+2 oy
975 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (301 puan) tarafından

image

1 bucuk  ayda 9 kilo gitti bu aynadaki ben miyim bazen inanamiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(301 puan) tarafından

En İyi Cevap

simdi herkes bir onceki postuma bakalir mi akrabamin bana sisman dedigi sizce SISMAN MIYIM YANI ?!?!

(11,996 puan) tarafından

Daha zayıf halini gördüyse en son ona şişman gelebilir. Ama yine de yüzüne yüzüne şişman demesi akıl alır gibi değil

(11,996 puan) tarafından

Fiziğin güzel boyun da var şuan ideal görünüyorsun. Bu millet çöp olalım istiyorlar heralde. 

(301 puan) tarafından

evet beni en son belki de 16 yasimda falan gormustur bilemem de sisman insana bile sismansin denmez bence bilmiyorum ben boyle dusunuyorum :) tesekkur ederim.bu arada cok incesin ❤️

(11,996 puan) tarafından

16 yaş mı 😄 insan evleniyor doğum yapıyor türlü süreçlerden geçiyor vucüdümuz nasıl eskisi gibi olalım yahu

-Reklam-
+1 oy
(3,924 puan) tarafından

Kac kilosun suan cok zayiflamissin masaAllah 

(301 puan) tarafından

hayir 160im 😂

(6,364 puan) tarafından

Yaa bende 1.60 boyunda 62 kg yim ben sizden baya kilolu duruyorum :(  66 olsam davul gibi olurum. 

Benim de hedefim 56-57 falan. 

52-53 te ancak sizin gibi gozukuyorum. 

(301 puan) tarafından

su tuketimini artirip egzersizle daha ince oldugun kiloda gorunebilirsin caniko

(6,364 puan) tarafından

Gunde 3-4 litre su icerim. Suan egzersiz yapamam. Ama yaptigim donemlerde oldu. Hic bu kiloda boyle ince durmadim. Bolgesel kilom var ,kalcam,basenim var, bacaklarim cok kalindir. Daha inceldi ama asla yok olmadi.

(301 puan) tarafından

tabi dogrudur kisiden kisiye fark eder illaki

+1 oy
(780 puan) tarafından

Maşallah ne güzel..

Benim hiç gitmiyor neredeyse 1 aydır bende diyetteyim şeker , ekmek , makarna , abur cubur, yağlı yiyecekler , gazlı içecekler vs yok sadece ara sıra 1 kaşık pirinc veya bulgur onun dışında sabah kahvaltısı akşam yemeği diye geçiyorum , sadece çok su icemiyorum 1 litreyi zor bitiriyorum. 78 ile başladim şuan 76,77 arası gidip geliyorum . Aynada fark var ama kilom oynamıyor hiç bir şey anlamadım 

(301 puan) tarafından

rica ederim ❤️

(158 puan) tarafından

Ben 4 aydır diyetteyim giden ancak 5 kilo nerde hata yapıyorum anlamıyorum cok yavas gidiyor acaba gercekten su icmedigimdenmi günde 2 bardak suyu ancak icerim :/// ve anlamadıgım tartıda cok fark yok ama gözle görülür cok fark var gören 60 sanıyor ama 68im

(301 puan) tarafından

sıkılaşmıssin demek ki sadece ama yagdan da vermen gerek  ve de su icmeden asla kilo vermeyi bekleme zaten genel saglik icinde su onemli  2 bardak cook coook az her hastaliga davetiye cikarirsin 

(158 puan) tarafından

Baska neye dikkat etmeliyim hızlı verebilmek icin mesela ramazanda nasıl beslenmeli hızlı zayıflamak icin

(301 puan) tarafından

canim hizli kilo vermek olmamali oncelikle amacin ramazan konusunda bi fikrim yok bilir kisi degilim ama genel olarak soyleyebilirim ki dengeli ve az porsiyonlarla beslenmelisin yesillik sebze protein agirlikli

+1 oy
(8,179 puan) tarafından

cahiliye oldugum icin  detayli anlatirmisin neler yaptin

(1,314 puan) tarafından

Cheat Day neydi sjsj

(3,143 puan) tarafından

Aynen ? 😊

(301 puan) tarafından

bir gun diyet bozup hamburger pizza manti makarna gibi seyler yiyip metebolizmayi soka ugratip hizlandiriyorsunuz googledan ayrintili bakabilirsiniz 

(8,179 puan) tarafından

kacamagin sosyetecesi😂😂 dur okucam birazdan yeninuyandim😂😂

(301 puan) tarafından

hahshsjshhshshshhsshjsjjsj e onun gibi bisey 

+1 oy
(2,410 puan) tarafından

Nasıl başardın ?

