+1 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

Kızlar benim saçlarım avuç avuç dökülüyor geçen gün kestim baya kisalttim belki sağlıklı uzar diye eşim serum falan alalım diyor saç dökülmesine ne iyi gelir hem uzaması icinde

8 Cevaplar

+1 oy
(128 puan) tarafından

Sarmısaklı bir şampuan kulaniyorum cok güzek tavsiye ederim 

(821 puan) tarafından

İsmi ne canm bende yeni doqurdum beş ay oluyo bende de dökülme başladı yavaştan 

(128 puan) tarafından

Natur way sarimsak bitki özlü şampuan 

(821 puan) tarafından
+1

Tskler canm bakicam 

-Reklam-
0 oy
(165 puan) tarafından

Bende bügün sıfıra vurdum biberiye suyu na başlıcam bide seti var onu aldıö

(88 puan) tarafından

Saçını neden sıfıra vurdun ki 

(165 puan) tarafından

Çok dökülüyordum 

0 oy
(519 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun incelile bu durumun aynısını yaşamış birisi olrak söylüyorum egerki benim dediğimi yaoarsan bana dua edersin benim avuç avuç döküldü tam iki üç ay sidetli döküldü ve kafamın üstü bildiğin açıldı bu süreçte minox die istigramdan saç cikarak şampuan denedim çok etki etmedi sonra trendyoldan reshell şampuanın yorumlarını okudum aldım birinci haftamda saç dokulem yüzde 90 kadr düştü elhamdülillah Rabbime sana şiddetle tavsiye ederim hemde canlı yainla çok çok uygunada alırsın ama ona basladiginddaa bı yandan haftada bir kez sarmısak soğan zeytinyağı bermari usulü ısıt kafana sur basoryisu ile sar iki saat kalsın sonra yok buda çok çok iyi gelir

0 oy
(6,418 puan) tarafından

Karanfil ve biberiye der susarım 

0 oy
tarafından

Isıtılmış zeytinyağı ve haftada bi yumurta sarısı zeytinyağı maskesi hem gürleşiyor hem hızlı uzatıyor

0 oy
(382 puan) tarafından

Canım benim saçlarım çok uzundu ve bir anda avuç avuç dökülmeye başladı kuaföre gittim, kuaför maduru oldum kısacık kesti ama öyle böyle değil. Kulağımdaydi boy yani. Sonra ben biberiye sabunu ile saç yıkamaya başladım. Aşırı iyi geldi. Dokulmem coook çok azaldı. Sabun saçı kurutuyor evet ama ben durulanan saç bakım kremi kullanıyorum dibe degdirmeden böyle yapınca hiç bir sıkıntı olmadi

0 oy
(1,018 puan) tarafından

Benimde çok dökülüyor di restoreks şampuan içine biberiye yağı

Ayriyeten biberiye çayı al kaynat içine biberiye yağı damlası damlat düzenli sık hem dökülmeyi kesiyor hem uzatmayı sağlıyor bebeğim 6 buçuk aylık yeni kesilmeye başladı bunlari kullanınca 

(506 puan) tarafından

Bide hamur mayası koy muhteşem uzatiyo saç cikariyo

0 oy
(506 puan) tarafından

Biberiye suyu ve rektores şampuan içine hamur mayası koy saçını yıka bende kestim saçımı şimdide bin pismanim bu yazdıklarımı yapıyom saçım ışıl ışıl bide duştan iki üç saat önce zeytin yağı ve çörekotu yağı suruyom 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 119 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
+1 oy
8 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 487 göst.

Kategoriler

1,472,757 soru