0 oy
392 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (955 puan) tarafından

Kizim gunduzleri sadece 10 Dakika uyuyor 

Uyaninca ful kucagimda uykusu oldugu icin de mutlu degil 

Gece ise yine ayni sekilde 10 dakikada bir uyaniyor o yuzden hep memede uyuyor tam besige koyuyom uyaniyor 

Yanimda uyudugu icin meme burnunu kapatmasin yataktan dusmesin diye asla uykuya dalamiyom sadece gozumu kapatiyom belki 1 saat anca gözum daliyordur ama ben bittim artik  cok yoruldum hergun migren agrisi tutuyor evi temezleyemiyom cok mutsuzum bu bebek neden Boyle ne yapabilirim 5 aylik oldu hicbir degisim yok dogdu dogali ayni

4 Cevaplar

0 oy
(1,018 puan) tarafından

Doymaya bilirmi cnm o yüzden uyuyamıyor ola bilir mi 

(955 puan) tarafından

Çisini gayet yapiyor bilmiyom ki cok yoruldum ama 

(1,018 puan) tarafından

Çişini yapmak karnının tok olduğu anlamına gelmiyor canım kaşık maması yedir bi dene bakalım bebek açmı tokmu

(955 puan) tarafından

Benim kizimin alerjisi var o mamalar süt icerebiliyor evde princ unu aldim onuda vermek istemedim cok faydali degil diye bilemedim bal kabagi ve elma tadimi yaptik bugun normal kabak deniyorum ama cay kasigi yarisi kadar veriyom hep 

Doyumluk hicbirsey vermedim

(604 puan) tarafından

Benimki 9 aylık oldu doğdu dogalı tok olduguna eminim ama hala uyku diye bişeyi yok yani 

-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından

Bebeklerde derin uykuya geçiş 15-40. Dakikalarda olur canım derin uykuya geçerken uyanabilirler o aslında derin uykuya geçişte zorlandığı için sende yardım bekliyo uyanarak uyanınca hemen uyutma tekniğin ne ise o şekilde uyutmayı dene göz teması kurmadan konuşmadan yani dikkati dağıtmadan uykusunu açmadan pışpışla hemen geri uyuycak göreceksin. Ben emzirerek uyutuyorum mesala 23-24. Dakika da uyanıyo ağlıyo hemen dönmeye felan başlıyor hemen sarılıp yatırıyorum yerine emziriyorum uyuyo, o an dikkatini çekecek bişe olsun uyanıyo asla uyumuyo

(58 puan) tarafından

Kaynatmamak lazım diyolar ama su ile hazırlayıp karıştırabilirsin ben bebek bisküvisini sütümle ezip veriyordum ek gıdaya başladığımızda

(955 puan) tarafından

Acaba princ unlu yapsam bebegime bir zarari olurmu ki muhallabi 5 aylik oldu kizim 

(58 puan) tarafından

Gelişimi iyiyse başlayabilirsin ama yine de doktora en azından ebeye sormanda fayda var, 

(955 puan) tarafından

Tadimlara basladim ama doyumluk princ unlu muhallebi verilir mi zararli olurmu kizima princ unu  7200 gram kizim 

(58 puan) tarafından

Tadımlara başladıysan tattır onuda dokunacağını çok sanmıyorum ama yinede takip ederek ver daha önce verdiğin sebze meyveleri haşlayıp ezerek katıp ver atıyorum havuç yedi alerjik reaksiyon olmadı havuç haşla ez pirinç ununu su ile pişir karıştır ikisini dene sütünüde ekleyebilirsim kıvam ayarlamak için şeker ya atma yada meyve kat şekere alışırsa sebze yemeyebilir

0 oy
(6,964 puan) tarafından

Bebeğini asla zorla uyutma bekle uykusu gelsin  sonra uyusun yere yastık at karnını doyur emzik kullaniyrsa ver iki popusuna vur o şekil uyut 

(955 puan) tarafından

Canim benim kizimin eşi benzeri hicbir yerde yok uyumaz isterse 10 gun olsun 

(6,964 puan) tarafından

Senin kız alışkanlık haline getirmiş sadece memede uyuduğu için bunuda biliyor o şekil uyutmak ona daha rahat geliyor 

(955 puan) tarafından

Nasil yapicam besige nasil aliatiririm 

(6,964 puan) tarafından

Emzik kullanmıyor mu cnm

(955 puan) tarafından

Ya şaka gibi disarda  emzik siz durmaz evdede asla agzina almaz emzik 

0 oy
(604 puan) tarafından

9 aylık doğdugundan beri aynı 15 dakika dolunca çıt diye dolsun uyumak istemez uykuya direnir zorla uyutsam en fazla 15 dakika uyutmasam mız mız aglar gözleri kapansa bile ben uyutmadan uyumaz ne gecemiz ne gündüzümüz var asla dalarak uyumuyor

(955 puan) tarafından

Canim sizin gecedemi ayni nasil yapiyon peki yanindami uyuyor seninde

(604 puan) tarafından

Meme de uyuyoruz uyudugu kadar ayakta sallıyorum yanıma yatırıyorum sabaha kadar nerdeyse en fazla 1 saatlik toplasan öyle uykuyla geceyi bitiriyoruz ışıgı falan asla açmıyorum ama işte oglum var 4 yaşında onuda uyandırıyor cırıltısıyla doğdu doğalı böyle aç değil eminim bambaşka bir kızım oğlum asla böyle değildi bu bambaşka

(955 puan) tarafından

Ayni dediginiz gibi gercekten ayni beni anlattiniz as once 60 ml sagdigim sutten verdim yarisini kustu  

Bazilari 200 ml mama veriyor acaba acmi bendemi oyle versem diyom ama o kadar versem cocuk çatlar bilemedim benim cocuktami sikinti var bilemedim

(604 puan) tarafından

60 ml de az degilmi canım

(955 puan) tarafından

Extra verdim onu acikinca tekrar emziriyorum sol gögsumu emmedigi icin sagiyom 

(604 puan) tarafından

Anladım canım Allah yardımcımız olsun inşallah düzelirler

(955 puan) tarafından

Amin canim insallah 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 221 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 502 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 611 göst.
29 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nidomannem (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 195 göst.
17 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,400 cevap

330,208 kullanıcı

...