+2 oy
483 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,828 puan) tarafından

Kızlar ya bişey sorcam hele bı cevaplarsanız sevinirim.🙂

Şimdi bn dükkan  birası içiyorum fakat 14 gün içip ara ver demişlerdi  tamam 14 gün geçti ama neden birakcak onu bilmiyorum devam etsem sorun olur mu?

Ben onu içince yokmuş ilhissi yaşıyordum. Şuan yok eksik gibi hissettim sanki  olsaymis iyimis gibi . 

Sağlık açısından sorun olur mu hep devam etsem?

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Devam etsen sorun olur mu bilmiyorum ama onun yerine yeşil çay demleyip içebilirsin

(6,828 puan) tarafından

Ay hiç sevemeedim onu lomon sikip içiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,510 puan) tarafından

Kilo çok verir sin bide bağırsak tembelliği yapıyor diyolar 

(9,083 puan) tarafından

yok yaa nerde o gunler:)) bunye alisiyir ben yillardir hergun yaparim . yesilcay sevmiyorum sade. elektrolik dengesi icin soda da pek sevmem ikisi karisinca haff gazli icecek gibi oluyor limon da aroma veriyir:) yani iyi oluo bi kupa yesilcay demleyip icecegime dukan yapiyorum. ama zayiflama olayi igne iplige cevirmiyi

(1,510 puan) tarafından

Benim kuzenim oğlunun sünnetine 2 ay kala başladı 17 kilo verdi ama kız nasıl diyet yaptı görsen sadece sulu yemek 2 dilim ekmek yumurta salatası haşlanmış tavuk keten tohumu bunları yedi şimdi de 168 boyunda 50 kilo var yok 

(9,083 puan) tarafından
+1

baya kismis diyette:) helal olsun valla.:)

(6,828 puan) tarafından

Tatlım ben Dukan birası ve az öğün ile birlikte bir ayda 10 kilo verdim hedefin bir 10 kilo daha vermek aslında o yüzden hemen olsun bitsin istiyorum Dukan mirası içince sanki böyle biri beni gözetliyormuş gibi hissediyordun aman içme hediye ediyordum kendimce işte bu iki hafta falan geçti bu 5 günüm içmiyorum acaba yine başlasam mı dedim

+1 oy
(9,083 puan) tarafından

ben hergun yaparim valla su icimimi arttiriyor en azindan bahaneyle aromali su iciyorum . ara verme nedeni bunye alismasin diye odem atma durumuna. ben evdeysem sabahtan yada ogleden sonra hazirlar icerim suan mesela bi litre suyumu bitirdim yesil cayi demlemeye braktim soda limon katip icecem ara ara . gunluk benim icin rutin

(2,089 puan) tarafından

Nasıl yapıyorsunuz dulan birasını 

(9,083 puan) tarafından

azcik bi suda sallama poset cay yesil cay yani demliyorum 3 tane . demlenince uzerini su doldurup yarim limon ve bir soda dokuyorum icine. normalde sade aktardan alinan yesil cay tarifinde iki tatli kasigi.-ama ben aromali seviyorum ananasli mesela bugun ananas acaili yesilcay yaptim yesilcay surahim bu mesela . sarartio vunku zamanla tuper surahilerime kiyamiyorum:))

image

(2,089 puan) tarafından

Teşekkür ederim tarif için benim göbek var ondan kurtulamıyorum 😊 

(2,089 puan) tarafından

Bundan da yapayım 😅

(6,828 puan) tarafından

Bn bununla birlikte bir ayda on kilo verdim ay nasıl mutlu oldum anlatamam bı on kilo daha versem tamamdır benim için  tabii öğünlerimi de azalttım

+1 oy
(12,063 puan) tarafından

Bi hafta yeşil çayla idare et canım. Uzun kullanım önerilmiyor 

(6,828 puan) tarafından

Yeşil çay da öyle güzel değil dükkana alışmıştım 5 günüm bugün içmedim ;)

+1 oy
(3,345 puan) tarafından

Dukan birası, 14 gün boyunca her gün düzenli bir şekilde içilmeli ve ardından 5 gün ara verilmelidir ben öyle biliyorum👍🏻

(6,828 puan) tarafından

Ya bnde 14 iç 14 Birak diye biliyorum icmeyince kendimde eksiklik hissediyorum;)

(3,345 puan) tarafından

Sen dediğin gibi yap canım sen daha iyi bilirsin.

Kurala uy bence vücudunu bozarsin.

+1 oy
(2,532 puan) tarafından

Sürekli içersen vücut alışır ve beklenen etkiyi yaratmaz 

(6,828 puan) tarafından

5 gün sonra yine yaptım  vala hemen bitsin gitsin diye bu kilolar 10 kilo daha versem tamamdr 

(2,532 puan) tarafından

Bazen duraklamalar oluyor maalesef inşallah kısa sürede kalıcı olarak verirsiniz.

(6,828 puan) tarafından

Amin amin inşallah cnm 

0 oy
(278 puan) tarafından

Bende bunu denemek istiyordum canım kızım 1 yaşında emziriyorum çok sık emmez uykuya geçilerde ve gece uyanmalarında emer bende denetebilirmiyim bunu 

Ben şu an 159 boyunda 55 kg'ım

5 kilo versem tam olacak bunu deneyebilirmiyim ?

(6,828 puan) tarafından

Cnm bnm bildiğim emzirme dönemi olmuyormus biraz daha bekle bence 

0 oy
(81 puan) tarafından

Ader dÜzensizliğini tek bende mi yapıyor bu

(6,828 puan) tarafından

Bende iki hata icerisinde oldum biliyor musun  yikandim iki hafta sonra oldum ondan mı dersin

(81 puan) tarafından

Bende yasadım erken oldum uzun sürdü sinir bozıcı ondan tabi normalde zamanında olurum düzenliyimdir

(6,828 puan) tarafından

Vala cnm bnde ay sonu oluyorum normalde ama tam imi hafta sonra oldum bbakaym ne kdr surecek

(81 puan) tarafından

Kesin bi değişiklik olursa yaz bende yanılmamış olurum

0 oy
(9,679 puan) tarafından

Vücudun dinlensin canım onun yerine yeşil çay biberiye kiraz sapı gibi şeyler tüket limonla

(6,828 puan) tarafından

Ay hiç icemedim öyle ya

0 oy
(2,587 puan) tarafından

5 gün ara ver sonra tekrar devam et canım 

(6,828 puan) tarafından

Öyle yaptım cnm 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 627 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,417 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul.demir (282 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,498 soru

24,099,789 cevap

332,353 kullanıcı

...