(301 puan) tarafından

sabitliyorum ask ordan bak olur mu tek tek yazmiyim kusura bakma ❤️

+1 oy
(2,097 puan) tarafından

Nasıl verdin ya anlatırmısın

(301 puan) tarafından

sabitliyorum hemmmmeeeeen ❤️

+1 oy
(22,163 puan) tarafından

İlla yalvartacak misin. Nasıl verdin hemen yaz bacım.  Catlayacam burda heyecandan🤣

(301 puan) tarafından

ahahahahah ay durun yetisemiyorum ayoool ❤️ hemen sabitliyorum 

(1,314 puan) tarafından

Ahahhahha

(22,163 puan) tarafından

Ben başarır miyim bunu suphrliyim. Tatlısiz çok zor benim için hayat😭

(301 puan) tarafından

sekerin zararlarini bilsen gercekten agzina surmezdin 🥹

(22,163 puan) tarafından

Yoo biliyorum 🤣

+1 oy
(3,267 puan) tarafından

Maşallah:) umarım tam istediğin kiloya en kısa sürede ulaşırsın :)

(301 puan) tarafından
+1

ay tesekkur ederim cansin ❤️

0 oy
(301 puan) tarafından

evet yyyoooogun istek uzerine hemen anlatiyorum toplasin kizlar oncelikle diyette en onemli 2 etken su ve egzersiz salona gidemezseniz evde mutlaka yapin ya da yuruyun iste yapin biseyler farketmez . ben bebegimi emzirirken bile evde squat yapiyorum dusunun iste ben bu diyete baslarken oncelikle neler yedigimi gun icinde bi hesapladim amanin o da ne dunyalari yiyordum ozellikle de tatli sonra dedim ki saglikli beslenmeyi yasam tarzim haline getirmeliyim  ve basladim aralikli oruc yapiyorum bu arada sabahlari klasik bi tabak iste yumurta peynir yesillik 2 3 zeytin havuc vs yapiyorum azr azar eger baska bisey yiyeceksem kesinlikle ekmeksiz cok az porsiyon yiyorum sonra 5 e kadar ara 5 ile 7 arasi aksam yemegi yiyorim bu iki saat arasi yani sabahtan aksama sadece su iciyorum (3 4 litre ) aksam yemegim genelde sebze baklagil et tavuk balik vs oluyor ve mutlaka salatayla bazen sadece ton balikli peynirli tavuklu avokadolu salata yiyorum 7 den sonra yine sadece su ve her gun yatmadan 1 fincan yesilcay iciyorum hic sekmez spor salonuna haftada 3 gun olmak uzere gidip geliyorum ama evde de yapilir yani sart degil 10 yada 15 gune bir de cheat day yapiyorum ( buna googledan ayrintili bakin ) ve metebolizmami soka ugratip hizlandiriyorum seker makarna paketli gida ekmek pilav hamur isi kesinlikle yok iste bu kadar siz de yaparsiniz hic ama hic zor degil size inaniyorum ❤️ ( sutum azalir diye korkmayin inanin benimki su 1 bucuk ayda artti ) 

tarafından

Kacla diyette başladım kactin

(301 puan) tarafından

75le basladim 66 yim su an

tarafından

Kaç dakika spor yaptin

(301 puan) tarafından

ay ne bileyim ben 😂 salona giriyorum ilk isiniyorum iste yuruyus bandi bisiklet sonra o gun hangi bolge calisacaksam aletlerle yapiyorum en son yine bisiklet bitti bu kadar yani 1 2 saat suruyordur oyle dk tutmuyorum hic 

0 oy
(934 puan) tarafından

Maşallah tebrik ederim sizi mükemmel görünüyorsunuz. Ben nasıl yapıcam bilmiyorum bende çok istiyorum vermeyi ama nefis çok zor

(301 puan) tarafından

cok tesekkur ederim.canim ❤️ ama inanki zorlanacagin 3 4 gun sonra alisiyosun 

0 oy
(1,602 puan) tarafından

Ay maşallah keşke bende verebiilsem 

(301 puan) tarafından

insallah canim 

0 oy
(1,727 puan) tarafından

Sabah çok kararlı başlıyorm. Akşam tatlı yiyerek buluyorm kendimi 🤦‍♀️ 1.72 boy 90 kilodaym. Şöyle bi 70 olsam var ya offff .. ama gel gör ki o azim yok 😔

(301 puan) tarafından

istedigin her kiyafetin uzerinde jilet gibi durdugunu gormek dunyanin en iyi tatlisini yemekten daha cok haz verir insana 🌸

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 381 göst.
29 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 528 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 385 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,527 soru

23,921,923 cevap

323,528 kullanıcı

...