0 oy
746 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar idrara çıkmaktan yatamıyorum her dakka başı gıdıyorum birde agri yanma oluyor enfeksiyondan şüpheleniyorum acile gitsem bakarmi adet dönemindeyim birde tahlil doğru sonuc verir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,400 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Fitil falan verirler cnm evde dut kurusu varsa iki yemek kaşığı dut ve bir bardak suyla kaynat onun suyunu ılıyınca iç çok iyi geliyor idrar yolları enfeksiyona birebir enfeksiyon olunca sık tuvalete çıkılır hamileyim bende de enfeksiyon var içtiğinden beri çok iyiyim baya faydasını gördüm dene sende cnm 

(24 puan) tarafından

Dut kurusu evde aktar dan alır denerim teşekkür ederim canım

(3,400 puan) tarafından

Yap cnm Baya iyi geliyor 

-Reklam-
0 oy
(3,502 puan) tarafından

Enfeksiyonsa direkt krem ve fitil veriyor canım idrar tahlili istiyor. Git bence bakarlar. O fitil ve krem rahatlatıyor. Ama acilde bakmazlarsa sirke sürmüş benim kardeşim ona iyi gelmiş. Başka biri de kaynamış sirkeli suya o bölgesini tutmuş dayanabildiği kadar, öyle kurtulmuş. Geçmiş olsun canım hamile iken çok oluyor bende. Fitil dışında beni hiçbir şey rahatlatmıyor.

(24 puan) tarafından
+1

Bana toz içecek birde antibiyotik verdi inşallah faydasını görürüm bende cok yanma oluyor ya idrar yaptıktan sonra çığlık atacak kadar 

(3,502 puan) tarafından

Aynen o şaseden de verdiydi bana unutmuşum.  Kıyamam yaa inşallah geldiği gibi gider pis enfekşın

(24 puan) tarafından
+1

Amin canım🙏

0 oy
(918 puan) tarafından

Sağlık ocağıda ilaç verir ona da gidebilirsin adetken test sonuçları yanlış çıkıyor idrar için diyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alin (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (779 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,823 cevap

331,130 kullanıcı

...