0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Kızlar 10 ay önce kalbi duran bebeğim kız olursa adı asel olsun istedim bugün arkadaşım kız bebeğine asel adını koyacakmış duyunca yüreğim çok acıdı:( 

2 Cevaplar

0 oy
(1,966 puan) tarafından

yapma böyle kendine yazık. ben de hamile kalmaya çalışırken "eğer kızım olursa şu ismi koyayım" diye düşünürken eltim hamileydi ve o ismi söylemişti düşünüyorum diye. çok üzülmüştüm ama belli etmek istememiştim. çünkü o koyarsa ben koyamam bir daha diye düşünmüştüm ve ben o ismi liseden beri istiyordum. neyseki koymadı. sonra şükür ki Allah bana 2 kız evlat nasip etti. 

bebek anne baba istediği zaman değil anne babanın ihtiyacı olduğu zaman gelirmiş. doğru vaktinde hiç ummadığın kadar güzel şekilde nasip olur inşallah sana da... ama ozamana kadar kendini üzmemeye çalış

-Reklam-
0 oy
(834 puan) tarafından

Bende düşük yaptığımda kız ve erkek isimlerini düşünmüştük. Düşükle sonuçlandı. Ve kaynimin oğlu oldu benim düşündüğüm ismi koydu. Bende bı hüzünlendim ama ona nasipmis demekki. 

(848 puan) tarafından

Ama bir düşünmeleri gerekiyor siz söyleyince mı tatlı gelmiş biraz ince düşünmek lazım ki

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sedaa. (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 459 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 524 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lokumumm (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,302 kullanıcı

...