+1 oy
654 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Akşamdan beri karnımda kasılmalar var bebek hareketleri çok fazla ve çok şiddetli , alttan zorlanma var ishal ve mide bulantısı var. 35+4 haftalık hamileyim, ikinci hamileliğim ama ilki suni sancı olunca kendi sancımın nasıl olduğunu bilmiyorum ama ağrıdan uyuyamıyorum. Bebek kendini kasıp toplayınca nefesim kesiliyor sanki . Çok korkuyorum eşim şehir dışında 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,778 puan) tarafından

Canım benim de o haftalarda öyle bir sancım tutmuştu gece çok kötüydü ben de bilmiyordum doğuruyor muyum yoksa başka bir şey mi ayaklarını aç otur yaslan kendine hafif hafif masaj yap geçiyor doğum sancısı olsa emin ol buraya yazacak takati bile bulamazsın 

(364 puan) tarafından

Ama uyutmayacak kadar şiddetli bı ağrı var , bebek canımı çok yakıyor. İnşallah bn evham yapıyorumdur daha erken çünkü.

(1,778 puan) tarafından

Biliyorum çok acı çekiyorsun ama belirli dakika aralıklarında gidip geliyorsa sancıların doğumdur ama sürekli bir acı varsa kendini bugün çok yormuşsundur çok ayakta kalmışsındır kasılma yaşıyor olabilirsin 

(364 puan) tarafından

Sürekli var 5,6 saattir hiç geçmedi .

(1,778 puan) tarafından

Ne yaptın canım ? 

(364 puan) tarafından

Sancım var ama düzensiz sancı , açılmam yok eve geldim . Ama doktor dikkat et dedi 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Canım sancı aralıkları kaç dkka da bir geliyor sakin ol ağrı beline kasıklarına vuruyor tuvaletin var gibi oluyor sık aralıklar ile kasılma ve sancı geliyor bebek te kendini çok topluyor ise gerçek doğum sancısı dır ama sen sakin kal ambulans ara dediklerim varsa 

(364 puan) tarafından

Ağır iş yapmadım ama bugün aşırı derecede gergindim kaç kere sinirden ağladım , normaldi çok sakin biriyimdir 

tarafından

Rabbim gönlüne İnşirah ferahlığı versin İnşâAllah..

Kuranı kerim aç dinle şimdi sakin kal Rabbim yar ve yardımcın olsun rahatlıcaksındır 

(364 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun canım, çok şükür herşey yolunda sancım var ama düzensiz sancı dedi doktor ve açılmam da yokmuş

tarafından

Sevindim gerçekten bol istirahat et 

(364 puan) tarafından

Allah razı olsun canım öyle yapacam 🙏🏻😇

+1 oy
(702 puan) tarafından

Sancı yavaş yavaş başlar ilk başta adet sancısı gibi nefesin kesilecek derecede artık doğuma yakın olur, dopum sancısı mı bilmiyorum ama bence normal bir durum değil bi 112 yi ara istersen götürcek kimse yoksa

(364 puan) tarafından

Akşam adet olacak gibi ağrım vardı sırtım çok ağrıyordu , sonra saat 10 dan beridir de böyle hem adet sancısı gibi ağrım var hem bebek kendini çok kasıyor canımı yakıyor çok hareketli bide normal de kabız olan bn birden ishal sancısı tuttu 

+1 oy
(2,490 puan) tarafından

Eşini ara ailesini ara canim ailesi gelsin yanina

(364 puan) tarafından

2 yaşında kızım var ona nolur kim bakar . Şuan uyuyor sabaha kadar bişey olmasın sabah ilk işim hastaneye gitmek olacak zaten 

(3,152 puan) tarafından

Onu da ambulansa alırlar. Acile girince ambulans görevlileri de sizinle geliyor zaten. O sırada ona göz kulak olunur. 

(3,152 puan) tarafından

Sancılarınız uzanınca azalıyor ve bebek hareketlerini iyi hissediyorsanız sabaha kadar bekleyin ama baktınız olacak gibi değil, durmayın. 

(364 puan) tarafından

Geldim cnm düzensiz sancılarım vardı , açılmam yoktu eve geldim bklm

(3,152 puan) tarafından

İkiniz de iyiyseniz çok şükür. Vaktinde vê hayırlısıyla güzel bir doğumunuz olsun inşallah. 

+1 oy
(820 puan) tarafından

Yakında kimse yok mu

(364 puan) tarafından

Hiç kimsem yok . Ne kendi ailem ne de eşimin ailesi . Kızımda uyuyor napıcam bilmiyorum 

(702 puan) tarafından

112 yi arayıp durumun hakkında bilgi al olmadı gelip bakarlar sana

(364 puan) tarafından

Sabaha kadar bekleyip kendim gittim düzensiz sancılarım vardı açılmam yoktu eve geldim 

0 oy
(988 puan) tarafından

Kızını sar güzelce onu da alırlar ambulansa yolda da birini ara elbet bir yakının gelir yanına sahip çıkarlar.

Allah korusun sabahı beklerken evde daha kötü Olsan o zaman kızın ne olacak lütfen hiç değilse ara belki evde kontrol eder ekipler

(820 puan) tarafından

Aaa evet eve gelirler bence 

(364 puan) tarafından

Sabah ben gittim düzensiz sancılarım vardı açılmam yoktu eve geldim bklm ne olacak 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Bi ambulans çağır canim bi baksınlar suan biz ne desek boş herkesin doğum sancisi belirtisi falanda başka oluyor biseyler ters gidiyor olabilir bi muayene edilmen iyi olur

(364 puan) tarafından

Düzensiz sancılarım vardı açılmam yoktu eve geldim, bklm inşallah 1,2 hafta daha bekler

0 oy
(356 puan) tarafından

Doğum başlıyor büyük ihtimalle.gittin mi doktora canm? Konu komşuya bırak kızını.tandiik birini ara ya da onunla gidin kızını al yanına da.

(364 puan) tarafından

Sancım vardı açılmam yoktu eve geldim, doktor dikkat etmemi söyledi 

0 oy
(11,241 puan) tarafından

Ne yaptın cnm 

(364 puan) tarafından

Hastaneye gittim düzensiz sancılarım vardı açılmam yoktu eve geldim dinlenecem , inşallah 1,2 hafta sonra gelir bebeğim kilosu biraz az

0 oy
(4,733 puan) tarafından

4 saat olmuş canım durumun nasıl geçti mi hastaneye gittin mi 

(364 puan) tarafından

Hastaneye gittim düzensiz sancılarım vardı açılmam yoktu eve geldim bekliyecez bklm

(4,733 puan) tarafından

Yalancı sancıymis demekki canım 

0 oy
(8,196 puan) tarafından

Naptın nasıl oldun ?

(527 puan) tarafından

Canım heppimiz seni merak ettik nasıl oldun. 

(364 puan) tarafından

Hastaneye gittim düzensiz sancılarım vardı açılmam yoktu eve geldim dinlenecem inşallah 1, 2 hafta sonra gelir bebeğim kilosu biraz az 

(527 puan) tarafından

Allah kolay bir doğum nasip etsin inşallah.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 364 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ayse22! (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
17 cevap 882 göst.
27 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Askinyunus (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
20 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde rabiakdas (1 puan) tarafından soruldu