Etli güveç
Pilav
Salata
Ayran
Şimdiden hazır ettim kızlar pilav haricinde akşama misafirlige davetliyiz el ayak dolaşmasın diye hazir ettim şimdiden sizlerin menüsü ne sohbet olsun fikir olsun. Hepimize şimdiden afiyet olsun🌸🤎
Kanat atacam fırına yanında pilav salata afiyet olsun cnm
Sizede afiyet olsun canim
Etli nohut yemeği pirinç pilavı ayran turşu 🤗 nohutumu dün yapmıştım eşimin işi vardı gelmedi bugüne kaldı 😀 pilavı da akşam üstü yapacağım kafam rahat 😀
Benim gibi kafa rahat😁 afiyet olsun şimdiden
Sizlere de afiyet olsun 🤗
Afiyet olsun mantar çorbası sebzeli bulgur pilavı var bugün
Afiyet olsun size de canım ellerine sağlık
Çorba prasa makarna yaptım bende az bişey yatıcam dinlencem yorgunum cokk
Hamur işi var kafamda ama ne olduğu belli değil pişi olur patatesli bazlama olur kır pidesi olur 🤣🤣🤣
Ciğer kavurcam yaninada canim uzun makarna cekti yogurt tursu Allah bin bereket versin hepimize afiyetler olsun
Evde hic bisey yok esim simdi gidiyo alisverise buzluga koydugum fasulye vardi onu pisirdim bi de yesil mercimek corbasi yaptim
Yoğurtlu çorbam var dünden
Yanına ne yapcam bi fikrim yok.
burdan bişey bulma umuduyla geldim
Menün süper canım
Hastane işlerimiz vardı evde değildim pazarada uğradım yeni geldim eve mercimek çorbası koydum ocağa yanınada makarna yapıcam bide köfte kızartırım çok şükür yeter . bugün kolaya kaçtm
İçli köfte
Yaprak sarma
Çorba
Hazirladim bende.
Doğum günümden ötürü eşimle yemeğe çıkacağız 🥰
Bizde öyle yaptık 😂 kaynanam ben bakarım dedi o çocuklara baktı bizde baya gezdik ama bi yorulmuşum çocuk olmayınca oradan oraya koştururken 😂 oturup ağlayacaktım
Hahhha 😂 neler bizim için lüks ya şaka gibi 😂
Bol bol gez keyfini çıkar eve gidene kadar 😂 ben öyle yaptım
Gezemeyecegiz galiba kar fırtınası başladı hayattaki şansım ektedir yani hay ya
Yemek sonrası bi kafeye gidin kahve filan için baş başa kalmak zor oluyor maalesef ☺️
Etli kuru, pilav turşu ve yoğurt
Ispanak çorbası
Köfte
Bulgur pilavı
Karnıbahar yapicam sadece eşimde gelmiyo zaten yeter kızımla bana
Ellerine sağlık canım. Bizde de fasulye kurusundan yahni bulgur pilavı turşu ve ayran var 🙂🥰
Karnabahar
Tarhana çorbası
Turşu
Bende de böyle karmaşık şeyler var 😂
Çıkabilirsem balık alacağım
Mercimek corbam pişiyor kapancak blenderdan geçircem. Pilavım hazır. Tavuk pirzolam pişiyor.
Karnıbahar haşlıycam yoğurtlamak için
Afiyet olsun bende çorba patates firina atacam esimede ebegümeci kavuracagim
Mutfak dolaplariyla uğraşıyorum yemek falan yapamadım henüz bilmiyorum ne yaparım
1,454,036 soru
23,865,306 cevap
320,617 kullanıcı