+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (4,655 puan) tarafından

Kızlar daha önce kimyasal yaşadım sonrasında bebeğimi kaybettim iki gün önce bir test yaptım silik bir çizgi vardı iki gün sonra yani bugünde test yaptım baya belirginlesmis kimyasal değildir dimi 

image

9 Cevaplar

+2 oy
(2,087 puan) tarafından

Hamileligin var ama kimyasal olup olmadıgını 2 günde bir kan vererek anlayabilirsin. İnşallah sağlıklı bir bebektir canım🌸💐

(4,655 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah 

(2,087 puan) tarafından

💐💐

-Reklam-
+1 oy
(1,497 puan) tarafından

Hayir canim tabiki degil bir kere olmus diye ikincide oyle olucak diye bisey yok

Sakin kotu dusunme iyi dusun iyi olsun

(4,655 puan) tarafından

Saol canım bir kere kimyasal bir kerede bebeğimin kalbi durmuştu ondan korkuyorum biraz 

+1 oy
(508 puan) tarafından

Yarın mutlaka kan vermelisin, ona göre tedbir alınır Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲 

(4,655 puan) tarafından

Amin inşallah canım saol yarın kan verecem haber edecem çok teşekkür ederim 

+1 oy
(4,308 puan) tarafından

Bir kan ver en iyisi Rabbım gönlüne göre versin inşallah 

(4,655 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

+1 oy
(5,521 puan) tarafından

Bende kimyasal gebelik geçirdim hemen arkasından sağlikli gebe kaldım

(4,655 puan) tarafından

Canım ben kimyasal yaşadım arkasından hamile kaldım bebeğimin karnımda kalbi durmuştu aldılar şimdi tekrar korkuyorum açıkçası 

(5,521 puan) tarafından

Rabbim yine verir inşallah içini ferah tut 

(4,655 puan) tarafından

Amin canım nasip ne diyelim tam umitleniyorum bir sıkıntı çıkıyor rabbim sen hayırlısını ver diyorum 

+1 oy
(3,767 puan) tarafından

Onu öyle bilemeyiz canım su an gebelik var içini karartma iyi olacak güzel olacak de dinlen guzelce

(4,655 puan) tarafından

Canım ben kimyasal yaşadım arkasından hamile kaldım bebeğimin karnımda kalbi durmuştu aldılar şimdi tekrar korkuyorum açıkçası 

(3,767 puan) tarafından

Ben de kürtaj oldum sonra ben de kimyasal yaşadım sonra tekrar hamile kaldim şimdi dogdu 8 aylik oldu bile :) inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alirsiniz

(4,655 puan) tarafından

Sanada geçmiş olsun canım amin inşallah 

+1 oy
(4,346 puan) tarafından

Kimyasal değil 😉😉

(4,655 puan) tarafından

Dimi canım bakalım güzel haberler alırım insalalh 

(4,346 puan) tarafından

Hayırlısı olsun 💜

0 oy
(1,179 puan) tarafından

Şuan kimyasal gözükmüyor ama 1 kimyasal 1 de ayrı kaybetmişsin canım yorumlarda gördüm de . İnşallah bu sağ Salim tutunur sana ama olaki bir ters birşeyde doktor iyice testlerine baksın neden tekrarlanan düşükler oluyor diye vücudunda 

(4,655 puan) tarafından

Canım baktılar sebep yok dedi ölen için sağlıksız dedi kimyasal da her kadında olabilir dedi amin inşallah 

0 oy
(267 puan) tarafından

İns biseyş çıkmaz bende dış gebelik geçirdim şimdi yine hamileyim üstelik tek tüple çok şükür sağlıklı ama düşük riski var 

(4,655 puan) tarafından

Ay canım inşallah ya sağlıklı olsunlar yeter sende çok dikkat et lütfen inşallah sağ salim kucağına alırsın tatlım 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 362 göst.
17 Mayıs 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Gizlibayan (15 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 138 göst.
29 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
4 cevap 107 göst.
19 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Anemo (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,814 soru

23,874,871 cevap

321,058 kullanıcı

...