Cupcake kağıtlarını mi kastediyorsun? Ben normal kek hamuru yapıyorum ve kağıtları yarısına kadar dolduruyorum pişince kağıtla aynı hizada oluyor, üzerini kremşanti ile süslediğim zamanlar bu miktarda dolduruyorum daha fazla şişip kağıttan taşınca ekstra kremşanti de üzerine gelince çok yüksek oluyor diye. Ama cupcake değil düz muffin yaparsan da yarımdan bi tık fazla doldur o zaman kağıttan hafif taşmış güzel görünümlü muffinlerin olur😃 yine de kek harcını herkes aynı kıvamda yapmiyor ve her fırın aynı kabartmıyor hatta kabartma tozumuz ve unumuz bile farklı olunca farklı miktarda kabarabilir ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak yazdım o yüzden sen istersen emin olmak için yarısını yarım doldur, yarısını yarimdan bi tık fazla olacak şekilde. Hangisi hoşuna giderse bundan böyle öyle yaparsın. Şimdiden ellerine sağlık, benim de gece gece canım çekti yarın yapayım inşallah 😃😃