0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından

Beta HCG 2171 kese gözükürmü acaba kaç haftalkk yardımcı olurmusnuz

4 Cevaplar

0 oy
(4 puan) tarafından

5 binin üzerinde karından görünüyor bana da aile hekimi bekle dedi 4gun sonra gel kan ver. Bı daha verdim 5binin üzeri oldu öyle kadın doktorna gitdim direk keseyi gördü iki hafta sonra bı daha gitdim kalp atışlarını duydu hayrlı olsun 

(77 puan) tarafından

Teşekkür ederim iki düşügüm oldu insallh rabbim kolylikla sağlıkla kalp atışını duymayı nasip eder dua edermisiniz bsna

(4 puan) tarafından

Amin inşallah  sağ salim kucagniza almayı nasip etsin bekleyin bı 4-5 gün sonra bı daha kan verin zaten 5 binin üzeri çıkar öyle gidin  

-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından

Böyle alttan görünüyor canım kese oda can yakıyor ve risk taşıyor karnından çok belli olmaz biraz daha bekle tam belli olsun bir kaç gün sonra kendini ikiye katlar öyle git direk hayırlısı olsun benikde test pozitif ama daha hastaneye gitmedim benimde daha önce dusugim oldu 

(77 puan) tarafından

Benimde iki düşügüm oldu korkutorum dua edermsni birvirimizie dua edelim inşallah sağlıkla kolaylikla kucağımıza alır kalp atışını duyari

(4,772 puan) tarafından

Amin inşallah canım sağlıkla ikimizde kucağımıza alalım inşallah canım 

0 oy
tarafından

betadan değil son adet tarihinin ilk gününe göre hesap yapılır. gelecek hafta gitsen daha iyi

0 oy
(29 puan) tarafından

Canım baya geçmiş bu post ama şu an ne durumdasın merak ediyorum, benim de iki düşüğüm oldu ☹️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 82 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hilalelisa (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hilalelisa (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,154 soru

24,150,066 cevap

334,861 kullanıcı

...