Kızlar daha önce kimyasal yaşadım sonrasında bebeğimi kaybettim iki gün önce bir test yaptım silik bir çizgi vardı iki gün sonra yani bugünde test yaptım baya belirginlesmis kimyasal değildir dimi
Hamileligin var ama kimyasal olup olmadıgını 2 günde bir kan vererek anlayabilirsin. İnşallah sağlıklı bir bebektir canım🌸💐
İnşallah canım inşallah
💐💐
Hayir canim tabiki degil bir kere olmus diye ikincide oyle olucak diye bisey yok
Sakin kotu dusunme iyi dusun iyi olsun
Saol canım bir kere kimyasal bir kerede bebeğimin kalbi durmuştu ondan korkuyorum biraz
Yarın mutlaka kan vermelisin, ona göre tedbir alınır Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲
Amin inşallah canım saol yarın kan verecem haber edecem çok teşekkür ederim
Bir kan ver en iyisi Rabbım gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah canım
Bende kimyasal gebelik geçirdim hemen arkasından sağlikli gebe kaldım
Canım ben kimyasal yaşadım arkasından hamile kaldım bebeğimin karnımda kalbi durmuştu aldılar şimdi tekrar korkuyorum açıkçası
Rabbim yine verir inşallah içini ferah tut
Amin canım nasip ne diyelim tam umitleniyorum bir sıkıntı çıkıyor rabbim sen hayırlısını ver diyorum
Onu öyle bilemeyiz canım su an gebelik var içini karartma iyi olacak güzel olacak de dinlen guzelce
Ben de kürtaj oldum sonra ben de kimyasal yaşadım sonra tekrar hamile kaldim şimdi dogdu 8 aylik oldu bile :) inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Sanada geçmiş olsun canım amin inşallah
Kimyasal değil 😉😉
Dimi canım bakalım güzel haberler alırım insalalh
Hayırlısı olsun 💜
Şuan kimyasal gözükmüyor ama 1 kimyasal 1 de ayrı kaybetmişsin canım yorumlarda gördüm de . İnşallah bu sağ Salim tutunur sana ama olaki bir ters birşeyde doktor iyice testlerine baksın neden tekrarlanan düşükler oluyor diye vücudunda
Canım baktılar sebep yok dedi ölen için sağlıksız dedi kimyasal da her kadında olabilir dedi amin inşallah
İns biseyş çıkmaz bende dış gebelik geçirdim şimdi yine hamileyim üstelik tek tüple çok şükür sağlıklı ama düşük riski var
Ay canım inşallah ya sağlıklı olsunlar yeter sende çok dikkat et lütfen inşallah sağ salim kucağına alırsın tatlım
1,454,814 soru
23,874,871 cevap
321,058 kullanıcı