Kızlar 3 yaş ve 15 aylık oğullarım için şişme yelek bakıyorum ama bunlar arasında kararsız kaldım sizce hangisi şık kombinlemesi kolay olur yorum yaparsanız sevinirim çok kararsızım çünkü 🙃❤️❤️❤️
Bunu begendim
Ben sadece bunu beğendim belki kahverengisi de olabilir .
Bende bayıldım bunlara kıyafet renklerine göre değenlendirme yapmak en iyisi genelde bej kahverengi krem kırmızı ağırlıklı kıyafetleri biraz da mavi olmuşken hepsiyle uyumlu olsun istiyorum evde mavi yelekleri var ama bir de bej kahverengi olan kıyafetlerine uygun olsun istiyorum :)
O zaman bu yeleğin sütlü kahve tonu olabilir yine tabi sen daha iyi bilirsin 🌺
Siyahi cok güze
Hm deki mi canım
4 güzel canim :)
Teşekkür ederim canım bende siyahlar baskın am kotondaki turuncu ve yeşil olanı da aşırı beğendim kombinlemesi zor olur belki 😄
Onlarda güzel☺️
Siyahı her şeyle kombinlersin en iyisi o bence
Birazda kıyafetlerine göre seçim yapabilirsin canım. Mesela benim oğlumun hep krem beyaz yeşil lacivert diyelim bide böyle vizon renk pantalonu eşofmanları da var o yüzden ikiyi tercih ederdim 😊 ben biraz daha açık renk sevdiğimden çocuklarda iki daha hoş geldi.
Oğlum da siyah ver her şey ile oluyor ☺️
Bence en güzeli bir numara herşey ile kombin yapabilirsin siyah olanda ikinci tercihim olurdu
Kombinlemesi en kolay bir numara olur tabi ki.
Hepsi güzel ben secemedim 😀
En alttaki den bizde var herşeyle çok yakiisiyor hm olan bencede
Siyah her renkle uyumlu olur 🤗
En ustten 1.2 ve 4 hem çok guzel hemde kombin kolay ama 2 numarada kirlenme leke falan çok belli ede bilir
5 6 ya bayıldım
Ya siyahlardan birini al yada açık renkli olanı al canm kombinlemene daha yardımcı olur
ikinciyi begendim.ben
Canısı konudan bağımsız hadi h&m lcw neyse de 1500 ne ya. Allah askina onu hemen ele 😂 fahiş bir fiyat
Bebişler kız 🤣🤣ikisine de alayım diyorum birine alıp diğerine almayınca annelik içgüdüsü içime dert oluyor 🤣
Teşekkür ederim canım rabbim yavrulamızın acısını göstermesin güzel günlerini görelim inşallah ❤️
Kız Allah seni 2 taneymis ya 😂 maslalah ben tek çocukta elendigim için herkes tek çocuk yapıyor gibi geliyor😂 ayy ne güzel ikiz gibi giyerler paşalar 🧿 inşallah amin canim
Evet ablası iki taneler :) çok şükür varlıklarına 🤣ikisi bir giyinince aşırı tatlı oluyorlar gerekirse kendimden kısıp onlara alıyorum bazen sırf o tatlı hallerini görmek için 🤣sonuçta bir kaç sene sonra benim seçtiklerimi beğenip böyle ikiz gibi giyinip gezmeyecekler vakit varken değerlendiriyorum bende işte 🤣❤️
Maşallah nazarlardan saklasın 🧿 darısı başımıza
İlki çok güzelmiş canım orijinal geldi
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın