Kızlar attığım resimdeki gibi fayanslarım kapılarımda beyaz sızce bu attığım model gibi mi olsun supurgelık rengi beyaz yoksa acık renk gri mi olsun
Foto yok canım
Doğru diyosun canım içimde kalmasın 😊eşya, bu herşey zamanla eskiyor zaten
Aynen öyle biz yaşlanıyoruz eşya pek de önemli değil içine sinsin yeter ☺️
Tşk ederım canım benim❣️❣️
Rica ederim canım güle güle kullanırsın inşallah şimdiden 🥰
Âmin canım Allah razı olsun ❤❣️❣️
Bence beyaz daha güzel canim 🤗
Tşk ederim canım bencede🥰
Beyaz çok güzel duruyo
Bencede kullnışsız olur dedıler bugün kafam karıştı
Temizlik bakımından yana sıkıntı olabilir belki
Hmm bilemedim yaa grimi yaptırsam acaba🤔
Gri olarak görsel yok mu
Gri kendini pek göstermiyo beyaz daha güzel gösteriyor
Beyaz şık ama önermem normal süpürgeliklerden bı tık daha yüksek sanırım. Bizim öyle ve keşke o şıklığı eksik kalsaydı. Temizliği zahmetli. Elinde bezle emekleye emekleye sleceksin temiz su ve temız bez lazım onun için. Yer silme mobu kullanamazsın
Bız 8 cm alıcaz öyle yüksek olmicak 12 cm bile olan var ama bız gerek duymadık canım
Kaç santım bilmiyorum ama yüksek normal parke süpürgeliklerinden. Kaltesi daha ıyı fakat kullanışlı gelmedi bana güle güle kullanın
Tşk ederim canım cvbın için ❤
Aynen arkadaşın dediği gibi benımde beyaz kapilarimda beyaz. Süpürgelik hep toz oluyor sürekli bezle silmek lzm
Anladım canım cvp için tşk ederim düşünücem 😊
Canım bende yeni evime geçince beyaz yaptırdım 2 senedir kullanıyorum güzel gözüküyor ama temizlemesi zahmetli toz hemen belli ediyo bide süpürge falan deyince çiziliyor benim Robot süpürge maf ediyodu ama cifle silince çıkıyor bir kaç sene sonra parkelerimi değiştirince asla beyaz yapmam yinede senin fikrin,eltiminde antradit griydi çok güzel duruyodu
Anladım canım antrasit koyu olur gibi belkı acık olabilir ama tşk ederim canım cvbın için
Rica ederim canım :) aynen antrasit kapalı olur senin duvar ve fayanslarına ama fayanslardaki açık griden yaptırabilirsiniz
Tşk, ederim canım
1,508,034 soru
24,614,040 cevap
364,231 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın