Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz
Ben bu akşam güzel uyumuşum 3 4 saat yarında adam evde kar yağıyor büyük ihtimalle o yüzden rahat takılıyorum 😂
Minik mucize uyudu büyüğü yatağa girdi uyur inşallah
Bende anne saati yapam dedim
Akşam nasıl 3 4 saat uyudun kızzz benim oğlan hayatta gün içinde 3 saat uyumaz çok dakik bir bebek akşam gece 11 de yattığı zaman deliksiz 3 4 saat uyur emmek için kalkar heri beşşiğe koyarım hemen uyur ☺️ sabah da 9 9.30 en geç 10 da kalkar çok dakik saatini hiç geçirmez ☺️ keşke gün içinde uyusa o kadar bende uyurum ama maalesef akşam da uyuduğu zaman hemen yatmak istemiyorum kendime vakit ayırıyorum hemen
Babalarına satıyorum etmediği için beni sorun yaşamıyorum canim bi uyandım büyük oglana patates kızartması yapmış küçüğe mama iciriyordu
Ayy Büşra ben de bugün bolca anne saati yaptım eşimle yeniden gençleştik Baş başa uzun süre sonra ilk defa çıktık dışarı 😂 mutluyum başım ağrıyor salgına yakalanmıştım ya hala atamadım başıma başıma vuruyor ilaç içtim geçmesini bekliyorum sonra uyurum :/.
Eminim çok iyi gelmiştir geçmiş olsun cnm
Uykum gelmiyor ya çocuklar uyudu sinir oluyorum bu uykumaa
Gelir inşallah yatmadan ayran dene uyku yapar
Afiyet olsun. Yarının yemeklerini yaptım, evi sildim. Şimdi de bir kahve içeyim dedim. Bebeğiniz çıkmış anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun tekrar. Allah beterinden korusun inşallah.
Teşekkür ederim cnm Allah razı geçen hafta çıktı bugün kontrole gittik çok şükür iyiye gidiyor dedi
1,492,050 soru
24,380,117 cevap
348,673 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın