama bakalım hayırlısı
0 oy
tarafından
Sen agirligini koyup cizgini cekersen oyle herseye karisamazlar taviz verme bence
(926 puan) tarafından
Öyle düşünüyorum ama.ne bileyim ya her gün görmek istemiyorum. Aslında mecburiyetten kabul ettim çünkü kira zor çocukta geliyo masraf vs en azından evimiz olsun dedik ama inşallah sıkıntı çıkmaz
0 oy
tarafından
bebek dogduktan sonra herseuine karisirlar emin ol benim kaynana haftada 2 defa gelmesine ragmen benim kafam almiyo iyiki altli ustlu deiliz
(926 puan) tarafından
Ben kizacagimi düşünüyorum çünkü çabuk sikilir daralirım en fazla kavga ederiz heralde eşim de çizgisini belli ederse cesaret edemez ama bakalım gorcegiz insallab problem yaşamadan onlar kendine biz kendimize oluruz
0 oy
(163,319 puan) tarafından
Kira derdin olmiycak ama baska dertlerin olucak
(926 puan) tarafından
Aynen ya bi dert bitcek diğer dert başlıcak özellikle yazın krizlerde olucam
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Çocuk olduktan sonra yalnız bırakacaklarını sanmıyorum malesef:ermm:

(926 puan) tarafından
Aynen öyle yapicam ki esimede dedim zaten ne benim annem ne senin annen karışmasın ben işime çocukla ilgili vs düşüncemi biliyo zaten kaynanama pek vermez etmez sem cocuğu mudahale edebilcegini sanmiyorum gelse alriim cocugu uyutcam emzircem diye alir baska odaya giderim oda anlar heralde
(1,372 puan) tarafından
Öyle tavır yapma da çok karışacak olursa açık açık söyle
(926 puan) tarafından
Işte ben açıkça soyleyemiyorum  sadexe tavir
(1,372 puan) tarafından
Aranız kötü olur öyle canım.Ne Kötü olacan, ne çok içli dışlı
(926 puan) tarafından
Inşallah becerebilirim
0 oy
tarafından
Amaan kaynın evlenrsede buraya yazan bacım elti derdi diye boşver senle ilgilensnler  
(926 puan) tarafından
Yok Kız kaynım evleenirse evle bir olur bizi rahat bırakırlar inşallah yani ben öyle düşünüyorum kendi kendimi teselli ediyorum :D
0 oy
tarafından

Hapi yuttunn :D

(926 puan) tarafından
:D nayır nolamaz
tarafından
Valla icini aydinlatmak isterdim ama yapamicamm :D allah yardimcin olsuunn canim Ben dusunemiom kendimi altli ustluu ay tuylerim urperdii :D hahaha
(926 puan) tarafından
Allah seni ya acı gerçekler diyosun:D
tarafından
Biraz oyle canim ne yazikki :D
0 oy
tarafından
Valla ayaklarinla gidio gibisin cnm :))
(926 puan) tarafından
Işte gidiyorum birşey demeden :Dd
0 oy
tarafından
ayyy zoe oluyor valla bir nevi beraber sayiliyosunuz birikim yapmak için fırsat olur ama benim enayi gibi iki.eve bakarsa kira adı altında hiç bişey birikriremez 
(926 puan) tarafından
Valla ne olacak bilmiyorum ama genel olarak iyiler zaman ne gösterir bilmiyorum.bizim dış kapı takıldı kayınpederim bütün  anahtarlari bana verdi hayirli olsun dedi
0 oy
tarafından
Bende şuanda direniyorum altlı.ustlu oturmamak için bence iyi değil 
(926 puan) tarafından
Ben yenik dustum :D
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Ablamgilin terası evlerinin onu. Yani dubleks evi ayırmışlar kaynanasigil ev ayrı ama teras bir. Ablam 7 sene önce yazın evlendi. Yazın da hepsi terasta oturur. Düğünün ertesi günü sabahı ablamgil içerde uyurken hepsi gelmiş terasta kahvaltı yapmışlar ablamla eniştem şok olmuşlar. Sonuçta evlerinin önü yeni evliler. Yani üzgünüm ama hep sizde olurlar.
(926 puan) tarafından
Ayy cok sinie bozucu.ama biz iç merdiveni iptal.ettik sadece giriş bizim dış kapı var.gerci isteyen gelir kapıyı calar dalar iceri inşallah geri dururlar yoksa katliam çıkar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 571 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 796 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde M.....M (6,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 973 göst.