Kızlar çocuğum uykuda çok terliyor atlet tişört degistiriyor fakat saçları başı ıslak makineyi de gece açamıyorum kurutamıyorum fikri olan var mı nasıl bi yöntem biliyorsunuz başı için
Hiç birşey öylece kalıyor
Sanirim ebet biraz silmeye calistimnda olmadı
Benim oğlumun saçları sırtının ortasında inan ne yapsam fayda etmez ondan dolayı bir şey yapmıyorum hemen kuruyo kendi kendine
O an uykusunu bölemem üst baş değişemem diye bi kaç bez alıyorum yanıma beline geçiriyorum bebeğim ufak daha 7 aylık
Büyük olsa değiştirirdim ama ufak uykusu için cesaret edemiyorum
Bebekken bende değiştirmezdim sırtına bez koyardım bide göğsüne ama saçları için bi çözüm yok maalesef sanirim
Neden o kadar terliyor canım bebekken terleme oldu büyük oğlumda ama büyüyünce geçti
Kalın giydiriyor olabilir misin??
Benimki kız sırttan terler saçları da birazcık terler. Ben beş koyuyorum sırtına 17 aylık
Benim kızım altı aylık yemin ederim uyurken bakıyorum başı şu gibi hiç bi'şey örtme sem bile aynı ne yapacağımı bilmiyorum
Kullandığın yatak yorgan cinsine bağlı olmasın mı mesela elyaf pamuktan daha az hava gecirgenliğe sahiptir.
Olabilir canım bilmiyorum valla
Basi çok terlerse bez biseyle bağlıyorum terini çeksin diye
Ben ince bir tulbent,bez falan koyuyorum uyanmasin diye.
canım odanızda termometre var mı eğer çok sıcaksa oda ısısını düşürebilirsiniz. bizim yatak odası tam 21 mesela daha yüksek olursa benim kızım da terler.
Malesef öyle duruyor sabahleyin yıkayıp saçını kurutuyorum
Benm çocuklarda terliyor üstlerini degisiyorm erkek çocuğu saçını çok uzun birakmiyorm tıraş oluyor yastigida ter düz yapiyorm o şekilde
1,477,398 soru
24,182,768 cevap
336,411 kullanıcı