0 oy
137 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,129 puan) tarafından

Kızlar , İstanbul da çocuğunu özel kreşe gönderenler nekadar ödüyorsunuz acaba şuan yarım gün 12 veriyeoz ama verim alamadım değiştirmeyi düşünüyorum onerileri alabilriim

4 Cevaplar

0 oy
(363 puan) tarafından

Ben biryere sordum anaokulu yemekti ek ücretti 400 bini buluyor. 

(1,129 puan) tarafından

Kız bu aylık mi senelik mi :) gözüm korktu

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bölge olarak değişiyor mu bilmiyorum benim burda yarım gün 17.000 tam gün 25 ile 40 arası değişiyor İBB kreşine verecem 36 aylık olunca parasından değil ama akademik kadrosu ibbnin özel kreşlere kıyasla kat be kat kaliteli

(1,129 puan) tarafından

İBB kreş güzel dönüşler var canm bende düşüneyim:)

tarafından

Önce araştır ama İlçe İlçe durum değişebilir sonuçta çocuk emânet edilecek

0 oy
(9,079 puan) tarafından

gecen sene 15 17 arasiydi . bu sene allah bilir haziranda 36 aylik olacak oglum eylulde baslatmak istiyorum insallh bakalim bu senenin fiyatlari nedir ne degildir bilemem

(1,129 puan) tarafından

17 den basliyor galiab 

0 oy
(2,456 puan) tarafından

Bulunduğun ilçeye göre değişiyor ücretler. Geçen sene yıllık 100 bin diyen arkadaşım vardı. 

(1,129 puan) tarafından

Çok fazla valla

(2,456 puan) tarafından

Civarınızdaki okulları bulup telefonla arayarak bilgi alabilirsiniz. Bütçenize göre olanına da gider yerinde bakar beğendiğinize gönderirsiniz. Ben öyle yapmıştım. 1 tanesi hariç hepsi ücretini söyledi bütçeme uyanları gidip gördüm. Oraya verdim. Bulunduğu binaya dikkat edin eski bina olmasın, güneş alıp almadığına, bahçesinin genişliğine ve güvenli olup olmadığına, sizinle görüşen kişinin üslubuna dikkat edin derim. Mesela ben gidip görüştüğüm bir yerde cadde üstünde bahçesi olan yer güvenlik kilidini çocuğun açabileceği seviyede yapmışlar çocuk pat diye açtı dışarı çıkacaktı öğretmen son anda yakaladı. Bahçe çitlerinin kapının  yüksek olması bu nedenle çok önemli.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.

Kategoriler

1,467,341 soru