0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (9,562 puan) tarafından

Kızlar ilitam okuyan var mı?  Yada tanıdığı 

Bi kaç sorum var youtubeden de bulamadım sorularım cevapsız kaldı 

2 Cevaplar

+1 oy
(47 puan) tarafından

Ben okudum bitirdim canım

(9,562 puan) tarafından

Dersler nasıl oluyor peki canım bu açıktan okuduğumuz gibi mi?  Mesela sınavları ünite sonu ve çıkmış sorulardanda çıkıyor bu onun gibi mi? 

(9,562 puan) tarafından

Kur'an dersinde ezber yapmadın mı? 

Bide dgs yi hemen kazandın mı şuan yeni başladım dgs ye yıl kaybetmeden kazanıp ilitam okumak istiyorum 

(47 puan) tarafından

Kuran dersinde ezberlerin tamsa okuyusun iyiyse zorlanmazsın dgs ile yerleştim ben iyi bir puan aldım en yakın yeri yazdım derslere canlı giriyor sun obs sisteminden arapça derside var açiköğretim gibi değil bence daha zor yinede kişiden kişiye değişir çıkmış soruda üniversitesi ne göre değişiyor birde ön lisans mezunu isen sen 3 ve 4.sınıfı okuyorsun muaf neyden dedin anlamadım zaten 1 ve 2.sınıfı okumuş oluyor sun kuran kursu için mezun olunca formasyon gerekmiyor ama akademi var tabi sınav mülakat sonra akademi öğretmenlik içinde yeni kanunla formasyon kalktı yine aynı şekilde sınava girip akademiye alınıyorsun ordada derslere giriyor sun böyle canım ben uzatmadan bitirdim uzatanlar çok öyle kolay değil tefsir hadis tercümee derside oluyo bekarsan iyi evliysen zor yollar Rabbim muvaffak kılsın

(9,562 puan) tarafından

Evliyim ya ilitama mı tamamlim yoksa tıbbi sekreterlik mı okuyum diye kararsızdım ilitama karar vermiştim ama yolunun böyle zahmetli olduğunu bilmiyordum ya çok kararsızım  tıbbi sekreterlik mı okusam

(117 puan) tarafından

Valla ben senin yerinde olsam tıbbi sekreterlik okurum ilitam hem çok zor hem de atanmak için çok çok aşaması var arkadasın dediği gibi. İlim öğrenmek için güzel ama şimdiki aklım olsa kesinlikle sağlıkla ilgili birşey okurdum 

-Reklam-
+1 oy
(2,999 puan) tarafından

İlitam bitirdim bende dersler online sınavlar canlı arapça ve felsefe çok zordu sınavlar hocaya göre değişir çıkmış soru sormuyorlardi bizde ezberleri sınava gittiğinde hocaya veriyorsun öğretmenlik için formasyon şartı var ama şuan onu MEB veriyor .hem öğretmenlik hemde Kur'an kursu öğreticisi için kpss engelini Adnan gerekiyor sonra mülakat her ikisinde de akademi var sınavları gecince bir daha okuyorsun yani sağ kalırsan göreve başlarsın 

(9,562 puan) tarafından

Sizce bu yolda ilerlemem yararıma olur mu? 

Gönüllü olarak nerde çalışıyorsun

(2,999 puan) tarafından

Kendim isteyene ders veriyorum çevremdeki hanımlara çocuklara 

(9,562 puan) tarafından

Ya ne güzel peki ilitamı evliyken mi okudunuz bekarken mi? 

(2,999 puan) tarafından

Evli ve çocuklu 

(9,562 puan) tarafından

Bende öyleyim inşallah başarırım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
0 oy
4 cevap 125 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.